Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...  

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και κόρες r

Hollywood Report

Αμάντα Σέιφριντ

Η Αμάντα Σέιφριντ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας. Ο φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο μόλις είχε φτάσει στη γαλλική πρωτεύουσα. Η 27χρονη ηθοποιός, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της Αν Χάθαγουεϊ σχετικά με την ομοιότητα των φορεμάτων που είχαν επιλέξει για τη βραδιά των Όσκαρ, που ανάγκασε τη Χάθαγουεϊ να επιλέξει, λίγες μόνο ώρες πριν, κάτι άλλο για την απονομή, δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση - αρκέστηκε μόνο σε ένα λακωνικό μήνυμα μέσω του twitter της: "Γεγονός: Σ' αγαπάω, Αν".

Hollywood Report - εικόνα 2

Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν, με αφορμή την επίσκεψή τους στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας, επισκέφτηκαν το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Palais de Tokyo. Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν περισσότερες προκλητικές πόζες του ζευγαριού από την κοινή φωτογράφισή τους για το γαλλικό "L' Officiel Hommes".

Hollywood Report - εικόνα 3

Νικόλ Ρίτσι

H Νικόλ Ρίτσι βρίσκεται επίσης στο Παρίσι αυτές τις ημέρες με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Ο φακός την εντόπισε στην Avenue Montaigne να κάνει τα ψώνια της.

Hollywood Report - εικόνα 4

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Λίγο χρόνο για χαλάρωση βρήκε η Μπρίντεϊ Σπίαρς καθώς επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Η 31χρονη τραγουδίστρια έπαιξε στην άμμο και χάρηκε τον ήλιο παρέα με τους δυο γιους της, Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς.

Hollywood Report - εικόνα 5

Ριάνα

Η Ριάνα βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό την Αγγλία, όπου έγινε η παρουσίαση της νέας κολεξιον ρούχων της σε συνεργασία με την River Island. Την Παρασκευή ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο Diamonds World Tour με πρώτη στάση το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Hollywood Report - εικόνα 6

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν ξεφεύγει από τις καθημερινές της συνήθειες οι οποίες περιλαμβάνουν τη συνοδεία των 4χρονων δίδυμων κορών της στο σχολείο.

Hollywood Report - εικόνα 7

Σαρλίν Θέρον

Η Σαρλίζ Θέρον μαζί με τον γιο της. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της 37χρονης ηθοποιού, Τζέρντα, η οποία διαρκώς τραβούσε φωτογραφίες τον μικρό Τζάκσον.

Hollywood Report - εικόνα 8

Τζάστιν Θερό

Ο Τζάστιν Θερό απόλαυσε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη μαζί με ένα φίλο του ενώ η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκεται στο Κονέτικατ γυρνώντας την νέα της ταινία με τίτλο "The Untitled Elmore Leonard Project".

Hollywood Report - εικόνα 9

Τζέσικα Άλμπα

H Tζέσικα Άλμπα μεταφέρει την 5χρονη κόρη της Όνορ μέσα σε ένα καροτσάκι για μωρά όσο οι δυο τους περιπλανιούνται στο Παρίσι. Μαμά και κόρη βρίσκονται στην Γαλλία λόγω της Εβδομάδας Μόδας και δεν χάνουν ευκαιρία να επισκεφτούν μαζί όλα τα αξιοθέατα. Ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε έξω από ένα μαγαζί παιδικών ρούχων.

Hollywood Report - εικόνα 10

Τζέσικα Τσαστέιν

Μόλις πριν περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό ότι η Τζέσικα Τσαστέιν έχει σχέση με τον Ιταλό διευθυντή του διάσημου brand "Moncler", Gian Luca Passi de Preposulo. Τώρα η σχέση τους επιβεβαιώνεται μετά τις πολυάριθμες κοινές τους εμφανίσεις στο Παρίσι. Οι δυο τους βρίσκονται εκεί εδώ και λίγες ημέρες με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Μετά από κάθε επίσημη εκδήλωση, το ερωτευμένο ζευγάρι γευματίζει μαζί με φίλους και έπειτα επιστρέφει στο ξενοδοχείο, όπου και μένει μαζί, χωρίς να κρύβει πλέον την σχέση του.

Hollywood Report - εικόνα 11

Χάιντι Κλουμ

H Xάιντι Κλουμ ανήκει πλέον στο δυναμικό του ριάλιτι America's Got Talent αφού είναι, για την 8η χρονιά του, μια από τους κριτές. Το διάσημο πρώην μοντέλο βρέθηκε στις οντισιόν που πραγματοποιήθηκαν στην Νέα Ορλεάνη δείχνοντας πολύ ενθουσιασμένη για τον νέο της ρόλο. Το πάνελ των κριτών συμπληρώνουν η τραγουδίστρια Mel B, ο Χάουαρντ Στερν και ο Χάουι Μάντελ.

Hollywood Report - εικόνα 12

Φέργκι

Η εγκυμονούσα Φέργκι βρέθηκε το Σάββατο σε μια συγκέντρωση στη Σάντα Μόνικα. Μαζί με την 37χρονη τραγουδίστρια ήταν η αδελφή της, Ντάνα.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και κόρες r

aμάντα Σέιφριντ στο αεροδρόμιο

Κάνιε Γουέστ και Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι

banner

Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην παραλία

Νικόλ Ρίτσι στο Παρίσι

Ριάνα στο αεροδρόμιο

banner

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τα παιδιά της

Σαρλίν Θερόν με τον γιο της

Τζάστιν Θερό στο δρόμο

banner

Τζέσικα Άλμπα στο Παρίσι με την κόρη της

Τζέσικα Τσάστειν με τον σύντροφό της

Χάιντι Κλουμ

banner

Φέργκι και η αδελφή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα