Follow us

Αλμανάκ 2012, Part 1: Οι Σημαντικότερες Σέξι Στιγμές - Ειδήσεις Της Χρονιάς: Αγγελάκια, Κέιτ Άπτον, Εύα Μέντεζ, Ριάνα, Κέλι Μπρουκ, Κέιτ Μος, Μπαρ Ραφαέλι μάς απασχόλησαν τους 4 πρώτους μήνες του 2012

Κάθε χρονιά χρειάζεται το αλμανάκ της, τον απολογισμό της. Να δεις ρε παιδάκι μου τι σε απασχόλησε περισσότερο και τι σου πέρασε αδιάφορο. Τι σου καρφώθηκε στη μνήμη και τι ακούμπησε σαν απλό χνούδι. Και για εμάς εδώ, σε αυτή τη στήλη, που ασχολούμαστε με σημαντικότατα θέματα (μπούστο, οπίσθια, χείλη, κορμιά και μάτια) πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Ακολουθεί το Αλμανάκ του 2012 - part 1 [Ιανουάριος -Απρίλιος]. 

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Sexy 2012

Ιανουάριος 2012

Η xρονιά ξεκίνησε όμορφα. Με μία είδηση που μας ανέβασε το ηθικό. Η Κέιτι Πέρι χώρισε και εμείς βγήκαμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε. Βεγκαλικά, πυροτεχνήματα. Μπουρλώτο η κατάσταση. Πολύ απλά γιατί είναι η πιο καυτή pin up γκόμενα, το ξέρει, και αυτό μας αρέσει. Το μόνο της πρόβλημα ήταν το μαλλιαρό αξεσουάρ που κουβαλούσε. Πάει αυτό όμως.

Κάπου εκεί, άρχισε και η Ριάνα να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες στα σόσιαλ νέτγουορκζ [αυτή η βαλίτσα επροκειτο να πάει πολύ μακριά στη συνέχεια της χρονιάς].

Βέβαια Ιανουάριος χωρίς Κέλι Μπρουκ φορώντας εσώρουχα δεν είναι καλός μήνας.

Και καλύτερος μήνας έγινε όταν η Αντριάνα Λίμα πόζαρε σε μία παραλία (κι όμως, μήνα Γενάρη) δείχνοντάς μας πιασίματα και ανοίγματα:

Αλμανάκ 2012, Part 1: Οι Σημαντικότερες Σέξι Στιγμές - Ειδήσεις Της Χρονιάς

Και ο μήνας έκλεισε με την εμφάνιση της Κάντις Σουάνπολ. Τότε γοητευτήκαμε από τις καμπύλες της και την αγγελική ομορφιά της. Πού να ξέραμε ότι θα την φάμε στα μούτρα για όλη τη χρονιά.

Φεβρουάριος 2012

Έτσι βγήκε ο ένας και, κάπως έτσι, μπήκε ο άλλος μήνας. Δηλαδή όχι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αυτή την φορά, είχαμε στο προσκήνιο γυναικάρες σαν την Εύα Μέντεζ και τη Ζιζέλ, αλλά αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο είναι πώς θα καταφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου να κερδίσει την Γιουροβίζιον. Μα, φυσικά, με τα εκπληκτικά πόδια της και την τσαχπινιά της.

Βέβαια το γεγονός που σημάδεψε τον Φεβρουάριο ήταν το εξώφυλλο του sports Illustrated. Σε αυτό βρισκόταν η Κέιτ Άπτον, οι χυμοί της, το τεράστιο στήθος της και τα υπέροχα χείλη της.

Και φυσικά το γιόρτασε στέλνοντάς μας φιλάκια.

Αλμανάκ 2012, Part 1: Οι Σημαντικότερες Σέξι Στιγμές - Ειδήσεις Της Χρονιάς - εικόνα 2

Μάρτιος 2012

Ο Φεβρουάριος μάς αποχαιρέτησε με αρκετά μοντέλα της Victoria's Secret [Αντριάνα Λίμα, Ντούτζεν Κρος] και έτσι ακριβώς μπήκε και ο Μάρτιος. Τρεις μαζεμένες. Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, η Έριν Χέδερτον και η Κάντις Σουάνπολ.

