Follow us

Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη: Φωτογραφίες από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου

Ο Σάκης Ρουβάς και η Αγγελική Ηλιάδη παρουσίασαν και επισήμως, το μεσημέρι της Τετάρτης, τη συνεργασία τους για αυτόν τον χειμώνα στη σκηνή του Diogenis Studio. 

Αγγελική Ηλιάδη - Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη

Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη - εικόνα 2

Μαζί με τον Έλληνα σταρ και τη γνωστή τραγουδίστρια, θα εμφανίζεται και το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES.

Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη - εικόνα 3

Εκεί, επίσης, βρέθηκε ο Τόνι Κονταξάκης, αλλά και ο Τόμας Πρωτόπαπας. Φυσικά, στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου, Γιάννης Παπαθεοχάρης.

Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη - εικόνα 4

Σάκης Ρουβάς - Αγγελική Ηλιάδη - εικόνα 5

Η συνέντευξη είχε κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα: Ο Σάκης Ρουβάς συνάντησε αρχικά όλους τους δημοσιογράφους και κάθισε μαζί τους, όπου συστήθηκε με έναν έναν προσωπικά, και στη συνέχεια κάθε δημοσιογράφος είχε τον δικό του χρόνο με τον Έλληνα σταρ, κάτι που σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από τους παρόντες στη συνέντευξη τύπου.

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε one to one στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί για να καλύψουν το event -όπως για παράδειγμα με την κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Δες τη συνομιλία του με την Ελένη Μενεγάκη:

Όσο για το πρόγραμμα στο Diogenis Studio, θα είναι κάτι πραγματικά διαφορετικό από ό,τι ο Σάκης Ρουβάς μάς έχει συνηθίσει: Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και ιδιαίτερα αισθησιακό, παράλληλα όμως προσαρμοσμένο στο κλίμα της εποχής και προσιτό στον κόσμο, ενώ μέσα από τα social media θα υπάρχουν συχνά προσφορές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό σχήμα.

Αγγελική Ηλιάδη - Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς

Αγγελική Ηλιάδη

banner

ΜΕΛΙsses

Σάκης Ρουβάς - Γιάννης Παπαθεοχάρης

ΜΕΛΙsses - Τόμας Πρωτόπαπας

banner

Αγγελική Ηλιάδη - Τόνι Κονταξάκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα