Follow us

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει: Πρότυπο βαλκανικής ομορφιάς

Έχουμε πει ότι οι γυναίκες που το DNA τους είναι κράμα πολλών εθνικοτήτων είναι φτιαγμένες να αποπνέουν υπερβολικό ερωτισμό και ομορφιά. Από αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Υβόνη η οποία κατάγεται από Κροατία αλλά και Γαλλία, γεννήθηκε στην Γερμανία και έχει ζήσει (τώρα πια) πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Και, όπως φαίνεται, οι Κροατικές της ρίζες είναι αυτές που επικράτησαν, αφού αποτελεί την επιτομή της βαλκανικής ομορφιάς. 

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
Υβόνη Μπόσνιακ με μαγιό

Αν περιηγηθείς στις περιοχές της Σερβίας και της Κροατίας θα καταλάβεις ότι, πρώτον, οι γυναίκες εκεί γεννήθηκαν καταδικασμένες να ξεπεράσουν το 1.80 σε ύψος και, δεύτερον, να έχουν τον τέλειο σωματότυπο. Έτσι ακριβώς και η Υβόνη, προικίστηκε με ένα καταπληκτικό σώμα, αψεγάδιαστο με την πραγματική σημασία της λέξης.

Και η φωτογράφιση της Υβόνης στο Celebrity Αυγούστου (το προλαβαίνεις για 1-2 μέρες ακόμα στο περίπτερο), όπου ποζάρει μόνο με μαγιό, το επιβεβαιώνει:

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει - εικόνα 2

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει - εικόνα 3

Αυτό που κάνει την Υβόνη όμως ακόμα περισσότερο να ξεχωρίζει είναι το συμμετρικά άψογο πρόσωπό της. Είναι λες και βγήκε από πρόγραμμα υπολογιστή (σαν εκείνη την ταινία με τον Αλ Πατσίνο - Simone την έλεγαν).

Εκπληκτικά χείλη, υπέροχα ζυγωματικά που πλαισιώνουν δύο γκριζοπράσινα μάτια. Και βλέμμα που σκοτώνει:

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει - εικόνα 4

Όμως, έχουμε παραδεχτεί πολλές φορές ότι αδυναμία αυτής της στήλης είναι ένα συγκεκριμένο σημείο του γυναικείου κορμιού και η Υβόνη το διαθέτει σε απόλυτη τελειότητα. Αυτό το συμπέρασμα δεν βγήκε έτσι αυθόρμητα, αλλά έπειτα από σύγκριση με την κορυφαία του είδους.

Είχαμε πει ότι η Ελληνίδα που μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο The Body, η Ελληνίδα με την αδιαμφισβήτητα πιο τέλεια πίσω όψη, δεν είναι άλλη από την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Και, ψάχνωντας vintage υλικό της Υβόνης, πέσαμε πάνω σε μία επική φωτογραφία. Aριστερά Ειρήνη, δεξιά Υβόνη:

Η Υβόνη Μπόσνιακ Με Μαγιό Μάς Αναστατώνει - εικόνα 5

No further comment.

Υβόνη Μπόσνιακ με μαγιό

Υβόνη Μπόσνιακ 1

ΥΒόνη Μπόσνιακ στο celebrity ( 5)

banner

Υβόνη Μπόσνιακ

ΥΒόνη Μπόσνιακ στο celebrity (3)

ΥΒόνη Μπόσνιακ στο celebrity (1)

banner

ΥΒόνη Μπόσνιακ στο celebrity

Υβόννη και Ειρήνη Παπαδοπούλου από πίσω

Η Υβόννη με μαγιό

banner

Το see through της Υβόννης

Υβόννη και Ειρήνη Παπαδοπούλου

Υβόννη Μπόσνιακ με φόρεμα

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα