Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Κάθριν Μίντλετον έγκυος (8)

Hollywood Report

Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Στη Βενετία βρίσκονται οι Άγγελοι της Victoria's Secret για χάρη της νέας φωτογράφισης του διάσημου brand. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο και η Αντριάνα Λίμα αποτέλεσαν το πρώτο δίδυμο που πόζαρε μπροστά στους φωτογράφους.

Hollywood Report - εικόνα 2

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει η φωτογράφηση καθεμιάς ξεχωριστά, με την Αλεσάντρα Αμπρόζιο να ποζάρει ξυπόλυτη φορώντας τα μαγιό της διάσημης εταιρείας.

Hollywood Report - εικόνα 3

Αν Χάθαγουεϊ

Μια βόλτα στην κρύα Νέα Υόρκη απόλαυσαν πιασμένοι χέρι χέρι η Αν Χάθαγουεϊ και ο Άνταμ Σέλμαν. Το βράδυ της Πέμπτης η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο Θέατρο Vivian Beaumont για την παραστασή "Ann" συνοδευόμενη από τους γονείς της και τα δυο αδέλφια της.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κάθριν Μίντλετον

Η Κάθριν Μίντλετον συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, ενώ διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Γκρίμσμπι της Αγγλίας, στο οποίο έφτασε με ελικόπτερο, για να επισκεφτεί το National Fishing Heritage Centre και να μιλήσει με άνεργους.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κάθριν Μίντλετον

Πλήθος κόσμου περίμενε την Δούκισσα του Κέιμπριτζ με πανό που έγραφαν "Θέλουμε την Κέιτ". Μάλιστα, η 31χρονη Κάθριν Μίντλετον δεν δίστασε να σκύψει και να συνομιλήσει με κάποιους λιλιπούτειους θαυμαστές της, οι οποίοι της πρόσφεραν λουλούδια.

Hollywood Report - εικόνα 6

Κέιτ Μος

H Κέιτ Μος και ο σύντροφός της, Τζέιμι Χινς, αποχωρούν από το ξενοδοχείο τους στο Παρίσι όπου βρέθηκαν για την Εβδομάδα Μόδας.

Hollywood Report - εικόνα 7

Κίρστεν Ντανστ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Kίρστεν Ντανστ με τον σύντροφό της, Γκάρετ Χέντλαντ, στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Το ζευγάρι ήταν στο Παρίσι με αφορμή την προώθηση της ταινίας της ηθοποιού "Upside down" και, επί τη ευκαιρία, παρακολούθησαν το σόου του Yves Saint Laurent κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Hollywood Report - εικόνα 8

Μισέλ Ουίλιαμς

H Mισέλ Ουίλιαμς και η 8χρονη κόρη της, Ματίλντα, καρπός του ερωτά της με τον αδικοχαμένο ηθοποιό Χιθ Λέτζερ, απόλαυσαν μια βόλτα στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης.

Hollywood Report - εικόνα 9

Σελένα Γκόμεζ

Tουλάχιστον τέσσερις φορές άλλαξε ρούχα η Σελένα Γκόμεζ για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ. Η νεαρή ηθοποιός δοκιμάζει τις δυνατότητες της και σε αυτό το χώρο μετά την επιτυχία της πρώτης της προσπάθειας με το τραγούδι "Love you like a lovesong".

Hollywood Report - εικόνα 10

Τζάνιουαρι Τζόουνς

Kαι ενώ οι φήμες περί χωρισμού της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ οργιάζουν, θέλοντας ως πέτρα του σκανδάλου την Τζάνιουαρι Τζόουνς, η τελευταία βρίσκεται στο Παρίσι.

Hollywood Report - εικόνα 11

Τζέιμς Φράνκο

Ο Τζέιμς Φράνκο απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ. Ο 34χρονος ηθοποιός βρίσκεται αυτό τον καιρό στα μέσα της προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο "Οζ, ο μέγας και μεγαλοπρεπής".

Hollywood Report - εικόνα 12

Τζένιφερ Γκάρνερ

Τα πρώτα του βήματα άρχισε να κάνει ο ενός έτους Σάμιουελ, γιος του Μπεν Άφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ, και ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να το καταγράψει. Μαμά και γιος βρέθηκαν στην Σάντα Μόνικα για τα καθημερινά ψώνια ενώ έπειτα στην παρέα τους προστέθηκε και η 4χρονη Σεραφίνα.

Hollywood Report - εικόνα 13

Τζέσικα Άλμπα

H Tζέσικα Άλμπα επέστρεψε μαζί με την κόρη της Λος Άντζελες μετά από μερικές ημέρες που πέρασαν στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας.

Hollywood Report - εικόνα 14

Τζουντ Λο

O Tζουντ Λο βρέθηκε στο UGC Cine Cite des Halles του Παρισιού για την πρεμιέρα της ταινίας "Side Effects" μαζί με τον Στίβεν Σόντενμπεργκ.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Κάθριν Μίντλετον έγκυος (8)

Αλεσάντρα Αμπρόζιο και Αντριάνα Λίμα

Αλεσάντρα Αμπρόζιο με μπικίνι

banner

Αν Χάθαγουεϊ με τον συζυγό της

Κάθριν Μίντλετον έγκυος

Κάθριν Μίντλετον έγκυος (1)

banner

Κέιτ Μος με τον σύζυγό της στο Παρίσι

Κίρστεν Ντανστ με τον σύζυγό της

Μισέλ Ουίλιαμς με την κόρη της

banner

Σελένα Γκόμεζ

Τζάνιουαρι Τζόουνς στο Παρίσι

Τζέιμς Φράνκο στην Λεωφόρο της Δόξας

banner

Τζένιφερ Γκάρνερ με τον Σάμιουελ

Τζέσικα Άλμπα με την κόρη της

Τζουντ Λο

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα