Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη....

Μάθιου Μακόναχι και Καμίλα Άλβες r

Hollywood Report

Εύα Μέντες

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Εύα Μέντες έξω από το ξενοδοχείο της στην Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας λόγω της εισαγωγής της σε ψυχιατρική κλινική λόγω διπολικής διαταραχής, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έκανε μια δυναμική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Westwood Village στο Λος Άντζελες με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Μπρους Γουίλις με τίτλο «Red 2. Ανανεωμένη και φανερά αδυνατισμένη, η 43χρονη ηθοποιός επέλεξε να φορέσει μια μαύρη δαντελένια δημιουργία της σχεδιάστριας Maria Lucia Hohan.

Hollywood Report - εικόνα 3

Μάρτιν Κρίστεν

Mαζί με τον γιο της Χάιντι Κλουμ, Χένρι, εθεάθη πριν λίγες ημέρες ο σύντροφος και πρώην σωματοφύλακάς της, Μάρτιν Κρίστεν. Ο Κρίστεν και ο μικρός Χένρι έκαναν βόλτες στη Νέα Υόρκη καταλήγοντας σε ένα μαγαζί με είδη ποδηλατιστών από όπου ο νεαρός προμηθεύτηκε ένα κράνος.

Hollywood Report - εικόνα 4

Μπεν Άφλεκ

Με τον καφέ του στο χέρι απαθανάτισαν οι παπαράτσι τον Μπεν Άφλεκ. Ο 40χρονος ηθοποιός και σκηνοθετης νωρίτερα είχε συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ, ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσίευματα, δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεργασία τους στην επόμενη δουλειά του Φίντσερ, την ταινία «Gone Girl» που περιγράφει μια ιστορία βασισμένη στο βιβλίο του Τζίλια Φλιν που έγινε best-seller.

Hollywood Report - εικόνα 5

Ναόμι Γουότς

Αν και στη φωτογραφία έχει αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα, η Ναόμι Γουότς δεν είναι έγκυος για τρίτη φορά, αλλά γυρίζει τη νέα της ταινία με τίτλο «St. Vincent de Van Nuys». Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που οι γονείς του χώρισαν και βρίσκει «καταφύγιο» στον γείτονά του, ένα βετεράνο πολέμου.

Hollywood Report - εικόνα 6

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον

Λίγες εβδομάδες μετά τις φήμες που ήθελαν την Νταιάν Κρούγκερ και τον Τζόσουα Τζάκσον να αρραβωνιάστηκαν μετά από 7 χρόνια γάμου, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «The Bridge», που πραγματοποιήθηκε στο DGA Theatre του Λος Άντζελες και στην οποία πρωταγωνιστεί η 36χρονη ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει τον αρραβώνα.

Hollywood Report - εικόνα 7

Μάθιου Μακόχανι και Καμίλα Άλβες

Ο Μάθιου Μακόχανι και η σύζυγός τους, Καμίλα Άλβες, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ριάνα

Με τρίωρη καθυστέρηση εμφανίστηκε η Ριάνα στη συναυλία της στο Μόντε Κάρλο, προκαλώντας για μια ακόμα φορά την οργή των θαυμαστών της.

Hollywood Report - εικόνα 9

Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της νεας ταινίας της με τίτλο «Grown Ups 2». Ανάμεσα στις υποχρεώσεις της ήταν και η εμφάνισή της εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, για την οποία επέλεξε ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα και εντυπωσιακές γόβες.

Hollywood Report - εικόνα 10

Σάντρα Μπούλοκ

Μαζί με τον γιο της, Λούις, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Σάντρα Μπούλοκ. Αφού η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πήρε τον μικρό από το σχολείο, οι δυο τους απόλαυσαν μαζί μια ευχάριστη βόλτα.

Hollywood Report - εικόνα 11

Το κέρινο ομοίωμα της Αντελ

To δικό της κέρινο ομοίωμα απέκτησε η Αντέλ, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες στο Μουσείο Madame Tussauds στο Λονδίνο. Η 25χρονη τραγουδίστρια απεικονίζεται όπως εμφανίστηκε στα βραβεία Grammy του 2012 και μάλιστα η ίδια ενέκρινε το ομοίωμα λίγο πριν αυτό τοποθετησεί στο Μουσείο. «Είναι λίγο τρομακτικό» δήλωσε η ίδια σχετικά με τα συναισθήματα που της δημιουργεί το γεγονός ότι βλέπει τον εαυτό της σε κέρινο ομοίωμα, ωστόσο πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικό πάντως. Πέτυχαν ακόμα και το μάγουλό μου!».

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Μάθιου Μακόναχι και Καμίλα Άλβες r

Μάθιου Μακόναχι και Καμίλα Άλβες

Εύα Μέντες

banner

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Μάρτιν Κρίστεν με το παιδί της Χάιντι Κλουμ

Μπεν Άφλεκ

banner

Ναόμι Γουότς στα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον

Ριάνα στο Μόναχο

banner

Σάλμα Χάγιεκ

Σάντρα Μπούλοκ

Το κέρινο ομοίωμα της Αντελ

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα