Follow us

Η έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου on air: "Θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω -Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Είναι δυνατόν;"

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μάσησε τα λόγια της και αντέδρασε έντονα

Γεράσιμος Βλαχόπουλος
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Συνέντευξη της Βίκυς Πρωτογεράκη φιλοξένησε το πρωί της Πέμπτης η "Super Κατερίνα”. Η ηθοποιός που παράλληλα με την υποκριτική ασχολείται με τη δικηγορία δεν δίστασε να μιλήσει για τις υποθέσεις του #MeToo και να ταχθεί στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη, καταθέτοντας μάλιστα και ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Μιλώντας για την απόφασή της είπε: "Δεν μου το ζήτησε. Το αποφάσισα και βεβαίως το δέχτηκε. Από την πείρα που έχω ως νομικός και από τις δικογραφίες που έχω δει, μπορώ να διακρίνω τις προσωπικότητές αυτών, οι οποίοι λέγονται βιαστές, μπορώ να διακρίνω γιατί έχω κι εγώ γνώση και επίσης είναι ο τόπος που θα τελεστή αυτό το έγκλημα, ο χρόνος και οι συνθήκες, παίζουν πολλά ρόλο [....] Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να του άρεσαν οι γυναίκες, δεν είναι κακό [...] Δεν είχε λόγο και κίνητρο να βιάσει ”.

Πρόσθεσε: "Η Ελπίδα Νίνου ξέρει τι είναι ο Πέτρος. Είναι σαν μικρό παιδί. Οι εξάρσεις που έχει είναι σαν μικρό παιδί. Θα φωνάξει και μετά θα το έχει ξεχάσει. Δεν είναι σαν αυτό που παρουσιάζεται”.

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε την έντονη αντίδρασή της με τα όσα ειπώθηκαν από την ηθοποιό λέγοντας: "Σέβομαι τον οποιοδήποτε παραχωρεί μια συνέντευξη στην εκπομπή αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτά που ακούω. Λέει ότι είναι νομικός και μπορεί να καταλάβει το προφίλ ενός βιαστή. Εδώ ψυχίατροι με πτυχία, εγκληματολόγοι, νομικοί, γίνονται δικαστήρια χρόνια και δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι κάποιος βιαστής. Μπορεί να το καταλάβει η κυρία Πρωτογεράκη επειδή είπε ότι είχε πληθώρα γυναικών και δεν το είχε ανάγκη; Τι λόγια είναι αυτά που ακούμε από μια γυναίκα; Είναι δυνατόν; ”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα