Follow us

Mykonos Report: Η showbiz στο νησί των Ανέμων

Για ακόμα μια χρονιά, η Μύκονος αποτελεί τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz και οι παπαράτσι έχουν μόνιμα μετακομίσει εκεί.

Χρουσαλά- Πατίτσας στη Μύκονο
Mykonos Report

Mykonos Report - εικόνα 2

Η Μαριέττα Χρουσαλά περιμένει το πρώτο της παιδάκι, ωστόσο σχεδόν τίποτα στη σιλουέτα της δεν μαρτυρά την εγκυμοσύνη. Εδώ στην παραλια της Φτελιάς.

Mykonos Report - εικόνα 3

Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, κάνει wind surf – η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί το πλέον ενδεδειγμένο spot για το άθλημα.

Mykonos Report - εικόνα 4

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, σε ένα διάλειμμα από τo πρόγραμμα των προπονήσεων και ενώ έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί.

Mykonos Report - εικόνα 5

Ο Κώστας Κατσουράνης

Mykonos Report - εικόνα 6

Στη Μύκονο και η Εύα Λάσκαρη -εκεί άλλωστε θα γίνει και ο γάμος της με τον αγαπημένο της,Ντίνο Τσιώρη, στις 25 Αυγούστου.

Εκτός όμως από τις παραλίες, ο φακός των παπαράτσι εντόπισε αρκετούς επώνυμους και στα γραφικά σοκάκια της Χώρας. Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Κώστας Χαλκιάς με τη σύζυγό του, Ξένια, ο Άγγελος με τη Βιβή Μπασινά, αλλά και η Τάμτα μαζί με συνεργάτες της. Δες τις φωτογραφίες:

Χρουσαλά- Πατίτσας στη Μύκονο

Γιώργος Τζαβέλλας 1

Γιώργος Τζαβέλλας

banner

Εύα Λάσκαρη

Κώστας Κατσουράνης

Λέων Πατίτσας

banner

Μαριέττα Χρουσαλά στην παραλία

Μαριέττα Χρουσαλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα