Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη.

Ριάνα r

Hollywood Report

Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρσια Ντε Ρόσι

Στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς "Arrested Development" βρέθηκε η Έλεν ΝτεΤζενέρις, συνοδεύοντας τη σύζυγό της, Πορσία Ντε Ρόσι, που συμμετέχει στο σόου. Η πρεμιέρα πραγματοποιηθήκε στο TCL Chinese Theatre του Χόλιγουντ με το ζευγάρι να κλέβει φυσικά την παράσταση.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κέιτι Πέρι

Έξω από το Broadway εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Κέιτι Πέρι, η οποία παρακολούθησε την παράσταση "Kinky Boots".

Hollywood Report - εικόνα 3

Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον

Mετά τις φήμες που ήθελαν τον Ρούπερτ Σάντερς να συναντιέται και πάλι με την Κρίστεν Στιούαρτ αφότου ο Ρόμπερτ Πάτινσον μόλις είχε φύγει για ταξίδι, το ζευγάρι διαψεύδει για μια ακόμα φορά με τον καλύτερο τρόπο τον φημολογούμενο χωρισμό του, αφού οι παπαράτσι τούς εντόπισαν να ψωνίζουν μαζί σε ένα μάρκετ στο Λος Άντζελες. H νεαρή ηθοποιός μάλιστα ονομάστηκε από το περιοδικό "Glamour" η πιο "Καλοντυμένη Γυναίκα", αφήνοντας πίσω της την Κέιτ Μίντλετον και την Έμα Γουάτσον.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν αποχώρησε από την Ελλάδα και τη Σαντορίνη αφήνοντας πίσω της την υπόλοιπη οικογένεια. Η εγκυμονούσα σταρ έφυγε με ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Παρίσι, όπου συνάντησε τον σύντροφό της, Κάνιε Γουέστ. Στη συνέχεια, ταξίδεψε πάλι έως το Λονδίνο όπου διασκέδασε παρέα με φίλες της.

Hollywood Report - εικόνα 5

Μπεν Άφλεκ

Μια βόλτα για ψώνια στην λαική αγορά απόλαυσε ο Μπεν Άφλεκ παρέα με τις δυο κόρες του, Σεραφίνα και Βάιολετ.

Hollywood Report - εικόνα 6

Ναόμι Γουότς

H Nαόμι Γουότς πηγαίνει τον γιο της, Αλεξάντερ Σάσα, στο σχολείο με το ποδήλατό της.

Hollywood Report - εικόνα 7

Ριάνα

Βόλτα στο Σόχο έκανε η Ριάνα τραβώντας για άλλη μια φορά την προσοχή με τις ενδυματολογικές επιλογές της: H διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει ένα μπλουζάκι της ελληνικής καταγωγής σχεδιάστριας Mary Katrantzou, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο σορτσάκι και τις gladiator boots του Tom Ford, που είχε φορέσει και η Αν Χάθαγουεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας «Les Miserables» στη Νέα Υόρκη.

Hollywood Report - εικόνα 8

Σαρλίζ Θέρον

Ένα δείπνο απόλαυσε η Σαρλίζ Θέρον παρέα με τον γιο της. Η 37χρονη ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει από το εστιατόριο Spago του Beverly Hills έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Τζάκσον.

Hollywood Report - εικόνα 9

Τζουντ Λο

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εντόπισαν οι παπαράτσι τον Τζουντ Λο, βιαστικό, ντυμένο πρόχειρα και χωρίς διάθεση να δώσει σημασία στους φωτογράφους.

Hollywood Report - εικόνα 10

Χάιντι Κλουμ και Μάρτιν Κρίστεν

Παρέα με τον σύντροφό της, Μάρτιν Κρίστεν, έκανε μια βόλτα για ψώνια η Χάιντι Κλουμ. Οι δυο τους είναι αχώριστοι τον τελευταίο καιρό, αν και δεν έχουν κάνει ποτέ κάποια επίσημη κοινή εμφάνιση. Το πρώην top model εμφανίστηκε να φορά μια χρυσή βέρα με μικρά διαμάντια στο χέρι της και, σε σχετική ερώτηση ρεπόρτερ, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που της χάρισε ο σύντροφός της, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για βέρα αρραβώνων: "Ναι, ο Μάρτιν μου το χάρισε. Και φορά και εκείνος ένα ίδιο δαχτυλίδι, αλλά δεν αρραβωνιαστήκαμε. Και δεν σκοπεύω να παντρευτώ σύντομα" σχολίασε.

Hollywood Report - εικόνα 11

Το δαχτυλίδι της Χάιντι Κλουμ

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ριάνα r

Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρτια Ντε Ρόσι

Κέιτι Πέρι

banner

Κρίστεν Στιούαρτ και Ρόμπερτ Πάτινσον πάλι μαζί

Κιμ Καρντάσιαν - Παρίσι

Μπεν Άφλεκ με τις κόρες του

banner

Ναόμι Γουότς με τον γιο της σε ποδήλατο

Ριάνα

Τζέικ Τζίλενχαλ

banner

Σαρλίζ Θέρον με τον γιο της Τζάκσον

Τζουντ Λο

Χέιντι Κλουμ και Μάρτιν Κρίστεν

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα