Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη...

Ριάνα r

Hollywood Report
Εύα Λονγκόρια

Λίγο μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στις Κάννες, η Εύα Λονγκόρια βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησής της φορώντας την μπλε τήβεννο. Η διάσημη ηθοποιός παρακολούθησε ένα «πεδίο που εξετάζει τον τρόπο κοινωνικοποίησης των Λατίνων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μαθήματα ασχολούνται με την ιστορία, την πολιτική, την κουλτούρα, τη γλώσσα και την εκπαίδευσή τους» αναφέρει το website του California State University και το τμήμα των Chicano Studies.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κέιτι Χολμς

Η Κέιτι Χολμς έκανε μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης ενώ παράλληλα μιλούσε στο κινητό της. Αυτό τον καιρό βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων της νέας της ταινίας "Mania Days" με τον νεαρό ηθοποιό Λουκ Κίρμπι.

Hollywood Report - εικόνα 3

Σακίρα και Ζεράρ Πικέ

Στο Μπέβερλι Χιλς βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σακίρα μαζί με τον σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ. Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητο ενώ εκείνοι προσπαθούσαν για ακόμα μια φορά να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων.

Hollywood Report - εικόνα 4

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Στο πάρτυ Bacardi Rebels 2013 που διοργανώθηκε από το περιοδικό Rolling Stone στο Roseland Ballroom της Νέας Υόρκης βρέθηκε η Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Hollywood Report - εικόνα 5

Αν Χάθαγουεϊ

Μια βόλτα με τον σύντροφό της, Άνταμ Σέλμαν, απόλαυσε η Αν Χάθαγουεϊ, στους δρόμους του Μπρόυκλιν.

Hollywood Report - εικόνα 6

Βικτόρια Μπέκαμ με την Χάρπερ στο γήπεδο

Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκαν η Βικτόρια Μπέκαμ και η μικρή της κόρη, Χάρπερ. Η σύζυγος του άσσου των γηπέδων φάνηκε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη με την τελευταία ενεργή παρουσία του Μπέκαμ στο γήπεδο, ενώ ο ίδιος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Hollywood Report - εικόνα 7

Ζόε Σαλντάνα

Λίγο πριν την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Καννών για την προβολή της παράστασης "Blood Ties", η εντυπωσιακή ηθοποιός, Ζόι Σαλντάνα, έκανε τα ψώνια της στη διάσημη λεωφόρο Le Croisette.

Hollywood Report - εικόνα 8

Νταιάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον

Ανάμεσα στις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκονται, η Νταϊάν Κρούγκερ και ο Τζόσουα Τζάκσον βρίσκουν λίγο χρόνο και για τα ψώνια του σπιτιού τους.

Hollywood Report - εικόνα 9

Ρέιτσελ Μπίλσον

Στις Κάννες βρίσκονται αυτές τις ημέρες και η Ρέιτσελ Μπίλσον με τον σύντροφό της, Χείντεν Κρίστενσεν. Το ζευγάρι έκανε μια βόλτα στις Κάννες ενώ το προηγούμενο βράδυ διασκέδασε στο Glacier Films Launch Party.

Hollywood Report - εικόνα 10

Ριάνα

Η Ριάνα δείπνησε στο αγαπημένο της εστιατόρια Il Ristorante di Giorgio Baldi της Σάντα Μόνικα το βράδυ που στo Λας Βέγκας πραγματοποιούνταν τα βραβεία Billboard. Η διάσημη τραγουδίστρια κέρδισε 4 βραβεία αλλά δεν πήγε ποτέ να τα παραλάβει. Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Κρις Μπράουν, που θεωρήθηκε απο τα media η προφανή αιτία της απουσίας της. Ωστόσο, η νεαρή τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο μέσω του λογαριασμού της στο Twitter για τα βραβεία που κέρδισε.

Hollywood Report - εικόνα 11

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Με πολύ καλή διάθεση εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στους δρόμους της Νέας Υόρκης, καθώς συνόδευε τις κόρες της, Μαριόν και Τάμπιθα, στο σχολείο.

Hollywood Report - εικόνα 12

Σάρον Στόουν

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Σάρον Στόουν στο σκάφος του Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος την φιλοξενεί κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Κάννες με αφορμή το Φεστιβάλ.

Hollywood Report - εικόνα 13

Χάλι Μπέρι με την κόρη της

Με ένα μαύρο φαρδύ φόρεμα να κρύβει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, εμφανίστηκε η Χάλι Μπέρι μαζί με την κόρη της, Νάλα. Η 46χρονη ηθοποιός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Μαλιμπού μαζί με τον σύντροφό της, Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ριάνα r

Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ στο αυτοκίνητο

Κέιτι Χολμς

banner

Έυα Λονγκόρια πήρε πτυχίο

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Αν Χάθαγουεϊ με τον σύντροφό της, Άνταμ Σέλμαν

banner

Βικτόρια Μπέκαμ με την Χάρπερ στο γήπεδο

Ζόε Σαλντάνα

Νταιάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον για ψώνια

banner

Ρέιτσελ Μπίλσον με τον σύντρόφο της στις Κάννες

Ριάνα

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τα παιδιά της

banner

Σάρον Στόουν στις Κάννες

Χάλι Μπέρι με την κόρη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα