Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Ριάνα

Hollywood Report

Άνταμ Λεβίν και Μπεχάτι Πρίνσλοου

Χέρι χέρι εθεάθησαν ο Άνταμ Λεβίν και η Μπεχάτι Πρίνσλοου, κατά τη διάρκεια βόλτας τους στη Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 2

Μάιλι Σάιρους

Με μια απρεπή χειρονομία χαιρέτησε τους θαυμαστές της η Μάιλι Σάιρους κατά την έξοδό της από το στούντιο μουσικής όπου ετοιμάζει τη νέα της δουλειά. Σχετικά με την εμφάνισή της στα MTV Music Video Awards, που απέσπασε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια, η ίδια σχολίασε σε συνέντευξή της: «Πάντα στα MTV πρέπει να κάνεις τέτοιες εμφανίσεις. Το θέμα είναι να γράψεις ιστορία. Πριν την εμφάνιση, με τον Ρόμπιν λέγαμε συνέχεια "Ξέρεις ότι πρόκειται να γράψουμε ιστορία με αυτό που θα κάνουμε, ε;"», σύγκρινε μάλιστα το act τους με το θρυλικό πλέον φιλί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της Μαντόνα πριν 10 χρόνια, στα MTV Awards του 2003.

Hollywood Report - εικόνα 3

Σαρλίζ Θέρον

Βρίσκοντας λίγο χρόνο ανάμεσα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τα γυρίσματα της νέας της δουλειάς με τίτλο «Dark Places», η Σαρλίζ Θέρον έκανε μια χαλαρή βόλτα στο Λος Άντζελες έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον γιο της.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κέιτ Μπόσγουορθ και Μάικλ Πόλις

Δυο ημέρες μετά τον γάμο τους, η Κέιτ Μπόσγουορθ και ο Μάικλ Πόλις επέστρεψαν στο Λος Άντζελες, στο αεροδρόμιο του οποίου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κέιτι Πέρι

Σε φιλικό σπίτι γιόρτασε την Labor Day (η αντίστοιχη ημέρα της Πρωτομαγιάς, που γιορτάζεται στις ΗΠΑ την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου) η Κέιτι Πέρι. Η 28χρονη τραγουδίστρια φόρεσε ένα πολύχρωμο συνολάκι και διασκέδασε στο πλευρό των Κλόι Καρντάσιαν, Τζούλιαν Χιου, Έλεν Πέιτζ και άλλων stars που βρέθηκαν επίσης στο ίδιο house party.

Hollywood Report - εικόνα 6

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον

Στη Βενετία βρέθηκαν η Νταϊάν Κρούγκερ και ο Τζόσουα Κρούγκερ. Οι δυο τους περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Teatro La Fenice με αφορμή το Jaeger-LeCoultre Gala Dinner, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Βενετίας.

Hollywood Report - εικόνα 7

Μπεν Άφλεκ

Με τις κόρες του, Σεραφίνα και Βάιολετ, γιόρτασε την αμερικανική Labor Day ο Μπεν Άφλεκ. Οι τρεις τους έκαναν μια βόλτα στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια τρώγοντας παγωτό.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ολίβια Γουάιλντ

Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι του οίκου Gucci με αβυσσαλέο ντεκολτέ διέσχισε το κόκκινο χαλί η Ολίβια Γουάιλντ, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Rush», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Hollywood Report - εικόνα 9

Ριάνα

Μια βόλτα στη βροχερή Νέα Υόρκη έκανε η Ριάνα, τραβώντας φυσικά όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας πάνω της.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports

Ριάνα

Άνταμ Λεβάιν και Μπεχάτι Πρίνσλοου

Η Μάιλι Σάιρους κάνει απρεπή χειρονομία

banner

Η Σαρλίζ Θερόν με τον γιο τη;

Κέιτ Μποσγουόρθ και Μάικλ Πόλις

Κέιτι Πέρι

banner

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον στην Βενετία

Ο Μπεν Άφλεκ με τις κόρες του

Ολίβια Γουάιλντ

banner

Ριάνα στη Νέα Υόρκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα