Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη...

Κάθριν Μίντλετον, Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Hollywood Report

Άντριου Γκάρφιλντ και Έμα Στόουν

Ένα καυτό φιλί συνέλαβε ο φακός να ανταλάσσουν η Έμα Στόουν και ο Άντριου Γκάρφιλντ στα γυρίσματα της νέας ταινίας "Spiderman". Οι δυο ηθοποιοί είναι και στην πραγματική ζωή ζευγάρι.

Hollywood Report - εικόνα 2

Πάντως, ο 29χρονος ηθοποιός δεν γυρίζει μόνος του όλες τις σκηνές δράσης της ταινίας- εδώ ένας ντουμπλέρ του Άντριου Γκάρφιλντ, σε μια τέτοια σκηνή, ντυμένος με τη στολή του Spiderman.

Hollywood Report - εικόνα 3

Έμα Γουάτσον

Η Έμα Γουάτσον έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας "This is the end", που πραγματοποιήθηκε στο Regency Village Theatre του Westwood της Καλιφόρνια. Η νεαρή ηθοποιός φόρεσε για το κόκκινο χαλί ένα μπούστο Roland Mouret το οποίο συνδύασε με παντελόνι Phillip Lim, ενώ για μια ακόμα φορά το νέο της hair look έκλεψε τα βλέμματα.

Hollywood Report - εικόνα 4

Ίρινα Σάικ

Με ένα ipad στο πρόσωπό της, η Ίρινα Σάικ προσπαθεί να αποφύγει τους παπαράτσι που την εντόπισαν στη Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κιμ Καρντάσιαν

Με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να ξεχωρίζει μέσα από τη λευκή τουαλέτα του οίκου Lanvin πόζαρε η Κιμ Καρντάσιαν για τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η διάσημη τηλεπερσόνα διασκέδασε μαζί με φίλες της στο baby shower που οργανώθηκε για χάρη της, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ανάμεσα στις διάσημες καλεσμένες ήταν και η Μαρία Μενούνος με την μητέρα της.

Hollywood Report - εικόνα 6

Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Μια βόλτα κατά μήκος του Σηκουάνα στο Παρίσι απόλαυσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Γαλλία, λίγο μετά το τέλος του Φεστιβάλ των Καννών.

Hollywood Report - εικόνα 7

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Aκόμα στο Μαϊάμι βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα ανάμεσα στους Miami Heat και τους Indiana Pacers, καθώς έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αγοράζοντας μια ομάδα από το Μαϊάμι η οποία θα αγωνίζεται στο MLS (Major League Soccer, το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου).

Hollywood Report - εικόνα 8

Οικογένεια Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Γκάρνερ και οι δύο κόρες τους, Βάιολετ και Σεραφίνα, βρέθηκαν στο Star Eco Station του Culver City, ή αλλιώς το Μουσείο Φυσικού Περιβάλλοντος και Διάσωσης της Πανίδας.

Hollywood Report - εικόνα 9

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κάθριν

Η εγκυμονούσα Κάθριν Μίντλετον και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, χαμογελούσαν στους φωτογράφους λίγο πριν εισέλθουν στο Αββαείο του Ουέστμινστερ του Λονδίνου με αφορμή την 60η επέτειο στέψης της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Το πριγκιπικό ζευγάρι συνοδεύτηκε από τον μικρότερο αδελφό του Ουίλιαμ, Πρίγκιπα Χάρι, και την Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης. Η Στέψη της Βασίλισσας είχε πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου του 1953 μετά από το πένθος για τον θάνατο του πατέρα της, Βασιλιά Γεωργίου VI, και την ανάληψη του θρόνου από αυτήν στις 6 Φεβρουαρίου 1952.

Hollywood Report - εικόνα 10

Ριάνα

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται αυτές τις ημέρες οι Ριάνα με αφορμή την περιοδεία της με όνομα "Diamonds World Tour ". Η ίδια διέμεινε σε γιοτ, στο κατάστρωμα του οποίου τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Hollywood Report - εικόνα 11

Φέργκι και Τζος Ντουχάμελ

Μετά την κυριακάτικη λειτουργία έξω από εκκλησία του Μπρέντγουντ εντόπισε ο φακός τη Φέργκι και τον Τζος Ντουχάμελ. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, αφού συζήτησε για λίγο με τον ιερέα, αποχώρησε αποφεύγοντας διακριτικά τα φλας.

Hollywood Report - εικόνα 12

Χιου Τζάκμαν

Ο Χιου Τζάκμαν βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα του ταινία "Wolverine", και ο ρόλος του απαιτεί για ακόμα μια φορά ο ηθοποιός να είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Γι' αυτό ο 44χρονος Τζάκμαν ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο περιλαμβάνει αερόβια άσκηση και πολλά βάρη. Ο φακός τον συνέλαβε στη Νέα Υόρκη να κάνει jogging μαζί με την 7χρονη κόρη του, Άβα.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Κάθριν Μίντλετον, Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Άντριου Γκάρφιλντ και Έμα Στόουν

Έμα Γουάτσον

banner

Ίρινα Σαίκ

Κιμ Καρντάσιαν έγκυος

Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Παρίσι

banner

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Οικογένεια Άφλεκ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κάθριν Μίντλετον

banner

Ριάνα σε γιοτ στην Κωνσταντινούπολη

Φέργκι και Τζος Ντουχάμελ

Χιου Τζάκμαν γυμνάζεται

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα