Follow us

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες: Είδες το πρώτο μέρος. Τώρα δες και το δεύτερο. Και ετοιμάσου για MEGA POLL.

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίους το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Ένας από τους βασικότερους είναι ότι έχουμε την ευκαιρία να δούμε αυτό το θέαμα: Σέξι γυναίκες με μικροσκοπικά μαγιό.

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Παπαδοπούλου - Καγιά- Νομικού- Αλούπη- Φουρέιρα με μαγιο - ποια είναι η πιο σέξι;

Εμείς όμως αποφασίσαμε να σου βάλουμε δύσκολα και μαζέψαμε τις πιο σέξι διάσημες Ελληνίδες που πέρασαν τους τελευταίους αυτούς μήνες από τις παραλίες μας. Είδες το πρώτο μέρος με Έλενα Παπαβασιλείου, Ελένη Μενεγάκη, Ελένη Χατζίδου, Μαριάντα Πιερίδη και Στέλλα Δημητρίου. Και τώρα συνεχίζουμε στο δεύτερο:

Βίκυ Καγιά

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες

Η Βίκυ εμφανίστηκε φέτος αλλαγμένη, ανανεωμένη. Φταίει ο χωρισμός της; Ποιος ξέρει; Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα από αυτό το κορμί που κάποτε μεσουρανούσε στις πασαρέλες.

Δούκισσα Νομικού

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες - εικόνα 2

Αυτή η γυναίκα μας τρελαίνει τον χειμώνα που φοράει ρούχα, φαντάσου το καλοκαίρι όταν βλέπουμε το εκπληκτικό της κορμί και το ακόμα πιο υπέροχο χαμόγελό της να λάμπουν μπροστά στα μάτια μας. Και σκέψου επίσης ότι μόλις χώρισε. Πάρτι.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες - εικόνα 3

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δικαιολογεί σε κάθε ευκαιρία τον τίτλο "The Body" που εμείς της δώσαμε. Στεγνή, γραμμωμένη όσο πρέπει, με καμπύλες στα σωστά σημεία, αθλείται ακόμα και στην παραλία.

Χριστίνα Αλούπη

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες - εικόνα 4

Τα είπαμε και πριν λίγες μέρες. Τέτοια κορμιά δεν πρέπει να φεύγουν έτσι απλά από τη χώρα. Κι όμως αυτό το κορμί έχει φύγει και μας λέιπει πάρα πολύ. Μας λέιπει δε ακόμα περισσότερο όταν το βλέπουμε στην παραλία με μαγιό.

Ελένη Φουρέιρα

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες - εικόνα 5

Οι Πιο Σέξι Ελληνίδες Που Είδαμε Φέτος Στις Παραλίες - εικόνα 6

Ο επαναπροσδιορισμός της εξωτικής ομορφιάς. Η Ελένη Φουρέιρα θυμίζει λατίνα και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Φυσικά και δεν τελειώσαμε. Έρχεται το τρίτο και τελευταίο μέρος. Και, κυρίως, έρχεται MEGA POLL. Γιατί, ως γνωστόν, σε αυτή τη στήλη, εσύ αποφασίζεις.

(μέχρι τότε, θυμήσου το πρώτο μέρος)

Παπαδοπούλου - Καγιά- Νομικού- Αλούπη- Φουρέιρα με μαγιο - ποια είναι η πιο σέξι;

Ειρήνη Παπαδοπούλου (2)

Χριστίνα Αλούπη (2)

banner

Ελένη Φουρέιρα

Βίκυ Καγιά (2)

Βίκυ Καγιά

banner

Δούκισσα Νομικού

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ελένη Φουρέιρα (2)

banner

Χριστίνα Αλούπη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα