Follow us

Η Showbiz Στη Μύκονο: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι μόλις τελείωσε και το Yupiii θυμάται μερικά από τα καλύτερα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μας χάρισαν οι εκπρόσωποι της showbiz. Πού άλλου; Στη Μύκονο.

Ντορέττα Παπαδημητρίου με μαγιό
Η Showbiz Στη Μύκονο

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Προς το παρόν, πάντως, την παράσταση κλέβει η μικρή Αναστασία, που τον ερχόμενο Νοέμβριο θα γιορτάσει τα 4α γενέθλιά της.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 2

Σε απίστευτη φόρμα, η Φανή Χαλκιά, που πέρασε με την παρέα της μερικές μέρες στο νησί.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 3

Η Τάμτα βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με αφορμή ένα προγραμματισμένο live της και φυσικά δεν έχασε λεπτό το εκκεντρικό στιλ της.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 4

Η Εύα Λάσκαρη παντρεύτηκε στη Μητρόπολη του νησιού τον αγαπημένο της, Ντίνο Τσιώρη.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 5

Η Σίσσυ Φειδά ταξίδεψε στη Μύκονο με τον αγαπημένο της, Γιώργο Ανδρίτσο. Εκτός από τα τρυφερά τετ α τετ τους, την προσοχή των παπαράτσι έκλεψε και το καλογυμνασμένο κορμί της γνωστής διακοσμήτριας.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 6

Λίγο πριν παντρέψει τον καλό του φίλο -και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής- Γιάννη Μανιάτη, ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε μαζί του στη Μύκονο. Εδώ, στον Πάνορμο μαζί με τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού Χρήστο Μελίσση.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 7

Αμέσως μετά τον γάμο του, ο Γιάννης Μανιάτης βρέθηκε και πάλι στο νησί, αυτή τη φορά με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γαλλή.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 8

Η Shaya επιδεικνύει σε παραλία του νησιού την άψογη σιλουέτα της. «Πολλές φορές έκανα διάφορες απερισκεψίες που δεν συνιστώ σε καμία γυναίκα να κάνει. Θυμάμαι να τρώω μόνο ένα μπολάκι σαλάτα την ημέρα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λιποθυμήσω από την πείνα. (...) Όταν ήμουν στο Pop Stars ήμουν 70 κιλά. Τώρα είμαι 58. Αλλά τα έχασα σταδιακά, φροντίζοντας να συνδυάζω τη σωστή διατροφή με πολλή γυμναστική» εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η 29χρονη τραγουδίστρια.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 9

Μία ακόμα σέξι παρουσία στο νησί: Η Ευαγγελία Αραβανή, που υπερασπίζεται ακόμα τον τίτλο της “Σταρ Ελλάς”, επτά χρόνια μετά την κατάκτησή του.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 10

Εδώ και λίγους μόνο μήνες μαζί, ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Στέλλα Γιαμπουρά πέρασαν μέρος των πρώτων τους κοινών διακοπών στη Μύκονο.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 11

Η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της, Σύνθια και Τερέζα, και τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ, ποζάρουν για μια καλοκαιρινή φωτογραφία στην παραλία της Φτελιάς.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 12

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου (που στη φωτογραφία πάνω επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ) πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο νησί. Σε κάθε εμφάνισή της, η ιδιαίτερα καλογυμνασμένη σιλουέτα της προκαλούσε αίσθηση.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 13

Αρκετές φορές επισκέφθηκαν φέτος τη Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόνη Μπόσνιακ. Εδώ, η αγαπημένη του γνωστού τραγουδιστή στην παραλία της Ψαρούς.

Η Showbiz Στη Μύκονο - εικόνα 14

Last but not least: Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, Κρίστιαν, μαζί με τον οποίο, όπως δήλωσε πρόσφατα, θα μετακομίσει σύντομα στη Βιέννη!

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Ντορέττα Παπαδημητρίου με μαγιό

Φανή Χαλκιά

shaya με μαγιό

banner

Αννίτα Ναθαναήλ με την οικογένειά της

Ευαγγελία Αραβανή

Μανιάτης - Μελίσσης- Χολίδης

banner

Μανιάτης

Ντορέττα Παπαδημητρίου

ο γάμος της Εύας Λάσκαρη

banner

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη με την κόρη τους, Αναστασία

Σίσσυ Φειδά με μαγιό

Τάμτα

banner

Τζαβέλλας - Γιαμπουρά

Τζούλια Αλεξανδράτου με τον αγαπημένο της

Υβόνη Μπόσνιακ

banner

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη με την κόρη τους, Αναστασία (1)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα