Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Τζένιφερ Γκάρνερ με τον γιο της

Hollywood Report

Άντριου Γκάρφιλντ

Ο Άντριου Γκαρφιλντ στα γυρίσματα της νέας του ταινίας "Σπάιντερμαν". Την επόμενη μέρα, ο νεαρός ηθοποιός απόλαυσε με την συμπρωταγωνίστρια και σύντροφό του, Έμα Στόουν, μια βόλτα στην Νέα Υόρκη. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι στο πλευρό του Γκάρφιλντ, ενσκαρκώνοντας τον κακό της ταινίας, θα βρίσκεται ο Κρις Κούπερ.

Hollywood Report - εικόνα 2

Άσλεϊ Όλσεν

Η Άσλεϊ Όλσεν βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας του brand H&M κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας που διεξάγεται εκεί. Ο φακός εντόπισε την 26χρονη ηθοποιό και σχεδιάστρια στο αεροδρόμιο.

Hollywood Report - εικόνα 3

Άστον Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ βρήκε την ευκαιρία όσο έλειπε η σύντροφός του, Μίλα Κούνις, στην Αγγλία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να παρακολουθήσει μόνος του τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, των L.A. Lakers.

Hollywood Report - εικόνα 4

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Πίσω στην παιδική ηλικία φαίνεται ότι γύρισε η Αλεσάντρα Αμπρόζιο. Το 31χρονο μοντέλο συμμετείχε στην σχολική γιορτή της κόρης της, Άνια, και δεν δίστασε να μεταμφιεστεί και η ίδια σε Ινδιάνα βάφοντας το πρόσωπό της και φορώντας ένα ινδιάνικο καπέλο.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την κόρη της

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δείπνησε το μεσημέρι της Τετάρτης με τα δυο της αδέλφια, Κιμ και Ρομπ, στο εστιατόριο Stanley's στο Sherman Oaks της Καλιφόρνια. Η ριάλιτι σταρ είχε για παρέα της την μόλις 7 μηνών κορούλα της, Πενέλοπε. Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του ριάλιτι που συμμετέχουν οι αδερφές Καρντάσιαν αποκαλύπτει τα προβλήματα γάμου που αντιμετωπίζει η Κόρντεϊ.

Hollywood Report - εικόνα 6

Κρίστεν Στιούαρτ

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στα Βραβεία Όσκαρ με πατερίτσες, λόγω του ατυχήματος που είχε, η Κρίστεν Στιούαρτ δείχνει να υποφέρει ακόμα. Ο φακός την εντόπισε στο Χόλιγουντ να βγαίνει από ένα κτίριο κουτσαίνοντας.

Hollywood Report - εικόνα 7

Λίλι Άλεν

Ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Λίλι Άλεν επισκέφθηκε το Παρίσι, όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός, για να εμφανιστεί στο Etam Live Lingerie Fashion Show. Το σόου έγινε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας και κατά τη διάρκειά του live εμφανίσεις έκαναν επίσης η Ρίτα Όρα και η Μ.Ι.Α.

Hollywood Report - εικόνα 8

Μιράντα Κερ

Η Μιράντα Κερ κατευθύνεται σε μια συνάντηση στην Νέα Υόρκη έχοντας μαζί της τον μικρό της σκύλο, Φράνκι.

Hollywood Report - εικόνα 9

Μισέλ Ουίλιαμς, Μίλα Κούνις και Ρέιτσελ Βάις

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στην Empire Leicester Square του Λονδίνου η πρεμιέρα της ταινίας «Oz The Great & Powerful» και εκεί, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκαν οι πρωταγωνίστριες Μισέλ Ουίλιαμς, Ρέιτσελ Βάις και Μίλα Κούνις.

Hollywood Report - εικόνα 10

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθ' οδόν για τα μαθήματα χορού της. Η πρώτη εμφάνιση με το νέο καστανό χρώμα στα μαλλιά της έγινε πριν μερικές μέρες στο πάρτι του Έλτον Τζον.

Hollywood Report - εικόνα 11

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Στο Παρίσι βρέθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Adidas. Ο άσος του ποδοσφαίρου υπέγραψε αυτόγραφα σε όλους τους θαυμαστές του και έπαιξε μπροστά τους με μια μπάλα.

Hollywood Report - εικόνα 12

Ριάνα και Κρις Μπράουν

Σε κλαμπ του Χόλιγουντ διασκέδασαν το βράδι της Τρίτης η Ριάνα και ο Κρις Μπράουν. Παρότι έφτασαν ξεχωριστά, αποχώρησαν μαζί με το πανάκριβο αυτοκίνητο του διάσημου ράπερ.

Hollywood Report - εικόνα 13

Τζένιφερ Γκάρνερ

H Τζένιφερ Γκάρνερ κρατάει στα χέρια της τον μικρό Σάμιουελ, μετά από μεσημεριανό δείπνο στο Μπρεντγουντ της Καλιφόρνια. Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, o Άφλεκ τζούνιορ γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Hollywood Report - εικόνα 14

Τζέσικα Άλμπα

H Tζέσικα Άλμπα κατέφτασε στο αεροδρόμιο του Παρισιού παρέα με την μικρή της κόρη, Χέιβεν, όπου και τις συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός.

Hollywood Report - εικόνα 15

Λίγο αργότερα, οι δυο τους έκαναν ήδη την πρώτη τους βόλτα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Τζένιφερ Γκάρνερ με τον γιο της

Τζέσικα Άλμπα με την κόρη της

Άντριου Γκαρφιλντ στα γυρίσματα του Σπάιντερμαν

banner

Άσλει Όλσεν στο αεροδρόμιο

Άστον Κούτσερ σε βόλτα

Η Αλεσάντρα Αμβρόσιο με την κόρη της

banner

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την κόρη της

Κρίστεν Στιούαρτ με χτυπημένο πόδι

Λίλι Άλεν

banner

Μιράντα Κερ με το σκυλάκι της

Μπίτνεϊ Σπίαρς στο δρόμο

Ντέιβιντ Μπέκαμ και adidas

banner

Μισέλ Ουίλιαμς, Μίλα Κούνις και Ρέιτσελ Βάις στην πρεμιέρα της ταινίας

Ριάνα και Κρις Μπράουν έξω από κλαμπ

Τζένιγερ Γκάρνερ με τον γιο της Σάμιουελ

banner

Τζέσικα Άλμπα με την κόρη της στο αεροδρόμιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα