Follow us

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις: Και το αξίζει [photos + συνέντευξη]

Είναι Ελληνίδα, έχει εκπληκτικό σώμα, μας εκπροσωπεί σαν χώρα, διαθέτει ένα εκπληκτικό πρόσωπο, θέλει την ψήφο σου, καθηλώνει το βλέμμα σου. Αν αυτά δεν σε έχουν πείσει, τότε διάβασε όσα πρέπει να ξέρεις για εκείνη και μετά τρέχοντας θα πας να ρίξεις την ψήφο σου στο Martini Royal Casting. 

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Χριστιάνα Μούση (6)

Το Martini Royal Casting είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνει (μάντεψε...) η Martini. Αυτοί οι διαγνωσιμοί είναι ευλογία θεού γιατί μας παρουσιάζουν γυναίκες σαν την Χριστιάνα, την οποία έπρεπε να την ξέρουμε απο πριν. Our Fault και μετανιώνουμε πικρά.

Ας τις μάθουμε όμως έστω και τώρα...

Βιο: Η Χριστιάνα είναι 26 χρονών. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει κάνει σεμινάρια στο ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ σχεδίου μόδας. Η Χριστιάνα σχεδιάζει και ράβει και τα δικά της ρούχα. Ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2008 και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές επιδείξεις στην Έλλαδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις

Το ξέρω ότι αναρωτιέσαι γιατί δεν την ξέραμε μέχρι τώρα με τέτοιο πρόσωπο και τέτοιο βλέμμα. Εγώ σου λέω ότι την έχεις δει σίγουρα. Είτε στο video clip του Νίκου Γκάνου «Last Summer»...


είτε στο «Πρωινό Mou» στο Mega όπου είναι μόνιμη συνεργάτιδα ως μοντέλο στην στήλη της Μόδας. Αλλά καλύτερα ας μας τα πεί η ίδια:

"Εδώ και 4 χρόνια και παράλληλα με την Σχολή μου (Διοίκηση Επιχειρήσεων) αποφάσισα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Εχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχεδίου μόδας στο Μικρό Πολυτεχνείο και ξεκίνησα να σχεδιάζω και να ράβω τα δικά μου δημιουργήματα. Στον χώρο του μόντελινγκ έχω κάνει πολλά πράγματα όπως επιδείξεις μόδας, editorials σε περιοδικά, διαφημιστικά τηλεοπτικά spots και video clips στην Ελλάδα και στο εξωτερικό - Παρίσι, Μιλάνο Κωνσταντινούπολη... Επίσης, συνεργάζομαι τα τελευταία 2 χρόνια με την πρωινή εκπομπή του Mega «Πρωινό Mou» ως μοντέλο στην στήλη της Μόδας. Επιλογή μου ήταν να μην αναλωθώ σε δημοσιεύματα και συνεντεύξεις χωρίς λόγο και αιτία και έτσι οι άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την μοδα μπορεί να μην με γνωρίζουν αλλά οι υπόλοιποι που βρίσκονται μέσα στον χώρο γνωρίζουν ποια είναι η Χριστιάνα και τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα".

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 2

Μην αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να ψηφίσεις εκείνη. Η ίδια θα σου πει και θα σε πείσει:

"Γιατί διαφημίζοντας τη χώρα μου στο εξωτερικό μού δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου και να δείξω σε όλο τον κόσμο ότι οι Έλληνες έχουν επίπεδο, πείσμα και τύχη για να καταφέρουν αυτά που θέλουν αλλά και παραπάνω! Εγώ είμαι διατεθειμένη να τους το αποδείξω. Άλλωστε από την πρώτη επαφή που είχαμε στους προκριματικούς στην Ίμπιζα, κατάλαβα το πόσο τους εντυπωσίασε το πρώτο βίντεο συμμετοχής που κάναμε, συνδυάζοντας τον καλό καιρό, την Ακρόπολη και την τύχη των Ελλήνων!"

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 3

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, εντελώς τυχαία έμαθε για τον διαγωνισμό και πήρε μέρος σε αυτόν. Δεν το λέω εγώ. Εκείνη το λέει:

"Ο διαγωνισμός αυτός είναι ίσως το εισιτήριο για να πραγματοποιήσει ένα κορίτσι σαν εμένα που ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει και πείρα στην υποκριτική τα όνειρά του. Το έμαθα εντελώς κατά τύχη από μία φίλη και έτσι είπα να δοκιμάσω. Μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με την εξέλιξη του διαγωνισμού που με γέμισε πολλές εμπειρίες, γνώρισα και συνεχίζω να γνωρίζω κόσμο που με στηρίζει και πιστεύω ότι έχω τα προσόντα να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό".

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 4

Τόση ώρα μιλάμε για έναν διαγωνισμό όμως, ο οποίος μπορεί να σου είναι εντελώς άγνωστος. Κακώς. Πρέπει να τον μάθεις και να ψηφίσεις την Χριστιάνα. Πως; Κάνε τα εξής: 1) Κάνε like στο Martini Page. 2) Μπες στο Casting Royale. 3) "Ψήφισε" Christiana Mussi.

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 5

To Martini Royal Casting είναι ένας διαγωνισμός που ψάχνει το επόμενο πρόσωπο του διάσημου ποτού. Έτσι μάζεψε μερικές κοπέλες οι οποίες έστειλαν βίντεο από την χώρα τους. Από την Ελλάδα επέλεξαν την Χριστιάνα και την Τέτη (για την Τέτη τα έχουμε πει εδώ). Οι δυό τους πήγαν στην Ίμπιζα για τις δοκιμασίες που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας.

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 6

"Με την Τέτη δεν γνωριζόμασταν. Η πρώτη γνωριμία έγινε στην πτήση για Ίμπιζα και από εκείνη τη στιγμή δεθήκαμε και γίναμε φίλες. Μοιραστήκαμε το ίδιο δωμάτιο, συνεργαστήκαμε άψογα στις δοκιμασίες και στηρίζουμε ακόμα η μία την άλλη. Για την Ίμπιζα μην περιμένεις να σου πω πολλά, μιας και δεν την είδαμε καθόλου. Η καθημερινότητα ήταν γεμάτη με γυρίσματα για τις δοκιμασίες. Αυτό που με ενθουσίασε στις δοκιμασίες ήταν ο επαγγελματισμός της παραγωγής, το πόσο φιλικοί ήταν μαζί μας και πόσο προσπαθούσαν να γυρίσουμε όλοι στις χώρες μας έχοντας τις καλύτερες εμπειρίες από αυτό το ταξίδι."

Δες την στην Ίμπιζα:

Υ.Γ. 1: Διάβασε πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε 5 χρόνια:

"Την φαντάζομαι γεμάτη εμπειρίες, να έχω πάντα δίπλα μου τους αγαπημένους μου ανθρώπους, να έχω καταφέρει να καταξιωθώ επαγγελματικά και στη δημιουργία ρούχων, αλλά πάνω από όλα να έχω απολαύσει πράγματα και καταστάσεις μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια".

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 7

Υ.Γ. 2 - και πιο σημαντικό:

"Αισθησιακή φωτογράφηση μπορεί να έκανα…..προκλητική όμως όχι".

Η Χριστιάνα Μούσση Θέλει Να Την Ψηφίσεις - εικόνα 8

Χριστιάνα Μούση (6)

Χριστιάνα Μούση (2)

Χριστιάνα Μούση (3)

banner

Χριστιάνα Μούση (5)

Χριστιάνα Μούση

Χριστιάνα Μούση (9)

banner

Η Τέτη και η Χριστιάνα

Οι δύο ελληνίδες του διαγωνισμού

Χριστιάνα Μούση (4)

banner

Χριστιάνα Μούση (7)

Χριστιάνα Μούση (8)

Χριστιάνα Μούση (10)

banner

Χριστιάνα Μούση (11)

Χριστιάνα Μούση (12)

Χριστιάνα Μούση

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα