Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Χάρπερ 1

Hollywood Report

Ναόμι Γουότς

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Παρίσι, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Diana» στην οποία πρωταγωνιστεί, η Ναόμι Γουότς «έκλεψε» λίγο χρόνο για να απολαύσει μια βόλτα στο πάρκο Jardin du Luxembourg της γαλλικής πρωτεύουσας, συνοδευόμενη από τα παιδιά της, τον 6 ετών Σάσα και τον 4χρονο Σάμιουελ.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κάνιε Γουέστ

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Κάνιε Γουέστ, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Ο διάσημος ράπερ παρακολούθησε διάφορα shows των διάσημων σχεδιαστών, χωρίς να έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του, Κιμ Καρντάσιαν.

Hollywood Report - εικόνα 3

Μπεν Άφλεκ

Έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό Σάμιουελ και κρατώντας από το χέρι την κόρη του, Σεραφίνα, εθεάθη ο Μπεν Άφλεκ. Οι τρεις τους έκαναν μια βόλτα στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια και φυσικά ο φωτογραφικός φακός τους ακολούθησε.

Hollywood Report - εικόνα 4

Ναόμι Κάμπελ

Στο show της διάσημης σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg, συμμετείχε η Ναόμι Κάμπελ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Το 43χρονο supermodel έκλεισε την επίδειξη φορώντας ένα μίνι φόρεμα και, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε την παράσταση.

Hollywood Report - εικόνα 5

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό

Στη νέα τους γειτονιά όπου βρίσκεται πλέον το νέο τους σπίτι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερό. Το διάσημο ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε μια έπαυλη αξίας 21 εκταμμυρίων δολαρίων, η οποία βρίσκεται στην πανάκριβη περιοχή Bel Air του Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 6

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μάθιου Μακόναχι

Μια κοινή εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μάθιου Μακόναχι στο κόκκινο χαλί του Princess of Wales Theatre στο Τορόντο του Καναδά κατά τη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν με τίτλο «Dallas Buyers Club». Η διάσημη ηθοποιός επέλεξε ένα φόρεμα του οίκου Dolce&Gabbana με βασικό χαρακτηριστικό τη δαντέλα.

Hollywood Report - εικόνα 7

Τζέσικα Άλμπα

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η Τζέσικα Άλμπα αυτές τις ημέρες με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Η διάσημη ηθοποιός βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να απολαύσει μια βόλτα με την κόρη της, Χέιβεν, ενώ μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον τελικό του τένις US Open, μαζί με πλήθος άλλων celebrities.

Hollywood Report - εικόνα 8

Τζέσικα Μπιλ

Στα Fashion Media Awards του Daily Front Row βρέθηκε η Τζέσικα Μπιλ πριν μερικές ημέρες. Για το after party της βραδιάς φόρεσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Dior, ο οποίος ήταν χορηγός της εκδήλωσης.

Hollywood Report - εικόνα 9

Χάιντι Κλουμ

Με τη Λένι και τον Χένρι, δύο από τα τέσσερα παιδιά της, εθεάθη για ψώνια η Χάιντι Κλουμ στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

Hollywood Report - εικόνα 10

Χάλι Μπέρι

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Χάλι Μπέρι εξακολουθεί να είναι δραστήρια, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την κόρη της, Νάλα. Αυτή τη φορά οι δυο τους επισκέφτηκαν ένα φιλικό σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς.

Hollywood Report - εικόνα 11

Ριάνα

Φορώντας μπλε κραγιόν και ένα σιθρού μπλουζάκι εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης η Ριάνα στο Λονδίνο με αφορμή την κυκλοφορία της σειράς ρούχων Rihanna for River Island’s SS14 Collection, που φέρει την υπογραφή της.

Hollywood Report - εικόνα 12

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Χάρπερ

Με τη κόρη του, Χάρπερ, εθεάθη ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι δυο τους επισκέφτηκαν ένα πάρκο στο Σόχο της Νέας Υόρκης όπου η σχεδόν 2 ετών Χάρπερ απόλαυσε το παιχνίδι μαζί με άλλα παιδιά αλλά και τον μπαμπά της.

Hollywood Report - εικόνα 13

Βικτόρια Μπέκαμ

Παράλληλα, λίγες ημέρες μετά το επιτυχημένο show της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Βικτόρια Μπέκαμ εξακολουθεί να δουλεύει διαρκώς. Φυσικά, σε όλες τις εξόδους της επιλέγει ρούχα της δικής της collection.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports

Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Χάρπερ 1

Βικτόρια Μπέκαμ

Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Χάρπερ

banner

Ριάνα

Η Ναόμι Γουότς με τα παιδιά της

Κάνιε Γουέστ

banner

Μπεν Άφλεκ με τα παιδιά του

Ναόμι Κάμπερ στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό για ψώνια

banner

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μάθιου Μακόναχι στο Φεστιβάλ του Τορόντο

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μάθιου Μακόναχι στο Φεστιβάλ του Τορόντο r

Τζέσικα Άλμπα στη Νέα Υόρκη με την κόρη της

banner

Τζέσικα Μπιλ

Χάιντι Κλουμ με τα παιδιά της για ψώνια

Χάλι Μπέρι λίγο πριν γεννήσει

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα