Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Τι έκαναν οι διάσημότεροι άνθρωποι του πλανήτη τις τελευταίες μέρες; Ας δούμε στιγμές από τη ζωή τους, όπως τις κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Ρόμπερτ Πάτινσον -Κρίστεν Στιούαρτ

Hollywood Report

Γκουέν Στεφάνι

Η Γκουέν Στεφάνι, την ημέρα των Ευχαριστιών, έξω από το σπίτι των γονιών της στο Λος Άντζελες. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Γκάβιν Ρόσντεϊλ, και τα παιδιά τους.

Hollywood Report - εικόνα 2

Κέιτ Μος

Mετά το Λονδίνο, η Κέιτ Μος βρέθηκε στο Παρίσι, στο θρυλικό κατάστημα Colette, με αφορμή την παρουσίαση του φωτογραφικού της λευκώματος. Το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες του διάσημου μοντέλου τραβηγμένες από διάσημους φωτογράφους όπως ο Terry Richardson,ο Mario Testino και ο Patrick Demarchelier, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

Hollywood Report - εικόνα 3

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύντροφός της, Κάνιε Γουέστ, έξω από τα CBS Studios όπου βρέθηκαν για την μαγνητοσκόπηση του ριάλιτι σόου X-Factor, το οποίο παρουσιάζει η αδελφή της 31χρονης σταρ, Κλοέ Καρντάσιαν. Στη συνέχεια, το ερωτευμένο ζευγάρι δείπνησε στο Crustacean Restaurant του Μπέβερλι Χιλς.

Hollywood Report - εικόνα 4

Κόλιν Φάρελ

Ο Κόλιν Φάρελ στα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο “Winter's Tale”. O διάσημος ηθοποιός πρόσφατα εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 9χρονος γιος του, Τζέιμς, που πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από διανοητική και αναπτυξιακή καθυστέρηση. Ο Φάρελ έχει άλλο ένα παιδί, τον 3χρονο Χένρι.

Hollywood Report - εικόνα 5
Λίντσεϊ Λόχαν

Η Λίντσεϊ Λόχαν περπάτησε το κόκκινο χαλί του Beverly Hills Hotel με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "Liz and Dick", όπου η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τον θρύλο του κινηματογράφου, Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Oι κριτικές μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αρνητικές χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια της Λόχαν αστεία και τραγική.

Hollywood Report - εικόνα 6

Μίλα Γιόβοβιτς

Η Μίλα Γιόβοβιτς έκανε τα τελευταία ψώνια για την Ημέρα των Ευχαριστιων και ο φακός τη συνέλαβε με casual ντύσιμο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Hollywood Report - εικόνα 7

Η Μιράντα Κερ και ο γιος της

Η Μιράντα Κερ δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό τον γιο της, Φλιν. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε για μια ακόμα φορά στην Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της απογευματινής τους βόλτας. Πρόσφατα η διάσημη εταιρεία ρούχων Mango ανακοίνωσε ότι το μοντέλο από την Αυστραλία θα είναι το επίσημο πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013.

Hollywood Report - εικόνα 8

Νταιάν Κρούγκερ

Η Νταιάν Κρούγκερ φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Champs-Elysees της Γαλλίας μαζί με τον δήμαρχο του Παρισιού Bertrand Delanoe. Η κομψή της εμφάνιση εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Hollywood Report - εικόνα 9

Ριάνα

Η Ριάνα γιόρτασε το νέο της άλμπουμ “Unapologetic” σε μια εκδήλωση που έγινε πριν μερικές μέρες στην Νέα Υόρκη. Την ημέρα των Ευχαριστιών βρέθηκε στο Βερολίνο, όπου και γιόρτασε με τον πρώην σύντροφό της, Κρις Μπράουν. Ο διάσημος ράπερ βρέθηκε εκεί για μια συναυλία με αφορμή την περιοδεία του με όνομα Carpe Diem Tour. Στη συνέχεια, ο φακός τους συνέλαβε να μπαίνουν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ δύο μέρες αργότερα, οι δυο τους ήταν ακόμα μαζί - μάλιστα η Ριάνα ανέβασε μια φωτογραφία του ημίγυμνου Κρις Μπράουν ξαπλωμένου στο κρεβάτι.

Hollywood Report - εικόνα 10

Η φωτογραφία του Κρις Μπράουν που ανέβασε η Ριάνα: Το πρόσωπό του δεν φαίνεται, ωστόσο τα χαρακτηριστικά τατουάζ του τον προδίδουν. Εκείνος και η Ριάνα επέμεναν πάντως, μέχρι πριν μερικές μέρες, ότι δεν είναι και πάλι ζευγάρι.

Hollywood Report - εικόνα 11

Σάντρα Μπούλοκ

Η Σάντρα Μπούλοκ συνοδεύει τον γιο της στο σχολείο. Η 48χρονη ηθοποιός υιοθέτησε το μικρό αγόρι πριν 2 χρόνια και, μετά το διαζύγιό της από τον Τζέσε Τζέιμς το 2010, μεγαλώνει το παιδί μόνη της.

Hollywood Report - εικόνα 12

Η Σάρον Στόουν και ο σύντροφός της

Η 54χρονη Σάρον Στόουν εθεάθη στην Καλιφόρνια με τον αρκετά νέοτερο σύντροφό της, Μάρτιν Μίκα. Φορώντας ένα κοντό σορτσάκι, αψηφώντας το κρύο, και χωρίς ίχνος μακιγιάζ φαινόταν πολύ άνετη αλλά και κομψή. Ο κατά πολύ νεότερός της, (λέγεται ότι είναι 27 χρονών) Μάρτιν, είναι μοντέλο από την Αργεντινή. Οι δυο τους είναι μαζί από το Μάιο. Γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι περιοδικού στο Σάο Πάολο.

Hollywood Report - εικόνα 13

Χάιντι Κλουμ με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Η Χάιντι Κλουμ, μια ημέρα πριν την ημέρα των Ευχαριστιών, βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο The Grove, παρέα με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, Μάρτιν Κίρστεν. Ο Μάρτιν, που υπήρξε σωματοφύλακας της οικογένειας εδώ και 4 χρόνια, φάνηκε πολύ εξοικειωμένος με τα παιδιά, κρατώντας από το χέρι τον Χένρι και την Τζόαν, ενώ το 40χρονο μοντέλο πρόσεχε τη μικρή Λένι.

Hollywood Report - εικόνα 14

Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ

Αφού, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, πέρασαν την ημέρα των Ευχαριστιών μαζί με την οικογένεια του Ρόμπερτ Πάτινσον στο Λονδίνο, εκείνος και η Κρίστεν Στιούαρτ επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο τούς εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Ρόμπερτ Πάτινσον -Κρίστεν Στιούαρτ

Γκουέν Στέφανι

Κέιτ Μος

banner

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνι Γουέστ

Κόλιν Φάρελ στα γυρίσματα

Λίντσει Λόχαν

banner

Ρόμπερτ Πάτινσον -Κρίστεν Στιούαρτ

Μίλα Γιόβοβιτς

Μιράντα Κερ και ο γιος της

banner

Νταιάν Κρούγκερ

Ριάνα

Σάντρα Μπούλοκ

banner

Σάρον Στόουν και ο σύντροφός της

Χάιντι Κλουμ με τα παιδιά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα