Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ο φωτογραφικός φακός συνεχίζει να ακολουθεί τους celebrities. Πού τους εντόπισε τις τελευταίες μέρες;

Χίλαρι Νταφ με τον γιο της R
Hollywood Report

Η Σιένα Μίλερ μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τομ Στάριτζ, κάνουν βόλτα στην Νέα Υόρκη. Η 30χρονη ηθοποιός πριν 4 μήνες έφερε στο κόσμο το πρώτο της παιδί, την μικρή Μάρλοου.

Hollywood Report - εικόνα 2

Η Μιράντα Κερ, απόλυτα κομψή μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, κατευθύνεται προς ένα επαγγελματικό ραντεβού στην Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες μετά το σόου της Victoria's Secret.

Hollywood Report - εικόνα 3

Άλλος ένας"Άγγελος" της εταιρίας, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας "Sofia the first: Once upon a princess" παρέα με την 4χρονη κόρη της, Άνια. Μαμά και κόρη πόζαραν για το φακό μοιράζοντας φιλιά.

Hollywood Report - εικόνα 4
Λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, η Σελένα Γκόμεζ εθεάθη έξω από το ξενοδοχείο της στη Νέα Υόρκη ενώ πήγαινε σε μια εκδήλωση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων ρούχων.

Hollywood Report - εικόνα 5
Η Ρις Γουίδερσπουν βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να παρακολουθήσει σε ένα μικρό γήπεδο τον ποδοσφαιρικό αγώνα του γιου της, Ντίκον. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, Τζιμ Τοθ, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μολις 6 εβδομάδων σήμερα Τενεσί, ενώ τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην σύζυγός της, Ράιαν Φιλίπ, με τον οποίο η Γουίδερσπουν έχει αποκτήσει τον -8 ετών πλέον- Ντίκον αλλά και την 12χρονη σήμερα Άβα.

Hollywood Report - εικόνα 6
Το βράδυ της Κυριακής, η Ριάνα, με casual ντύσιμο, επισκέφτηκε το κλάμπ 40/40 της Νέας Υόρκης, που ανήκει στον σύζυγο της Μπιγιονσέ, Jay Z. Παράλληλα, αυτές τις μέρες την είδαμε γυμνή στο εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού GQ.

Hollywood Report - εικόνα 7

H Χάιντι Κλουμ όπως περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Ευρωπαϊκών MTV Βραβείων που έγιναν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην Γερμανία. Το 40χρονο πρώην μοντέλο ήταν η παρουσιάστρια της βραδιάς ωστόσο οι ενδυματολογικές της επιλογές μάλλον απογοήτευσαν.

Hollywood Report - εικόνα 8
Η Κέιτι Χολμς, ανάμεσα στις υποχρεώσεις της για τις παραστάσεις της στο Music Box Theatre, όπου πρωταγωνιστεί στο έργο “Dead Accounts”, κάνει βόλτες με την μικρή Σούρι στη Νέα Υόρκη. Με κοντές φούστες παρά το τσουχτερό κρύο, οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Hollywood Report - εικόνα 9
Η Lady Gaga αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο με αφορμή την περιοδεία της. Τις ώρες που είναι στο ξενοδοχείο της απολαμβάνει την πισίνα και τον ήλιο ενώ δεν διστάζει να κυκλοφορήσει ημίγυμνη χαρίζοντας τέτοιες φωτογραφίες στους παπαράτσι που περιμένουν υπομονετικά κάτω από το μπαλκόνι της.

Hollywood Report - εικόνα 10

Η Χίλαρι Νταφ με τον 8 μηνών γιο της, Λούκας, σε μια καθημερινή βόλτα στο Λος Άντζελες.

Hollywood Report - εικόνα 11
Η Βικτόρια Μπέκαμ μέσα στο Ranger Rover της - πάντα φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Hollywood Report - εικόνα 12

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι, διάσημο μοντέλο και σύντροφος του Τζέισον Στέιθαμ, δείχνει ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη καθώς ο φακός τη συλλαμβάνει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Χίλαρι Νταφ με τον γιο της R

lady gaga

Αλεσάντρα Αμβρόζιο και η κόρη της

banner

Βικτόρια Μπέκαμ

Κέιτι Χολμς και Σούρι

Μιράντα Κερ

banner

Ριάνα

Ρις Γουίδερσπουν με τους άντρες της

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι

banner

Σελένα Γκόμεζ

Σιένα Μίλερ και Τομ Στάριτζ

Χάιντι Κλουμ

banner

Χίλαρι Νταφ και ο γιος της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα