Follow us

Σκορδά-Λιάγκας: Οι φωτογραφίες από το λαμπερό γάμο τους!

Τo βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια του «Πολύ Μπλα Μπλα» Φαίη Σκορδά και ο αγαπημένος της Γιώργος Λιάγκας, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Διονύσιο της Βάρκιζας, το εκκλησάκι που βρίσκεται στο χώρο του Island, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η δεξίωση στον ίδιο χώρο. Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, το ζευγάρι είχε στο πλευρό του τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και συνεργάτες.

Έλενα Γεωργίου
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Χατζηνικολάου Τσολακάκη-Σκορδά-Λιάγκας
Σκορδά-Λιάγκας

Το ζευγάρι λάμπει από ευτυχία, στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής του.

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 2

Οι παρουσιαστές του πρώτου «10 με 1 Μαζί», Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος, έδωσαν και αυτοί με τη σειρά τους το δυναμικό «παρών» στο κοσμικό γεγονός. Αριστερά: ο Σπύρος επέλεξε για συνοδό του τη δημοφιλή μαγείρισσα της εκπομπής, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Δεξιά: Ο Γιώργος με τη σύζυγό του.

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 3

Αριστερά: Ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού ήταν μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων στο γάμο. Η Τζένη κέρδισε τις εντυπώσεις με υπέρκομψη δημιουργία. Δεξιά: Οι κουμπάροι του λαμπερού ζευγαριού, Νίκος Χατζηνικολάου και η σύζυγός του Κρίστι Τσολακάκη (με εντυπωσιακή τουαλέτα).

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 4

Αριστερά: Η Αγάπη Βαρδινογιάννη. Δεξιά: Ο αντιπρόεδρος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Βασίλης Αποστολόπουλος, και η σύζυγός του Ρόη.

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 5

Δύο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ, που ετοιμάζονται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: Ο anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, και η αγαπημένη του Δήμητρα Αιγινίτη (αριστερά), που θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, τον Ιούλιο, στη Σαντορίνη. Δεξιά: H Καλομοίρα και ο Γιώργος Μπούσαλης θα παντρευτούν στις 26 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 6

Δυο μάχιμοι δημοσιογράφοι, των οποίων οι εκπομπές κάποτε κονταροχτυπήθηκαν και πλέον ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, στο ίδιο όμως κανάλι: O Κώστας Χαρδαβέλας με τη σύζυγό του (αριστερά) και η Αγγελική Νικολούλη (δεξιά).

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 7

Έλενα Ράπτη- Γιάννης Μαρακάκης: Το οριστικό τέλος μιας σχέσης; Πολλοί είναι αυτοί που το θεωρούν πιθανό. Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση, ο Γιάννης Μαρακάκης όχι μόνο εμφανίστηκε χωρίς την Έλενα Ράπτη (αριστερά) αλλά είπε στις κάμερες ότι εκείνη δεν θα ερχόταν. Μετά από πέντε λεπτά ακριβώς, η βουλευτής (δεξιά) έφτανε στο Island με άλλο συνοδό!

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 8

Αριστερά: Η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο. Δεξιά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ως ζευγάρι με το σύντροφό της, Θέμη Σοφό.

Σκορδά-Λιάγκας - εικόνα 9

Αριστερά: Ο Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του. Δεξιά: O παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων του Alter τα Σαββατοκύριακα, Σωτήρης Ξενάκης με τη σύζυγό του, Φωτεινη Μπουρμπούλη.

Χατζηνικολάου Τσολακάκη-Σκορδά-Λιάγκας

Αγάπη Βαρδινογιάννη

Αγγελική Νικολούλη

banner

Ανδρέας Φωτόπουλος-Ράνια Θρασκιά

Αντώνης Σρόιτερ-Δήμητρα Αιγινίτη

Γιάννης Μαρακάκης

banner

Γιώργος Καραμέρος με τη σύζυγό του

Γιώργος Μπούσαλης-Καλομοίρα

Κώστας Χαρδαβέλας με τη σύζυγό του

banner

Ρόη και Βασίλης Αποστολόπουλος

Σταματίνα Τσιμτσιλή-Θέμης Σοφός

Έλενα Ράπτη

banner

Γιώργος Τράγκας με τη σύζυγό του

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας (2)

banner

Σωτήρης Ξενάκης με τη σύζυγό του

Σπύρος Χαριτάτος-Αργυρά Μπαρμπαρίγου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα