Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη....

Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ r

Hollywood Report

Βικτόρια Μπέκαμ

Στις κερκίδες του Wimbledon Tennis Club του Λονδίνου βρέθηκε η Βικτόρια Μπέκαμ, φορώντας ένα δαντελένιο και αρκετά αποκαλυπτικό φόρεμα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Hollywood Report - εικόνα 2

Εύα Λονγκόρια και Ερνέστο Αργκουέιο

Στο Παρίσι βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Εύα Λονγκόρια και ο νέος της σύντροφος, Ερνέστο Αργκουέιο. Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παραδοχή της διάσημης ηθοποιού για τη σχέση τους, το ζευγάρι κάνει πλέον και επίσημα τις πρώτες του κοινές εμφανίσεις.

Hollywood Report - εικόνα 3

Ριάνα

Η Πολωνία ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της Ριάνα. Για μια ακόμα φορά, βέβαια, αυτό που συζητήθηκε ήταν οι... αταξίες της 25χρονης τραγουδίστριας, η οποία μετά τη συναυλία της διασκέδασε σε γνωστό κλαμπ ενώ τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κατά την έξοδό της έδειχνε πολύ μεθυσμένη.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κρίστεν Στιούαρτ

Έξω από το στούντιο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Κρίστεν Στιούαρτ. Η 23χρονη ηθοποιός ξεκινάει τη νέα της δουλειά με όνομα «Camp X-Ray» στην οποία θα υποδύεται μια φυλακισμένη στις φυλακές του Γκουαντάναμο.

Hollywood Report - εικόνα 5

Μιράντα Κερ

Κομψή, όπως πάντα, η Μιράντα Κερ έκανε χαλαρές βόλτες στην Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 6

Ούμα Θέρμαν

Στο Σεν Τροπέ παραθερίζει αυτές τις ημέρες η Ούμα Θέρμαν. Η 43χρονη ηθοποιός έφτασε στη Νότια Γαλλία κρατώντας στην αγκαλιά της την 11 μηνών κόρη της, Λούνα. Μαζί της ήταν ο σύντροφός της, Άρπαντ Μπουσόν, και τα άλλα δυο της παιδιά από τον γάμο της με τον Ίθαν Χοκ, η 15χρονη Μάγια και ο 11χρονος Λεβόν.

Hollywood Report - εικόνα 7

Πάρις Χίλτον

Στο Μαλιμπού βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Πάρις Χίλτον. Η 32χρονη κληρονόμος εθεάθη στο ακριβό ξενοδοχείο όπου διαμένει. Μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Ρίβερ Βιπερί.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

Στο αεροδρόμιο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι. Το διάσημο μοντέλο επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Μαλιμπού μαζί με τον αγαπημένο της, Τζέισον Στέιθαμ.

Hollywood Report - εικόνα 9

Σακίρα και Ζεράρ Πικέ

Μια ρομαντική νυχτερινή έξοδο απόλαυσαν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ. Οι δυο τους δείπνησαν στο Chateau Marmont του Χόλιγουντ, χωρίς να έχουν μαζί τους τον γιο τους, Μίλαν. Λίγες ημέρες μετά, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο συμμετείχε ο σύντροφός της.

Hollywood Report - εικόνα 10

Σοφία Βεργκάρα

Λίγο πριν τα 41α γενέθλιά της, που θα γιορτάσει στις 10 Ιουλίου, η Σοφία Βεργκάρα παραμένει σε άψογη φόρμα και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο δρόμο για την καθημερινή της προπόνηση στο γυμναστήριο.

Hollywood Report - εικόνα 11

Τζάστιν Θερό και Λιβ Τάιλερ

Ο Τζάστιν Θερό και η Λιβ Τάιλερ στα γυρίσματα της νέας τους τηλεταινίας με τίτλο «The Leftovers». Ο 41χρονος ηθοποιός φορούσε στολή αστυνομικού καθώς υποδύεται τον σερίφη.

Hollywood Report - εικόνα 12

Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Ένα ρομαντικό δείπνο απόλαυσαν η Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ στην Καλιφόρνια. H 46χρονη ηθοποιός διατηρεί, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, άψογο στιλ.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ r

Βικτόρια Μπέκαμ στο Γουίμπλεντον

Εύα Λονγκόρια και Ερνέστο Αργκουέιο στο Παρίσι

banner

Η Ριάνα στον Πολωνία

Κρίστεν Στιούαρτ με χαλαρό ντύσιμο

Μιράντα Κερ

banner

Ούμα Θέρμαν στο Σεντ Τροπέ

Πάρις Χίλτον με μαγιό

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι στο αεροδρόμιο

banner

Σακίρα και Ζεράρ Πικέ

Σοφία Βεργκάρα μετά το γυμναστήριο

Τζάστιν Θερό και Λιβ Τάιλερ στα γυρίσματα

banner

Χάλι Μπέρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα