Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ

Hollywood Report

Αμάντα Σέιφριντ

Η Αμάντα Σέιφριντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Friedrichstadt-Palast με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Lovelace", που προβλήθηκε στο Berlinale International Film Festival 2013 που διεξάγεται στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η 27χρονη ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα φορώντας μια μπλε δαντελένια τουαλέτα δια χειρός Elie Saab.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κέιτ Χάντσον με τα παιδιά της

H Κέιτ Χάντσον ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της μέχρι το Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο με χαλαρό ντύσιμο και γυαλιά ηλίου. Η Χάντσον κρατούσε τον 1,5 χρόνων Μπινγκ στην αγκαλιά της.

Hollywood Report - εικόνα 3

Κριστίνα Αγκιλέρα

Μια βόλτα έκανε η Κριστίνα Αγκιλέρα στο Λος Άντζελες, όπου και τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός μαζί με τον σκύλο της.

Hollywood Report - εικόνα 4

Μαριόν Κοτιγιάρ

Παρέα με τον Μπράντλεϊ Κούπερ βρέθηκε η Μαριόν Κοτιγιάρ στο πάρτι των Υποψηφιοτήτων για τα Βραβεία BAFTA το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο. Η διάσημη ηθοποιός ήταν υποψήφια στην κατηγορία Α' Γυναικείου ρόλου για την συμμετοχή της στην ταινία "Rust and Bone", βραβείο που τελικά απέσπασε η Εμανουέλ Ριβά. Για την εμφάνισή της αυτή η Κοτιγιάρ επέλεξε για μια ακόμη φορά τον Οίκο Dior, τον οποίο εκπροσωπεί.

Hollywood Report - εικόνα 5

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ

Την επιτυχία του προσωπικού της σόου που παρουσίασε στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης βγήκε να γιορτάσει η Βικτόρια Μπέκαμ παρέα με τον σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Οι δυο τους γευμάτισαν σε ένα πανάκριβο εστιατόριο ενώ απέξω είχαν στηθεί φωτογράφοι και θαυμαστές για να απαθανατίσουν το διάσημο ζευγάρι.

Hollywood Report - εικόνα 6

Σαρλίζ Θέρον

H Σαρλίζ Θέρον ταξίδεψε ως το Βερολίνο για το Cinema for Peace Gala που πραγματοποιήθηκε εκεί το Σάββατο. Η διάσημη ηθοποιός, που για χάρη ενός ρόλου ξύρισε τα μαλλιά της, βρέθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, από όπου και αναχώρησε. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι θα βρίσκεται και αυτή στα Βραβεία Όσκαρ παραδίδοντας ένα βραβείο, η κατηγορία ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Hollywood Report - εικόνα 7

Τζάνιουαρι Τζόουνς

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Mad Men», Τζάνιουαρι Τζόουνς, με τον ενάμιση έτους γιο της, Ξάντερ, απόλαυσαν μια βόλτα στο Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 8

Τζένιφερ Γκάρνερ

Στο αεροδρόμιο Χίθροου βρέθηκε η Τζένιφερ Γκάρνερ μια ημέρα μετά τα Βραβεία BAFTA, στα οποία ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, στέφτηκε απόλυτος νικητής.

Hollywood Report - εικόνα 9

Τζένιφερ Λόρενς

Και η Τζένιφερ Λόρενς εγκατέλειψε την Αγγλία και την πρωτεύουσά της μετά τα Βραβεία. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο αεροδρόμιο.

Hollywood Report - εικόνα 10

Τζέσικα Μπιλ

H Tζέσικα Μπιλ το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στο baby shower μιας φίλης της στο Χόλιγουντ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, συνόδευσε στο Βραβεία Grammy τον σύζυγό της, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Hollywood Report - εικόνα 11

Μπιγιονσέ

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε, στη Νέα Υόρκη, η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μπιγιονσέ, με τον τίτλο «Life Is But A Dream». Η Μπιγιονσέ, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, φόρεσε μια Elie Saab τουαλέτα, με εντυπωσιακά κοψίματα. Το ντοκιμαντέρ θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου από το κανάλι HBO.

Hollywood Report - εικόνα 12

Tζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον με ξανθιά περούκα στα γυρίσματα της νεάς της ταινίας "Untitled Elmore Leonard Project" υποδύεται μια ψυχολόγο που η μητέρα της είναι στην αποτοξίνωση. Την Δευτέρα η Άνιστον έκλεισε τα 44 της χρόνια.

Hollywood Report - εικόνα 13

Mπράιαν Όστιν Γκριν

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν μαζί με τον γιο του Νόα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 14

Μέγκαν Φοξ

Λίγο πιο πίσω, η Μέγκαν Φοξ. Για ακόμα μια φορά, με casual ντύσιμο και χωρίς μακιγιάζ, αποδεικνύει ότι, μετά τον ερχομό του παιδιού της, οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει και η εικόνα της έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μέρα.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ

Τζένιφερ Άνιστον

Μπιγιονσέ

banner

Μπράιαν Όστιν Γκριν στο αεροδρόμιο

Μέγκαν Φοξ στο αεροδρόμιο

Αμάντα Σάιφρεντ

banner

Κέιτ Χάντσον με τα παιδιά της

Κριστίνα Αγκιλέρα με το σκύλο της

Μαριόν Κοτιγιάρ

banner

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτώρια Μπέκαμ

Σαρλίζ Θερόν στο αεροδρόμιο

Τζένιουαρι Τζόουνς με το παιδί της

banner

Τζένιφερ Γκάρνερ στο αεροδρόμιο

Τζένιφερ Λόρενς στο αεροδρόμιο

Τζέσικα Μπιλ για ψώνια

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα