Οι παίκτες του "Survivor" επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μετά το πρόωρο τέλος του reality επιβίωσης και τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου. Ορισμένοι παίκτες έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.
"Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ. Προσωπικά στενοχωριέμαι πολύ που έληξε έτσι το παιχνίδι. Ήταν το λογικό να πάρει τη νίκη ο Σταύρος" τόνισε ο Γιώργος Πολύχρος στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο "Σαββατοκύριακο παρέα".
"Ήταν αυτονόητο το έπαθλο να πάει στον Σταύρο. Ήταν αυτό που θέλαμε όλοι. Τέλος καλό, όλα καλά. Αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Ξέρουμε κι εμείς ό,τι κι εσείς. Ξέρουμε ότι ο Σταύρος είναι στο Μαϊάμι. Εσείς μπορεί να ξέρετε περισσότερο. Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση για το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Από όσο ξέρω δεν είχε κάποιος αντίρρηση γι’ αυτό. Δε γινόταν να συνεχιστεί το παιχνίδι, το καταλαβαίνετε. Επειδή ένιωθα σαν μεγάλος αδελφός του Σταύρου, το μόνο που νιώθω σαν ευθύνη, είναι που δεν του είπα να μη μπει στη θάλασσα παρότι είχα ένα ένστικτο. Ένιωθα ότι κάτι θα γίνει και θα τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Έπρεπε να πάει σε εκείνον το έπαθλο, ήταν αυτονόητο αυτό" δήλωσε στη συνέχεια ο Ιωάννης Ρέβης.
"Είμαστε πολύ καλά, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε όλοι καλά. Πρέπει να σεβαστούμε τον Σταυράκο μας. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε μαζί του. Συμφωνώ 100% με το ότι το έπαθλο πήγε σε εκείνον" ανέφερε ο Μιχάλης Σηφάκης.
Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το τέλος του Surivor: "Απόλυτη προτεραιότητα τα θέματα υγείας και οι ανθρώπινες αξίες"
Με το τελευταίο, έκτακτο Συμβούλιο του νησιού επέστρεψε το Survivor στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης (20/5), με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρεται στον σοκαριστικό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου αλλά και στο επίσημο φινάλε για το reality επιβίωσης.
Όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιανός
Μιλώντας στους φετινούς παίκτες του Survivor, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου, αναφέροντας πως "Ένα διερχόμενο τουριστικό σκάφος τραυμάτισε σοβαρά τον Σταύρο. Με τη βοήθεια του Μάνου, που έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και ηρωισμό, φυσικά, ο Σταύρος επιβιβάστηκε στο συγκεκριμένο σκάφος που τον είχε χτυπήσει, έφτασαν στο λιμάνι, όπου μετά από ελάχιστο χρόνο κατέφτασε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο Μάνος σε όλη τη διάρκεια της αγωνιώδους προσπάθειας ήταν διαρκώς στο πλευρό του Σταύρου".
Συμπλήρωσε, μάλιστα: "Όπως ήδη γνωρίζετε, το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν η απώλεια του αριστερού ποδιού και ο τραυματισμός του δεξιού ποδιού του Σταύρου. Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μαϊάμι, σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία αντιμετώπισης τραυμάτων στην Αμερική, με ένα εξαιρετικό team γιατρών, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό του, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη. Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν κάνουν και θα κάνουν τα πάντα, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη, καθώς αποτελεί πλέον ένα μέλος της οικογένειάς τους".
Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι "Ο Σταύρος που επέδειξε γενναιότητα, από την πρώτη στιγμή, παραμένει δυνατός, αισιόδοξος και έχει εκπλήξει τους γιατρούς και όλους τους συνεργάτες για το πείσμα του και την προσπάθειά του. Όλοι έχουν μείνει έκπληκτοί από το θάρρος, τη γενναιότητα και το ψυχικό σθένος ενός πραγματικού Survivor της ζωής. Όπως καταλαβαίνετε για εμάς και είμαι σίγουρος και για εσάς, νικητής του φετινού Survivor και των 250.000 ευρώ είναι ο Σταύρος, γιατί είναι πραγματικός Survivor. Γιατί πραγματικά του αξίζει και είναι ένα από τα λίγα που μπορούμε να κάνουμε για αυτόν"
"Φυσικά δεν είναι δυνατό να μην αναφερθούμε και στον Μάνο, που είναι ένας πραγματικός ήρωας και θα συζητήσουμε μαζί του, ώστε επίσης να βοηθηθεί με κάθε τρόπο και να ανταμειφθεί για την ηρωική του στάση. Που κράτησε στη ζωή τον Σταύρο" ανέφερε ο παρουσιαστής για τον Μάνο Μαλλιαρό.