Follow us

Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε : Εμείς μαζέψαμε για σένα όλες τις εμφανίσεις με μαγιό για να έχεις κάτι να θυμάσαι [part I - Ιούνιος]

Το καλοκαίρι δεν είναι απλά εποχή. Είναι κατάσταση στην οποία μπαίνεις σωματικά-πνευματικά και προετοιμάζεσαι για αυτήν πολύ καιρό. Όμως τώρα τέλειωσε (βέβαια εμείς τα είπαμε, θα επιμένουμε καλοκαιρινά όσο ο καρός το επιτρέπει) και μας έμειναν μόνο οι αναμνήσεις. Αλλά επειδή κι αυτές φέυγουν, σου φτιάξαμε ένα αφιέρωμα για να θυμάσαι τι είδαν τα ματάκια σου φέτος. Όλα τα κορμιά που είδες με μαγιό δηλαδή. Ή τουλάχιστον τα πιο σέξι.

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Τα κορμιά του καλοκαιριού [part I - Ιούνιος]
Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε

Επειδή ήταν πραγματικά πολλά, θα τα δούμε σπαστά. Ξεκινάμε από τον Ιούνιο. Ο φετινός Ιούνιος μπήκε δυναμικά. Βέβαια, μας είχε προετοιμάσει και ο Μάιος λιγουλάκι με το ασύλληπτο κορμί της Ελίνας Καντζά να λιάζεται και να παίρνει μία πρώτη βράση, την Μαρία Ματσούκα να περνάει ένα μαρτύριο στην παραλία, την Αθηνά Οικονομάκου να γνωρίζει την σέξι πλευρά της καλοκαιρινής φωογραφίας, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να πρωτοπλατσουρίζει μαζί με την Ζέτα Θεοδωροπούλου και την Εύα Λάσκαρη να έχει κάνει εκπληκτικό introduction στο μαγιό μουντ.


Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε  - εικόνα 2

Και κάπου εκεί μπαίνει ο Ιούνιος και μαζί του επίσημα και το καλοκαίρι. Και αυτό το καταλάβαμε όταν είδαμε την άσπρη μεν, κορμάρα δε Χριστίνα Κολέτσα σε παραλία και την Όλγα Φαρμάκη να το παίζει ανέμελη γιατί είχε ήδη φροντίσει το μαύρισμά της αφού είχε πάει στο Ντουμπάι όπου βράζει ο τόπος. Αμέσως μετά είδαμε τη Φαίη Σκορδά με μαγιό και επιβεβαιώσαμε μέσα μας αυτό που ψιλιαζόμασταν τόσο καιρό. Έχει κορμάρα και δεν είναι φώτοσοπ.


Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε  - εικόνα 3
Την ίδια εποχή, τα ελληνικά κορμιά είχαν πάρει ήδη την κάθοδο για τις παραλίες και φυσικά τη Μύκονο. Η Νεσχάν Μουλαζίν πρέπει φέτος να κατέβηκε για δήμαρχος, ενώ εκεί βρισκόταν και η Κέλι Μπρουκ, μαζί με τα δύο τεράστια προσόντα της και τον γκόμενό της πριν την κερατώσει. Η Ελιζαμπέτα Κανάλις ήταν αλλού αλλά κι αυτή είχε για παρέα κάτι: τον αδιανόητο πωπό της. Τέτοιον διαθέτει και η Αλεξάνδρα Λοίζου που της αρέσουν πολύ οι αθλοπαιδιές.


Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε  - εικόνα 4
Και κάπου εκεί αρχίζουν τα πράγματα να παίρνουν φωτιά. Στη Μύκονο χαμός, η Έλενα Παπαβασιλείου και η Σόφη Πασχάλη σπέρνουν πανικό και η Άρτεμις Αστεριάδη σε μία λήψη άνευ. Όχι άνευ μαγιό. Άνευ προηγουμένου. Τα βλέπει όλα αυτά η Χριστίνα Στεφανίδη και ζηλεύει και αρχίζει να ανεβάζει εξωτικές φωτογραφίες, όμως η κάθοδος στη Μύκονο δεν ματαιώνεται με τίποτα.

Και μάλιστα προστέθηκε και η Μαρία Μενούνος με μαγιό στα χρώματα της Ελλάδας. Πόσο Ελληνίδα!


Το Καλοκαίρι, Λέει, Τελείωσε  - εικόνα 5
Ο Ιούνιος έχει προχωρήσει και οι κατατραπακιές έρχονται απανωτά τώρα πια. Η Ελευθερία Ελευρθερίου ωσάν άλλη λατίνα ποζάρει στην πισίνα, η Ελένη Χατζίδου μας δείχνει το βορειοελλαδίτικο κορμί της, η Έλενα Παπαβασιλείου να αλλάζει τα μαγιό αλλά εκείνη να παραμένει στη Μύκονο, όπως και η Ελίνα Καντζά που μάυρισε παραπάνω και συνέχισε να μας προσφέρει προς θέαση το υπέροχο κορμί της.


Ο μήνας έκλεισε με το θεριστικό ινσταγκραμ ακάουντ της Άρτεμις Αστεριάδη.

Ουφ, τέλειωσε ο μήνας. Έλα όμως που είχαμε μπροστά μας Ιούλιο και Αύγουστο. Εσύ εμπέδωσε τα παραπάνω και εμείς επιστρέφουμε να σου τους θυμήσουμε και αυτούς.

Τα κορμιά του καλοκαιριού [part I - Ιούνιος]

Η ανέμελη Όλγα Φαρμάκη

Η Χριστίνα Κολέτσα άσπρη αλλά καλοκαιρινή

banner

Άρτεμις Αστεριάδη ακάουντ

Ελίνα Καντζά το πρώτο μαύρισμα

Όλγα ΦΑρμάκη στο Ντουμπάι

banner

Άρτεμις Αστεριάδη

Αθηνά Οικονομάκου

Αλεξάνδρα Λοίζου

banner

Ελιζαμπέτα Κανάλις

Κέλι Μπρουκ στην Μυκον

Ελένη Χατζίδου

banner

Η Ελίνα Καντζά μαύρισε

Μαρία Ματσούκα

Μαρία Μενούνος εσύ

banner

Όλγα Φαρμάκη ανέμελη

Σόφη Πασχάλη

Χριστίνα Στεφανίδη

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα