Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Τι έκαναν οι διασημότεροι άνθρωποι του πλανήτη τις τελευταίες ημέρες; 

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό για ψώνια

Hollywood Report

Αλεσάντρα Αμπρόζιο

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αλεσάντρα Αμπρόζιο στο σούπερ μάρκερ χωρίς ίχνος μακιγιάζ να ψωνίζει μαζί με την 4χρονη κόρη της, Άνια, που πλέον είναι πλήρως εξοικειωμένη με τους φωτογράφους.

Hollywood Report - εικόνα 2

Αν Χάθαγουεϊ

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Οι άθλιοι” στην Νέα Υόρκη και η πρωταγωνίστρια Αν Χάθαγουεϊ βρέθηκε εκεί. Η 30χρονη ηθοποιός έκανε μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Ιδιαίτερη σημασία, προφανώς, δόθηκε στα περίτεχνα παπούτσια της που έφταναν μέχρι το γόνατο, μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Tom Ford. Ωστόσο, όπως -δυστυχώς για εκείνη- αποδειχθηκε στη συνέχεια, μέσα από τη μαύρη τουαλέτα, η ηθοποιός δεν φορούσε εσώρουχο και, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο κατά την άφιξή της στην πρεμιέρα, έδειξε στους φωτογράφους πολύ περισσότερα από όσα ήθελε. Δες τη φωτογραφία εδώ.

Hollywood Report - εικόνα 3

Γκουέν Στεφάνι - Γκάβιν Ρόσντεϊλ

Η Γκουέν Στεφάνι και ο σύζυγός της, Γκάβιν Ρόσντεϊλ, παραμένουν ερωτευμένοι μετά από 10 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιιών. Το ζευγάρι εθεάθη σε πάρκο στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τα παιδιά του, ενώ ο φακός τούς συνέλαβε να ανταλλάσουν τρυφερά φιλιά.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κρίστεν Στιούαρτ

Η Κρίστεν Στιούαρτ βρέθηκε στα CBS Studios για την μαγνητοσκόπηση της εκπομπής “The Late Late Show” στην οποία θα είναι καλεσμένη. Παρά το γεγονός ότι είχε επιλέξει μια στενή φούστα και ένα μαύρο σακάκι, δεν αποχωρίστηκε ούτε αυτή τη φορά τα άνετα αθλητικά παπούτσια της σε κίτρινο χρώμα.

Hollywood Report - εικόνα 5

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με το γιο του

Η οικογένεια Μπέκαμ επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά από ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο για ανεύρεση καινούριας κατοικίας. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, έχοντας εγκαταλείψει τα καθήκοντά του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, και απολαμβάνει τον ελευθερό του χρόνο περνώντάς τον δημιουργικά με τα παιδιά του.

Hollywood Report - εικόνα 6

Ριάνα

Η Ριάνα μετά την Γερμανία, που βρέθηκε το Σάββατο, και τη Μεγάλη Βρετανία την Κυριακή, το μεσημέρι της Δευτέρας επισκέφτηκε την πρωτεύουσα της Γαλλίας, το Παρίσι, όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες και ο φημολογούμενος σύντροφός της, Κρις Μπράουν. Το πρώην ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την επανασύνδεσή του, ενώ πριν μερικές μέρες οι δυο τους είχαν ένα μεγάλο καβγά, με τη Ριάνα αρχικά να τον βρίζει μέσα από το twitter της και στη συνέχεια να ανεβάζει τρυφερές τους φωτογραφίες.

Hollywood Report - εικόνα 7

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό

Η Τζένιφερ Άνιστον και ο αρραβωνιαστικός της, Τζάστιν Θερό, επισκέφτηκαν το καταστήμα Barneys New York για να κάνουν μερικά ψώνια εν όψει των εορτών. Το διάσημο ζευγάρι νωρίτερα είχε γευματίσει με την σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέιερ στο εστιατόριο του καταστήματος. Πριν λίγες ημέρες, η 43χρονη ηθοποιός και ο μέλλοντας σύζυγός της διοργάνωσαν ένα πάρτι σπίτι τους για να γιορτάσουν τους αρραβώνες τους ενώ οι φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της διάσημης ηθοποιού δίνουν και παίρνουν, βασιζόμενες στις τελευταίες εμφανίσεις της, στις οποίες είτε φοράει πολύ φαρδιά ρούχα είτε κρύβει την επίμαχη περιοχή της κοιλιάς.

Hollywood Report - εικόνα 8

Η Τζέσικα Άλμπα με τις κόρες της

Έπειτα από λίγες ημέρες που πέρασε στο Λονδίνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχοντας μαζί της τις κόρες της, η Τζέσικα Άλμπα επέστρεψε στο Brentwood και απόλαυσε ένα γεύμα μαζί τους.

Hollywood Report - εικόνα 9

Τομ Κρουζ

Ο Τομ Κρουζ πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιο με την Κέιτι Χολμς το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο. Ο 50χρονος ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας για την ταινία “Jack Reacher” ενώ σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες διακοπές δήλωσε: “Έχουμε κανονίσει πολλά πράγματα για τα Χριστούγεννα. Θα είμαστε όλοι μαζί και ανυπομονώ γι' αυτό”. Όπως όλα δείχνουν, η μικρή Σούρι θα αποχωριστεί τη μαμά της και θα περάσει τις γιορτές με τον Κρουζ, ενώ παρέα τους θα έχουν τα δυο παιδιά από τον γάμο του Κρουζ με την Κίντμαν, την 20χρονη Μπέλα και τον 17χρονο Κόνορ.

Hollywood Report - εικόνα 10

Τόρι Σπέλινγκ

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της και έπειτα από την περιπέτεια υγείας που πέρασε, η Τόρι Σπέλινγκ μοιάζει ακόμα κάπως κουρασμένη- άλλωστε δεν είναι εύκολη υπόθεση να είσαι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ο φακός την εντόπισε στην Καλιφόρνια μαζί με τον σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ, σε μια βόλτα για ψώνια.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό για ψώνια

Αλεσάντρα Αμπρόζιο χωρίς μακιγιάζ

Αν Χάθαγουει

banner

Γκουέν Στεφάνι με τον άντρα της

Κρίστεν Στιούαρτ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με το γιο του στο αμάξι

banner

Ριάνα

Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερό για ψώνια

Τζέσικα Άλμπα με τις κόρες της

banner

Τομ Κρουζ

Τόρι Σπέλινγκ μετά την γέννα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα