Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού διασκέδασαν τις προηγούμενες μέρες οι εγχώριοι σταρ;

Οι νυχτερινές εμφανίσεις συνεχίζονται για την ελληνική showbiz: Για ακόμα μία φορά, κοσμικά events, κλαμπ και νυχτερινά κέντρα συγκέντρωσαν επωνύμους και έδωσαν τροφή για ρεπορτάζ.

Έλενα Γεωργίου
ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Χρηστίδου-Γερμανού-Τσαλίκης
Διάσημες Εμφανίσεις

Το βράδυ της Τρίτης, η ελληνική ιστοσελίδα του MSN, το «www.msn.gr», γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της με ένα πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό bar-restaurant των βορείων προαστίων «Pausa». Το «παρών» στο event έδωσαν πολλοί επώνυμοι της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους ο Αλέξανδρος Παρθένης (αριστερά) και ο πάντα χαμογελαστός Γιώργος Τσαλίκης (δεξιά).

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 2
Το ίδιο βράδυ, η Βίκυ Λέανδρος έδωσε μια μοναδική παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τίτλο «Physis-ΓΑΙΑ». Η παράσταση είχε ένα σαφές οικολογικό περιεχόμενο, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει τις αξέχαστες επιτυχίες της. Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια ποζάρει στο φακό μετά την παράσταση με τη σύζυγο του δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, Μάσα.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 3
Μια νύχτα στο Romeo. Αριστερά: Η βασική γυναικεία παρουσία του σχήματος, Μαριάντα Πιερίδη. Δεξιά: O Διονύσης Μακρής αγκαλιά με τη Μαρία Ματσούκα στο καμαρίνι.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4
Νυχτερινές εξορμήσεις και για τον Γρηγόρη Πετράκο και την Τάμτα (αριστερά), αλλά και τον Νίνο (δεξιά), οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης διασκέδασαν στο Acro, όπου τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος. Ο Νίνο μάλιστα έχει συνδράμει στον τελευταίο δίσκο του τραγουδιστή, αφού το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», φέρει την υπογραφή του.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 5

Το βράδυ της Τετάρτης πολλοί ήταν οι διάσημοι που επέλεξαν για τη διασκέδασή τους το Villa Mercedes. Ανάμεσά τους η Χριστίνα Κολέτσα (αριστερά) και η Παυλίνα Κωσταγιού (δεξιά).

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 6

Στο Villa πέρασαν το βράδυ τους και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη (αριστερά), όπως και το ζεύγος Κωνσταντίνου Καζάκου - Ιωάννας Μαρτζούκου (δεξιά).

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 7

Ο Γιώργος Σατσίδης με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, (αριστερά) και η Νίνα Λοτσάρη με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, είναι ακόμα μερικοί από τους celebrities που διασκέδασαν στο Villa Mercedes το βράδυ της Τετάρτης.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 8

Δύο αγαπημένοι φίλοι και πρώην σύζυγοι: Η Ναταλία Γερμανού -που παίζει μουσική στα decks του κλαμπ κάθε Τρίτη- και ο Πέτρος Ίμβριος στο Villa.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα και ο Χριστόφορος Κοντέντος χαλαρώνουν, κουβεντιάζοντας στους καναπέδες του Villa.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Λαμπερό Opening Party είχε αυτή τη βδομάδα το γνωστό κλαμπ «W», που κατηφόρισε από το Κολωνάκι στην παραλιακή, στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Cataralla. Για άλλη μια φορά τα αστέρια της ελληνικής showbiz έδωσαν το δυναμικό «παρών». Ανάμεσά τους οι ηθοποιοί Τάσος Ιορδανίδης και Θάλεια Ματίκα, ζευγάρι στο θέατρο, αλλά και στη ζωή.

Χρηστίδου-Γερμανού-Τσαλίκης

Χριστόφορος Κοτέντος-Βάνα Μπάρμπα

Αλέξανδρος Παρθένης

banner

Άλκηστις Μαραγουδάκη-Γιώργος Σατσίδης

Γιώργος Τσαλίκης

Γρηγόρης Πετράκος-Τάμτα

banner

Κωνσταντίνος Καζάκος-Ιωάννα Μαρτζούκου

Θάλεια Ματίκα-Τάσος Ιορδανίδης

Μαρία Ματσούκα-Διονύσης Μακρής

banner

Μαριάντα Πιερίδη

Μάσα Φασούλα-Βίκυ Λέανδρος

Νίνα Λοτσάρη-Κωνσταντίνο Σκορδάλης

banner

Νίνο

Παυλίνα Κωσταγιού

Χριστίνα Κολέτσα

banner

Ναταλία Γερμανού-Πέτρος Ίμβριος

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίδης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Ο George Satsidis μάς ξεναγεί στον λαμπερό κόσμο των βραβείων Όσκαρ

Λίγες ώρες πριν από την 96η τελετή απονομής των Όσκαρ, ο L.A. Correspondent του Harper's Bazaar Greece μάς μιλά για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου, την Emma Stone και τις οσκαρικές πιθανότητες νίκης, ενώ θυμάται προσωπικά του highlights μίας Hollywood Star επιτυχίας στρωμένης στο κόκκινο χαλί του εμβληματικότερου κινηματογραφικού θεσμού.

10 Μαρ 2024 19:30