Follow us

Dancing With The Stars: Το παρασκήνιο του χθεσινού live στο Twitter!

Ο Γιάννης Λάτσιος όχι μόνο απέκτησε το δικό του λογαριασμό στο Twitter, αλλά κατά τη διάρκεια του χθεσινού live ανέβαζε και backstage φωτογραφίες. Το ίδιο έκαναν και η Νάντια Μπουλέ (επίσης νέα στο Twitter) και η Μαίρη Συνατσάκη.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μπουλέ-Συνατσάκη

«Αυτό ήταν και σήμερα! Πάει η ρούμπα! Πώς ήταν, βρε παιδιά;» έγραψε η Νάντια Μπουλέ, που λίγη ώρα πριν είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Dancing With The Stars

Ο Γιάννης Λάτσιος ποζάρει με τον Φωκά Ευαγγελινό. Λίγα λεπτά αργότερα, ανέβασε τη φωτογραφία στη σελίδα του.

Dancing With The Stars - εικόνα 2

Ο Αλέξης Κωστάλας και το κοινό του «Dancing», σε φωτογραφία που επίσης ανέβασε ο Γιάννης Λάτσιος.

Dancing With The Stars - εικόνα 3

«Εντάξει, τα βρήκαμε!» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τη Ναταλία Δραγούμη (σ.σ.: λίγη ώρα πριν, κατά τη διάρκεια του live, η Μαίρη είχε χτυπήσει κατά λάθος τη Ναταλία με το μικρόφωνο στο μέτωπο, προκαλώντας τα νευρικά γέλια της Ζέτας Μακρυπούλια).

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανέβασε κάποια φωτογραφία, όμως φρόντισε να κατατοπίσει τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τους κανόνες της ρούμπα (όπως είχε κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα με το βαλς): «Ρούμπα: ο πιο ερωτικός λάτιν χορός. Όσο πιο αργός ο ρυθμός, τόσο πιο δύσκολο. Θέλει πάθος, λίγο πόνο, και θεωρείται ο χορός που η γυναίκα παρακαλά».

Μπουλέ-Συνατσάκη

Δραγούμη-Συνατσάκη

Λάτσιος-Ευαγγελινός

banner

Αλέξης Κωστάλας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα