Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις ημέρες που πέρασαν οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται (2)

Hollywood Report

Αν Χάθαγουεϊ

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Αν Χάθαγουεϊ απολαμβάνει μια ρομαντική βόλτα με τον σύζυγό της, Άνταμ Σέλμαν, στο Χόλιγουντ, λίγες ημέρες πριν την απονομή των Βραβείων SAG, από τα οποία αποχώρησε με ένα ακόμα βραβείο στην συλλογή της.

Hollywood Report - εικόνα 2

Γκουέν Στεφάνι

Η Γκουέν Στεφάνι και ο σύζυγός της, Γκάβιν Ροσντέιλ, περπατούν πιασμένοι χέρι χέρι σε μια χαλαρή βόλτα στο Studio City του Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 3

Μαρία Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος βρέθηκε στα Βραβεία AACTA International που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Χόλιγουντ και αφορούν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, έτσι όπως τις επέλεξε η Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης της Αυστραλίας.

Hollywood Report - εικόνα 4

Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο κατάστημα του διάσημου brand Dolce&Gabbana στο Μιλάνο για την παρουσίαση της νέας σειράς κόκκινων κραγιόν περιορισμένης κυκλοφορίας, η οποία φέρει το όνομά της και κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον εν λόγω οίκο. Πλήθος θαυμαστών μαζεύτηκαν έξω από το κατάστημα για να θαυμάσουν το αιώνιο sex symbol και να αποκτήσουν ένα αυτόγραφο.

Hollywood Report - εικόνα 5

Ναόμι Γουότς

Η Ναόμι Γουότς άφησε για λίγο τις επίσημες εμφανίσεις και χαλάρωσε με μια βόλτα για ψώνια παρέα με τα δυο της παιδιά, τον 5χρονο Σάμιουελ Κάϊ και τον 6χρονο Αλεξάντερ Σάσα.

Hollywood Report - εικόνα 6

Νικόλ Κίντμαν

Το ίδιο έκανε και η Νικόλ Κίντμαν που εθεάθη με τις δυο κόρες της στο Λος Άντζελες

Hollywood Report - εικόνα 7

Μόλις λίγες ώρες πριν ωστόσο, η 45χρονη ηθοποιός συμμετείχε στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία "Stoker", στην οποία πρωταγωνιστεί. Το φιλμ ανήκει στο είδος των ψυχολογικών θρίλερ και θα κυκλοφορήσει αρχές Μαρτίου.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ριάνα

Με νέο look στα μαλλιά, ξανά, εμφανίστηκε η Ριάνα σε βόλτα της στην Νέα Υόρκη. Η εκκεντρική τραγουδίστρια πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς ρούχων της σε συνεργασία με την διάσημη εταιρεία River Island.

Hollywood Report - εικόνα 9

Χάιντι Κλουμ

H Χάιντι Κλουμ, με casual ντύσιμο και εντελώς αμακιγιάριστη, συνοδεύει την κόρη της, Λου, στις γυμναστικές της επιδείξεις. Λίγο πιο πέρα, ο σύντροφός της, Μάρτιν Κίρστεν, κρατάει την άλλη της κόρη, Λένι. Έπειτα από αυτή την υποχρέωση αφού προστέθηκαν στην παρέα και οι δυο γιοι του διάσημου μοντέλου, Γιόχαν και Χένρι, όλοι μαζί πήγαν να απολαύσουν ένα οικογενειακό δείπνο.

Hollywood Report - εικόνα 10

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να προπονείται με την ομάδα της Άρσεναλ. Όπως δήλωσε ο μάνατζερ της ομάδας, ο Μπέκαμ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, και δεν ανήκει σε κάποια ομάδα μετά την αποχώρησή του από τους LA Galaxy. Ο λόγος που βρισκόταν εκεί ήταν επειδή ο ίδιος ζήτησε να "δανείζεται" το γήπεδο για να προπονείται και να διατηρεί σε καλό επίπεδο τη φυσική του κατάσταση.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται (2)

Άντι Γκαρσία με τη κόρη του

Αν Χαθαγουέϊ με τον σύντροφό της

banner

Γκουέν Στεφάνι με τον άντρα της

Μαρία Μενούνος

Μόνικα Μπελούτσι στο Μιλάνι

banner

Ναόμι Γουότς με τα παιδιά της

Ντέιβιντ Μπέκαμ προπονείται

Νικόλ Κίντμαν με τα παιδιά της

banner

Ριάνα με κοντό μαλλί

Νικόλ Κίντμαν

Χάιντι Κλουμ με την κόρη της χωρίς ίχνος μακιγιάζ

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα