Follow us

Aide-mémoire | Η ατάκα της Κοκκίνου, η "TV Queen" σε αγώνα δρόμου & το παρασκήνιο της πρότασης στη Μελέτη

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

ελλη κοκκινου

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Βλέποντας το… ειδικό επεισόδιο του #Kalytera από τα παρασκήνια μία φορά και από την τηλεόραση σε δεύτερο χρόνο κατέληξα σε αυτό που είπα και on air στην παρουσιάστρια. Η Ναταλία Γερμανού επιβεβαιώνει τον τίτλο της εκπομπής της.

Γιατί τελικά όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι, έχουν έναν τρόπο να γίνουν κανονικοί και φιλικοί. Δεν έρχεται κανένας με σκοπό να σε φέρει σε δύσκολη θέση σε ένα πλατό. Μη σας πω ότι οι καλεσμένοι ορισμένες φορές έχουν μεγαλύτερο άγχος από τον παρουσιαστή για το πώς θα πάει η κουβέντα.

H Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται κυριολεκτικά ένα βήμα πριν το καλύτερο βήμα της καριέρας της. Η ένταξή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ήταν πραγματικά η τηλεοπτική έκπληξη της φετινής σεζόν. Αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάλιστα με μία δημοφιλία που είναι χτισμένη επάνω τους, όχι με βάση το πρόμο δύο μηνών. Τα ραντεβού πάντως με τον ΠΘ και η επίσημη πρόταση, παρά όσα είχαν ακουστεί και προ μηνών, έγινε μετά την ανακοίνωση του τέλους της εκπομπής της.

Σε άλλα νέα, γιατί πολλά λέγονται, οι σχέσεις της με το MEGA είναι μια χαρά! Οπότε βγει δεν βγει ευρωβουλευτής τηλεοπτική στέγη υπάρχει και διάθεση να γίνουν αρκετά.

Τα μηνύματα… συμπαράστασης που έλαβα για την ατάκα μου σχετικά με το πώς αντιδρούν οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες στην κριτική ήταν συγκινητικά πραγματικά. Αν όλοι εμείς μιλήσουμε, να δούμε τι θα μείνει από το λαμπερό προφίλ των ανθρώπων που υποδύονται τους απόλυτα cool και μετά ωρύονται σε τηλέφωνα ή παρασκηνιακά μηνύματα.

Διαβάστε Επίσης

Καλοκαιρινό πρωινό (ψυχαγωγικό δηλαδή) εξετάζει και φέτος να βγάλει ο ΑΝΤ1. Όπως το σκεφτόταν και πέρυσι. Το θέμα δεν είναι να το βγάλει, το θέμα είναι να το στηρίξει και να μπορέσουν οι άνθρωποι να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Η Έλλη Κοκκίνου στο #Kalytera αναφέρθηκε σε ένα ιδιαίτερα μελανό σημείο των καιρών μας, το πώς δημιουργούνται οι επιτυχίες στις μέρες μας στη μουσική βιομηχανία. Όσοι παρακολουθούμε την πορεία του χώρου τα πολλά τελευταία χρόνια αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι ήθελε να πει. Η Έλλη Κοκκίνου υπονόησε με έντονη δόση αξιοπρέπειας πως όσο κι αν κοπιάσει ένας τραγουδιστής, ακόμα και του επιπέδου της επιτυχίας της, είναι mediaκή συμφωνία το αν θα παίξει πραγματικά το τραγούδι του. Και αυτό φαίνεται, μιας και άλλα τραγούδια παίζουν στα κλαμπ, αλλά στα ραδιόφωνα, άλλα τρεντάρουν στο Spotify. Και έτσι όχι μόνο χάνουν τις ευκαιρίες τους οι τραγουδιστές, χάνει και το κοινό την ευκαιρία να ακούσει καλύτερη μουσική.

Το παλεύουν ακόμα στο OPEN μήπως κάνει πρεμιέρα το "TV Queen" την επόμενη εβδομάδα. Το στοίχημα είναι να ξεκινήσει πριν το Πάσχα! Η Μαλέσκου φωτογραφίζεται, ο Μικρούτσικος είναι πάνω και πίσω από όλο το στήσιμο. Θα χει ενδιαφέρον το όλο εγχείρημα.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα