Follow us

Dancing with the Stars : Όσα έγιναν στο live της Κυριακής

Το Dancing with the Stars την Κυριακή του Πάσχα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες από τους συμμετέχοντες. Το αποτέλεσμα ήταν φαντασμαγορικό, ενώ και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν πολύ υψηλά.

Χρήστος Γιάννου
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
dancing with the stars new

Το λαμπερό show ξεκίνησε με μια διαφορετική χορογραφία της Γκαλένα Βελίκοβα που εκτέλεσαν οι επαγγελματίες χορευτές του Dancing with the Stars 2. Εντυπωσιακή ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια με την μπλε τουαλέτα της.

Dancing with the Stars

Πρώτοι από τα 11 ζευγάρια χόρεψαν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Θοδωρής, το «I Feel Good», του James Brown και πήραν 32 βαθμούς, αλλά η εμφάνιση τους δεν στάθηκε αρκετή για να τους κρατήσει στο show, αφού τελικά αποχώρησαν. Η αποχώρηση της Μαριέττας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, αφού η βελτίωσή της κάθε Κυριακή ήταν φανερή, αλλά και τα σχόλια των κριτών πάντα θετικά.

Dancing with the Stars  - εικόνα 2

Ακολούθησαν ένα ενα τα ζευγάρια, ενώ όπως πάντα συζητήσεις προκάλεσε η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος χόρεψε το «Staying Alive» των Bee Gees.

Dancing with the Stars  - εικόνα 3

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, για μία ακόμα φορά, βρέθηκαν η Νάντια Μπουλέ η οποία χόρεψε το «She loves you» των Beatles, αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με το τραγούδι «Like a Virgin» της Madonna.

Dancing with the Stars  - εικόνα 4

dancing with the stars new

Αγγελική Ηλιάδη

Αργύρης Αγγέλου

banner

Γερολυμάτος

Ελεονώρα Μελετη

Η είσοδος της Ζέτας Μακρυπούλια

banner

Κώστας Μαρτάκης

Μαρία Τσουρή

Μαριέττα Χρουσαλά

banner

Μαίρη Συνατσάκη

Νάντια Μπουλέ

Τρύφωνας Σαμαράς

banner

Νατάσσα Καλογρίδη

Ναταλία Δραγούμη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα