Follow us

Η Σάττι και ένα branding που μας γλεντάει

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τη Μαρίνα Σάττι

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ

Η Μαρίνα Σάττι από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε είχε μια διάθεση να αμφισβητήσει το σύστημα. Η "πολιτική" της αναφορικά με τα πιστεύω της μοστράρει έντεχνη ποπ μπολιασμένη αμφισβήτηση απέναντι στο κατεστημένο της μουσικής βιομηχανίας. Όσα δε φτάνει η αλεπού δηλαδή… Φωνάρα μπορεί να είναι, καλλιτεχνική ταυτότητα να έχει, αλλά Φουρέιρα ή Βανδή δεν θα γίνει ποτέ. Ευτυχώς για όλες τους.

Όταν κατάλαβε πως η φάση της … πάει μπήκε για τα καλά στο σύστημα. Από τις "εναλλακτικές" Κούπες της, στη viral "Μάντισσα" και λίγα χρόνια μετά στα εντεχνοτραπ "Σπίρτο και βενζινη" και στον εθισμό του TikTok "Θα πάρω φορά, εμένα θα ακούσετε τώρα". Που ούτε ξέραμε ότι λέγεται "Τουκουτούμ".

Πώς το έντεχνο κορίτσι με τις μουσικές σπουδές έφτασε να υποδύεται την ντεμι-ρομά ανάμεσα σε πλαστικές καρέκλες και φωτογραφίες του Αντρέα σε κάδρο, είναι προφανώς ένα υπέροχο πλάνο marketing. Ένα πλάνο που την οδήγησε και στην απευθείας ανάθεση της ΕΡΤ.

Η Μαρίνα Σάττι στην καλλιτεχνική φάση που βρίσκεται θα κάνει τα πάντα για να σε πείσει πως είναι αντισυστημική. Τη στιγμή που "εκμεταλλεύεται" -βασικά χρησιμοποιεί- κάθε καλούδι που της προσφέρει το σύστημα της δισκογραφικής βιομηχανίας όπως είναι σήμερα.

Δεν θα απορήσω αν τη δω σε λίγο καιρό να κάνει και κανένα live σε μια μεγάλη σκηνή μπουζουκιών, μια Τετάρτη για την αναρχία. Μιλάμε για μια χορευτική Μποφίλιου, με ανάλογο ύφος και θεώρηση.

Θα μας δουλεύει μέχρι τέλους για την πλαστική καρέκλα και τον μισοτελειωμένο καφέ. Αναδεικνύοντας πόσο μέτριοι είμαστε όλοι μας, αφού δεν ανεχόμαστε να μας αμφισβητούν μες στη μούρη μας.

Η Σάττι και ένα branding που μας γλεντάει

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

Διαβάστε Ακόμα