Ο Μάτριος συνέχισε δυναμικά με Κέιτ Μος γυμνή και Κρυσταλία (από τους Otherview) σε σέξι στιγμές από το παρελθόν -χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Έτσι γιατί μπορούμε-. Εκεί κάπου εμφανίστηκε η Μπαρ Ραφαέλι για να μην μπορύμε να καταλάβουμε σε ποια εποχή βρισκόμαστε...

...και, αμέσως μετά, η Εύα Λονγκόρια μάς τρέλανε και τα λιγοστά αλλά θαυματουργά εκατοστά της. Κάπως έτσι της ευχθήκαμε χρόνια πολλά.

Βέβαια ο καυτός Μάρτης δεν θα μπορούσε να μην έχει Κέιτ Άπτον [Μία [Βίντεο] Ρετροσπεκτίβα: Όσα έχεις κάνει, μου προκαλούν μεγάλη ζάλη] και Κέλι Μπρουκ [Μπορεί Να Διαφημίσει Τα Πάντα: Χρησιμοποιώντας το δυνατό της σημείο]

Απρίλιος 2012

Ο Απρίλιος μάς επιφύλλασε ένα καινούργιο αγγελάκι της Victoria's Secret, την Λαΐς Ριμπέιρο με το σοκολατένιο της κορμί, την κουνάω-το-κεφάλι-με-τα-μυαλά-της σκέψη της Σκάρλετ να γίνει σκηνοθέτις και την Μπαρ Ραφαέλι με την οποία ήμασταν σε μία οπαδική κόντρα.

Είχε όμως και Μιράντα Κερ, η οποία σίγουρα είναι η πιο σέξι μαμά που έχεις δει ποτέ. Really.

To Αλμανάκ συνεχίζεται. Stay Tuned.

Sexy 2012

Μιράντα Κερ 5

Μπαρ Ραφαέλι

banner

κειτ απτον7

κελι μπρουκ1

Εύα Λονγκόρια (3)

banner

Μιράντα Κερ 10

Μιράντα Κερ 9

Μιράντα Κερ 8

banner

Μιράντα Κερ 6

Μιράντα Κερ 7

Μιράντα Κερ 3

banner

Μιράντα Κερ 2

Μιράντα Κερ 4

Μιράντα Κερ 11

banner

Μιράντα Κερ 12

Μιράντα Κερ

Εύα Λονγκόρια (2)

banner

Εύα Λονγκόρια (4)

Εύα Λονγκόρια (5)

Εύα Λονγκόρια (6)

banner

Εύα Λονγκόρια

Μπαρ Ραφαέλι

μπαρ ραφαελι-r

banner

μπαρ ραφαελι4

μπαρ ραφαελι1

Μπαρ Ραφαέλι Ψαρρού

banner

μοντέλα victoria's secret-r

μοντέλα victoria's secret1

μοντέλα victoria's secret2

banner

μοντέλα victoria's secret3

μοντέλα victoria's secret4

μοντέλα victoria's secret5

banner

μοντέλα victoria's secret6

κειτ απτον-r

κειτ απτον8

banner

κειτ απτον3

κειτ απτον4

κειτ απτον5

banner

κειτ απτον6

κειτ απτον1

κειτ απτον2

banner

ελευθερία ελευθερίου-r

ελευθερία ελευθερίου1

ελευθερία ελευθερίου2

banner

ελευθερία ελευθερίου3

ελευθερία ελευθερίου4

Κάντις Σουάνπολ

banner

καντις

καντις1

καντις2

banner

καντις3

καντις4

Κέλι Μπρουκ

banner

κελι μπρουκ2

κελι μπρουκ3

κελι μπρουκ5

banner

κελι μπρουκ-r

κειτι-r

Κέιτι Πέρι

banner

Κέιτι Πέρι

Κέιτι Πέρι

Κέιτι Πέρι

banner

κειτι5

Όμως δεν διαθέτει μόνο καλά ανοίγματα αλλά και τρομερά οπίσθια [ Ιανουάριος 2012]

Η Αντριάνα Λίμα δείχνει ανοίγμα στην παραλία [Ιανουάριος 2012]

banner

Η Κέιτ Άπτον ήταν το κορίτσι που ομόρφυνε το εξώφυλλο του sports Illustrated για το έτος 2012, και το γιόρτασε μοιράζοντας μας φιλάκια. [Φεβρουάριος 2012]

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα