Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού διασκέδασε η ελληνική showbiz;

Το μεγάλο πάρτι του ΑΝΤ1 για τα 20α του γενέθλια, αλλά και η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Vendetta» στο Casablanca αποτέλεσαν τα πιο λαμπερά events του Σαββατοκύριακου:

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Καραμέρος-Καγιά-Χαριτάτος-Λεβέντης
Διάσημες Εμφανίσεις

Η Νίνα Λοτσάρη, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποτελούν το εκρηκτικό τρίο της παράστασης «Vendetta» που ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατo και Κυριακή στο Casablanca Music Hall. Η Έλενα Κατρίτση και η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 2

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος επί σκηνής και η Νίνα Λοτσάρη μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος βρέθηκε επίσης στο Casablanca για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 3

Την παράσταση «Vendetta» παρακολούθησαν επίσης η Κάτια Νικολαΐδου, αλλά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με τη συνοδό του.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4

Η γυμνάστρια του «10 με 1 μαζί», Σόφι Πασχάλη, και ο Ηλίας Βρεττός -που εδώ ποζάρει με τον πρωταγωνιστή Παναγιώτη Πετράκη- βρέθηκαν επίσης στο Casablanca Music Hall.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 5

Ο σύζυγος της Νίνας Λοτσάρη, Κωνσταντίνος Σκορδάλης, ο οποίος έχει αναλάβει την παραγωγή της παράστασης, ποζάρει μαζί με τη Ζέτα Δούκα.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 6

Σε ένα άλλο event, στο πάρτι για τα 20 χρόνια του ΑΝΤ1, που διοργανώθηκε στο Villa Mercedes, συγκεντρώθηκε όλη η τηλεοπτική αφρόκρεμα της χώρας. Εδώ, οι πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης, Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος μαζί με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Λεβέντη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 7

Η παρουσιάστρια του «Guinness World Records», Κατερίνα Στικούδη, ήταν από τις πιο σέξι παρουσίες της βραδιάς. Δεξιά: H Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη και η Ρόμυ Βασιλειάδη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 8

Αριστερά: Η Θεοφανία Παπαθωμά που φέτος εμφανίζεται στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» στο πλευρό του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου. Δεξιά: Η πρωταγωνίστρια του σήριαλ «Ονειροπαγίδα», Μαρία Σολωμού.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Στο Villa Mercedes βρέθηκαν επίσης η Σοφία Φαραζή με το σύζυγό της, Νάσο Μαρατσώλα, αλλά και ο Μπρούνο Τσιρίλο με τη σύντροφό του, Έλενα Ασημακοπούλου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Η Ρία Αντωνίου και η Δέσποινα Καμπούρη στο πάρτι του ΑΝΤ1.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 11

Στο ίδιο πάρτι βρέθηκαν και η Ματθίλδη Μαγγίρα με τη Θεοδώρα Βουτσά αλλά και η Άντα Λιβιτσάνου με τον Μιχάλη Μαρίνο.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 12

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής Jean Paul Gaultier βρέθηκε στην Ελλάδα για μερικές μέρες και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Άννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια – είναι γνωστή άλλωστε η συνεργασία τους για τον διαγωνισμό της Eurovision το 2006. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο Αθηνών Αρένα, ο σχεδιαστής ήταν πολύ φιλικός με όσους τον πλησίαζαν για να του μιλήσουν ή να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ η Άννα Βίσση του αφιέρωσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μέταλλο».

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 13

Στο Θέατρο Μικρό Παλλάς, στην κοπή της πίτας, ο Θοδωρής Αθερίδης –συγγραφέας και σκηνοθέτης της παράστασης «Από Μακριά»- μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη που πρωταγωνιστεί στην παράσταση, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους. Δεξιά: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στο Θέατρο Άνεσις ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Το Φιόρο του Λεβάντε», Σπύρος Παπαδόπουλος.


Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 14

Άλλη μια κοπή πίτας, αυτή τη φορά στο Θέατρο Αποθήκη για την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους». Σύσσωμη η ομάδα της παράστασης, παραβρέθηκε στη γιορτή. Από αριστερά: Θεοχάρης Ιωαννίδης, Θωμάς Παλιούρας, Ελένη Κρίτα, Νίκος Μουτσινάς, Γιάννης Παπαθανάσης και κάτω η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 15

Τέλος, την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν στο Θέατρο Λαμπέτη οι συντελεστές της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Στη φωτογραφία: Δήμητρα Στογιάννη, Κώστας Καζάκας, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Βίκυ Σταυροπούλου, Τζόυς Ευείδη, Νατάσσα Κοτσοβού, Δημήτρης Τσέλιος.

Καραμέρος-Καγιά-Χαριτάτος-Λεβέντης

Γαρμπή-Σχοινάς

Δέσποινα Καμπούρη

banner

Έλενα Κατρίτση

Καζάκος

Καραμέρος-Καγιά-Χαριτάτος-Λεβέντης1

banner

Jean Paul Gaultier

Κατερίνα Στικούδη

Κάτια Νικολαΐδου

banner

Λιβιτσάνου-Μαρίνος

Μαγγίρα-Βουτσά

Μπουγιούρης με τη συνοδό του

banner

Μπουρδούμης-Λοτσάρη

Μαρία Σολωμού

Καρύδη-Αθερίδης

banner

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη- Ρόμυ Βασιλειάδη

Πετράκης-Βρετός

Τσιρίλο-Ασημακοπούλου

banner

Ρία Αντωνίου

Σεσουάρ για δολοφόνους

Σκορδάλης-Δούκα

banner

Σοφία Φαραζή-Νάσος Μαρατσώλας

Σπύρος Παπαδόπουλος

Σόφι Πασχάλη

banner

Συμπέθεροι από τα Τίρανα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα