Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού διασκέδασε η ελληνική showbiz;

Οι νυχτερινές εμφανίσεις συνεχίζονται για την ελληνική showbiz: Για ακόμα μία φορά, κοσμικά events, πρεμιέρες και νυχτερινά κέντρα συγκέντρωσαν επωνύμους και έδωσαν τροφή για ρεπορτάζ. Highlight όλων βέβαια, ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.    

Αλέξανδρος Παρθένης-Ναταλία Γερμανού-Ηλίας Πανταζόπουλος

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της εβδομάδας: ο ελληνικός τελικός της ανάδειξης του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision. Τη βραδιά παρουσίασαν η Τζένη Μπαλατσινού (αριστερά) και η Ρίκα Βαγιάννη (δεξιά).


Στον ελληνικό τελικό επικράτησε το τραγούδι «OPA» των Γιώργου Αλκαίου και Friends, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Όσλο της Νορβηγίας. Εκτός από στενούς φίλους και συνεργάτες των υποψηφίων, στον τελικό της Παρασκευής παραβρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι Έλληνες. Αριστερά: Η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος όχι μόνο διατηρεί φιλία χρόνων με το νικητή, αλλά έχουν δημιουργήσει μαζί και τη δισκογραφική εταιρία «Friends Music Factory». Δεξιά: Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, Φλώρα Θεοδώρου.


Ο Σάκης Ρουβάς με τη σύντροφό του, πρωταγωνίστρια φέτος των κινηματογραφικών «Επικίνδυνων Μαγειρικών», Κάτια Ζυγούλη, διασκέδασε το βράδυ της Παρασκευής στο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Ο ποπ σταρ μάλιστα ύστερα από παράκληση της Άννας, ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει, ενώ αργότερα του έκανε επίσημα πρόταση να συνεργαστούν την επόμενη χρονιά. Δεξιά: Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών βραδιών που διοργανώνει το Βar Apsendi με το «Χαμόγελο του Παιδιού», πίσω από την μπάρα βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού με τον Σάββα Πούμπουρα για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού σκοπού.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4

Στο ίδιο event παραβρέθηκαν και στενοί φίλοι της Ναταλίας για να στηρίξουν το σημαντικό αυτό σκοπό. Στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τον Ηλία Πανταζόπουλο.


Η Τάμτα σε συνεργασία με το MAD και το συγκρότημα Cabin 54 έκανε πάρτι στο Güzel στο πλαίσιο των καθιερωμένων «MAD Live Sundays». Ο Γρηγόρης Πετράκος έφτασε στο μαγαζί μαζί με τον καλό του φίλο, Νίνο, λίγα λεπτά πριν η αγαπημένη του ανεβεί στο ειδικά διαμορφωμένο stage που είχε στηθεί. Η Τάμτα δεν τραγούδησε μόνο δικές της επιτυχίες αλλά και κομμάτια της Lady Gaga και των Gossip. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας τραγούδησε, μαζί με τον Αντώνη Ντόμινο των Cabin 54, κομμάτια της Άννας Βίσση, της Αλέξιας και της Ευρυδίκης.

Ο Νίκος Ψαρράς, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Δημήτρης Συμηριώτης και η Νικολέτα Ράλλη στο Güzel. H Νικολέτα, άλλωστε, παρουσίασε το event μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου και τη Λάουρα Νάριες.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό «X- Factor» (αριστερά), αλλά και το μοντέλο Κατερίνα Σκουρλή διασκέδασαν στο Villa Mercedes.


Την «Ιερά Οδό» διάλεξε η πληθωρική Βάνα Μπάρμπα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της το βράδυ της Παρασκευής. Πολλοί ήταν οι διάσημοι που έδωσαν το «παρών» για να τιμήσουν την αγαπημένη τους φίλη. Αριστερά: H εορτάζουσα στην αγκαλιά του Γιώργου Ντάβλα και δίπλα του η σύζυγός του, Έλενα Μητσοπούλου. Δεξιά: Ο στενός της φίλος και πετυχημένος σόουμαν, Τάκης Ζαχαράτος, με τη φίλη του.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Fix στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη και τη Χρύσπα. Την εβδομάδα που μας πέρασε και για να γιορτάσει την έναρξη των παραστάσεων του «Άνθους του Κάκτου» στη συμπρωτεύουσα, η Μιμή Ντενίση επισκέφτηκε το κέντρο, μαζί με τους συντελεστές της παράστασης και τον Διονύση Τσακνή (φωτό).


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Ένας εκ των παρουσιαστών του «Όμορφου Κόσμου», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Teatro, όπου εμφανίζονται οι Βασίλης Καρράς, Αγγελική Ηλιάδη και Γιώργος Γιαννιάς. Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς ποζάρουν στο φακό.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 11

Ομοίως, οι τραγουδιστές Ηλίας Βρεττός και Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισαν να περάσουν το ρεπό τους διασκεδάζοντας στο Teatro, με το σχήμα στο οποίο ηγείται ο Βασίλης Καρράς.

Αλέξανδρος Παρθένης-Ναταλία Γερμανού-Ηλίας Πανταζόπουλος

Αλέξανδρος Συμηριώτης-Νικολέτα Ράλλη

Βάνα Μπάρμπα-Γιώργος Ντάβλας-Έλενα Μητσοπούλου

banner

Βασίλης Καρράς-Κωνσταντίνος Αργυρός

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Γιώργος Γιαννιάς

Ειρήνη Παπαδοπούλου

banner

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς

Κατερίνα Σκουρλή

Τάμτα-Γρηγόρης Πετράκος

banner

Νίκος Κουρκούλης-Μιμή Ντενίση-Διονύσης Τσακνής

Νίκος Ψαρράς-Μάριος Φραγκούλης

Ρίκα Βαγιάννη

banner

Σάβας Πούμπουρας-Ναταλία Γερμανού

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Τάκης Ζαχαράτος

banner

Τάμτα-Νίνο

Φλώρα Θεοδώρου

Κωνσταντίνος Αργυρός-Ηλίας Βρεττός

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα