Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη....

Ο Μαρκ Άντονι με την νέα του αγαπημένη r

Hollywood Report

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Στο Μαλιμπού βρέθηκε για λίγες ώρες χαλάρωσης η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Το διάσημο μοντέλο είχε μαζί της τα δυο της παιδιά, Άνια και Νόα.

Hollywood Report - εικόνα 2

Χάλι Μπέρι

Έξω από το γραφείο του γιατρού της εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Χάλι Μπέρι. Η 46χρονη ηθοποιός κάλυψε την φουσκωμένη κοιλίτσα της με ένα ριχτό φόρεμα, ενώ δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των παπαράτσι.

Hollywood Report - εικόνα 3

Κένταλ Τζένερ, Κλόι και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Για ψώνια βρέθηκαν οι τρεις αδελφές, Κένταλ Τζένερ, Κλόι και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με αφορμή τα επερχόμενα γενέθλια της κόρης της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Η μικρή Πενέλοπε γίνεται σε λίγες ημέρες ενός έτους και η οικογένεια σκοπεύει να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτυ για χάρη της.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κρίστεν Στιούαρτ

Λίγο πριν ντυθεί για να διασχίσει το κόκκινο χαλί της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού εντόπισε ο φωτογραφικός την Κρίστεν Στιούαρτ. Τελικά, μετά από δυο εντυπωσιακές εμφανίσεις της στην Πόλη του Φωτός, η 24χρονη ηθοποιός επέστρεψε και πάλι στο Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 5

Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς

Στη Σαγκάη βρίσκονται αυτές τις ημέρες η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς. Το παντρεμένο ζευγάρι βρίσκεται εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ το βράδυ δείπνησε σε ένα από τα εστιατόρια της περιοχής. «Έχω μια εξαιρετική σύζυγο, νιώθω πολύ τυχερός» δήλωσε ο 36χρονος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Total Film.

Hollywood Report - εικόνα 6

Μαρκ Άντονι

Τρεις μήνες μετά τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους, ο Μαρκ Άντονι και η Κλόι Γκριν εθεάθησαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο Σεν Τροπέ. Το ζευγάρι ταξίδεψε έως εκεί με το αξίας 32 εκατομμυρίων λιρών γιοτ του πατέρα της Γκριν, ο οποίος βρισκόταν επίσης εκεί.

Hollywood Report - εικόνα 7

Πάμελα Άντερσον

Ξανά μαζί είναι η Πάμελα Άντερσον και ο πρώην σύζυγός της, Ρικ Σάλομον. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Μαλιμπού, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν και πάλι μαζί, 5 χρόνια μετά το διαζύγιό τους. «Είναι μια πολύ άνετη σχέση. Δεν υπάρχει πίεση καθώς κανένας από τους δυο δεν θέλει να παντρευτεί ξανά» δηλώνει πρόσωπο από το κοντινό τους περιβάλλον. Η ξανθιά ηθοποιός παντρεύτηκε τον Σάλομον το 2007 στο Λας Βέγκας.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ριάνα

Από το Παρίσι όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες επιτέθηκε στον Κρις Μπράουν η Ριάνα. Ο διάσημος ράπερ ανακοίνωσε στο twitter τα ονόματα των τραγουδιστών με τους οποίους θα συνεργαστεί στο επερχόμενο άλμπουμ του, αναφέροντάς ανάμεσά τους και το δικό της. Γρήγορα όμως το tweet του Μπράουν έλαβε μια όχι και τόσο κολακευτική απάντηση από την νεαργή τραγουδίστρια, που φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά ευχαριστημένη είναι από την επανασύνδεσή του με την Καρούτσι Τραν: «Μπάσταρδε, θα πεθάνεις, θα γεννηθείς, θα πεθάνεις ξανά και θα ξαναγεννηθείς πριν κάνω ένα τραγούδι μαζί σου, μπάσταρδε» έγραψε η ίδια στο Twitter της, χωρίς φυσικά να αναφέρει σε ποιον απευθύνεται το σχόλιο.

Hollywood Report - εικόνα 9

Ρις Γουίδερσπουν

Την Ημέρα της Ανεξαρτησίας γιόρτασε η Ρις Γουίδερσπουν στο Μαλιμπού. Η 37χρονη ηθοποιός έφερε πριν 9 μήνες στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Hollywood Report - εικόνα 10

Τζάστιν Θερό

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισε ο φακός τον Τζάστιν Θερό, καθώς ο σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον επέστρεφε από τη Νέα Υόρκη.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ο Μαρκ Άντονι με την νέα του αγαπημένη r

Αλεσάντρα Αμπρόζιο με τον γιο της

Η εγκυμονούσα Χάλι Μπέρι

banner

Κένταλ Τζένερ, Κλόι και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Κρίστεν Στιούαρτ στο Παρίσι

Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς στο αεροδρόμιο

banner

Ο Μαρκ Άντονι με την νέα του αγαπημένη

Πάμελα Άντερσον με τον σύντροφό της

Ριάνα στο Παρίσι

banner

Ρις Γουίδερσπουν με μαγιό

Τζάστιν Θερό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα