Follow us

"Συμβολαιογράφος" | Η Υρώ Μανέ επιστρέφει για λίγες παραστάσεις!

Η Υρώ Μανέ παραδίδει ξανά στο κοινό τον συγκλονιστικό μονόλογο "Συμβολαιογράφος"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Υρώ Μανέ

Έντεκα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του, ο "Συμβολαιογράφος” του Νίκου Βασιλειάδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Καραμίχου επιστρέφει με την Υρώ Μανέ να ενσαρκώνει τον ρόλο της Ερασμίας.

Στις 20 Οκτωβρίου 2021 η τραγική κωμωδία που συγκίνησε, προβλημάτισε, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, έρχεται στην Αίθουσα Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, για λίγες επετειακές παραστάσεις. Μια παράσταση απολογία και εξομολόγηση που μάς ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή.

Το εργο

Η Ερασμία, μια γυναίκα χήρα, μεγαλώνει τη μοναχοκόρη της εγκλωβισμένη στο περίπτερό της και στο ασφυκτικό περιβάλλον μιας επαρχιακής πόλης γεμάτης ταμπού, στερεότυπα και προκαταλήψεις που δεν της επιτρέπουν να επιθυμήσει, να ερωτευτεί, εν τέλει να ζήσει.
Βαρύ είναι το παράπτωμά της να επιθυμήσει αυτό που δεν πρέπει. Ο πειρασμός είναι μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Είναι ο γαμπρός της. Ακούει στο όνομα Αργύρης, είναι κοντός αλλά προσοντούχος. Και η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο; Το κακό δεν αργεί να γίνει… Επιθυμεί το απαγορευμένο. Και όταν τολμά να το προκαλέσει η τιμωρία είναι άμεση και καταστροφική. Και ο νοών νοείτω...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα