Follow us

Argo Film Festival: Ποιοι διάσημοι πήγαν στο φεστιβάλ του Βόλου;

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε στην πόλη του Βόλου το κινηματογραφικό φεστιβάλ Argo Film Festival, εμπνευστής του οποίου είναι ο παραγωγός Τέρρυ Ντούγκας, ο οποίος μεγάλωσε στο Βόλο και σήμερα κάνει επιτυχημένη καριέρα στο Λος Άντζελες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζουμπουλίδης-Τότσικας-Νοτύγκας-Γεωργούλης
Argo Film Festival

Η επίτιμη καλεσμένη του Φεστιβάλ φέτος ήταν η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη στην οποία δόθηκε το Vollywood Lifetime Achievement Award, αλλά και ένα Vollywood Star, ένα αστέρι που θα κοσμήσει ένα πεζόδρομο του Βόλου (δίπλα σε αυτό του Κώστα Βουτσά) με στόχο, κάποια στιγμή, να δημιουργηθεί το ελληνικό walk of fame!

Argo Film Festival - εικόνα 2

Από την λαμπερή εκδήλωση δεν έλειψαν προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και του θεάματος, μεταξύ των οποίων η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που παρουσίασε την εκδήλωση, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης (από το cast της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς True Blood), ο Κώστας Σόμμερ, η Ελένη Φουρέιρα, η Χριστίνα Σάλτη και η Φανή Χαλκιά.

Ζουμπουλίδης-Τότσικας-Νοτύγκας-Γεωργούλης

Κώστας Ακυφτάς - Ανδρέας Λαμπρόπουλος, οι νικητές του festival με την ταινία dead on time

Μάρθα Καραγιάννη

banner

ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας αγοραστός και ο Δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτεινιώτης αποκαλύπτουν το αστέρι στην μάρθα Καραγιάννη.

οι τραγουδίστριες της βραδιάς Ελένη Φουρέιρα και Χριστίνα Σάλτη

argo film festival 1

banner

argo film festival

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα