Follow us

Γιώργος Λιάγκας: Τι αποκάλυψε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο;

Εμφανώς καταβεβλημένος αλλά και αδυνατισμένος, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το πρωί της Τετάρτης εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε πριν από μερικές μέρες.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Λιάγκας, έξοδος από νοσοκομείο

«Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί» δήλωσε ο θεράπων ιατρός του, ενώ ο ίδιος ο παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει λίγο παραπάνω για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους να μην κάνουν ό,τι έκανε εκείνος: «Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα. Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας. Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, η κατάστασή μου την Πέμπτη το βράδυ που ήρθα εδώ δεν ήταν καλή» είπε ο 41χρονος παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και η Φαίη Σκορδά: «Η Φαίη ήρθε μια φορά. Ήταν δύσκολο, γιατί, από το μαιευτήριο, ξαφνικά βρέθηκα στο νοσοκομείο με ένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή, από τα κλάματα χαράς βρεθήκαμε στα κλάματα λύπης, αλλά όλα μέσα στη ζωή είναι» σχολίασε, ενώ όταν ρωτήθηκε πότε θα επιστρέψει στην εκπομπή, απάντησε: «Θα κάνω μια προσπάθεια από Δευτέρα, αν μου επιτρέψει και ο γιατρός».Τέλος, εξήγησε πως του «έλειψε πολύ και ο μικρός και η Φαίη», ενώ σχετικά με την επιστροφή της συζύγου του στο πλατό του πρωινού του Mega, δήλωσε: «Ίσως κάνουμε μαζί ντεμπούτο τη Δευτέρα!».

Λιάγκας, έξοδος από νοσοκομείο

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας Ιατρικό

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα