Follow us

Οι Νύχτες Των Σταρ: Οι τελευταίες κοσμικές εμφανίσεις των επώνυμων Ελλήνων

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά από άποψη κοσμικών events με το πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου για τη δεύτερη «Sweet and Sweat» συλλογή. Και ακριβώς έτσι συνεχίστηκε: Με επιδείξεις μόδας, θεατρικές παραστάσεις και πάρτι που προσέλκυσαν όλους σχεδόν τους εκπροσώπους της ελληνικής showbiz.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Σολωμού-Παπουτσακη-θεοδωρίδου-Καγιά
Οι Νύχτες Των Σταρ

Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία διοργανώθηκε η επίδειξη μόδας του Νίκου Κριθαριώτη. Το «παρών» στο show έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου συνοδευόμενη από το σύντροφό της, Θεόφιλο Τζιώτη, σε μία από τις σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Αφορμή για αυτή την εμφάνιση στάθηκε η στενή φιλία που συνδέει τον Θεόφιλο Τζιώτη με τον Νίκο Κριθαριώτη.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 2

Φυσικά, από την επίδειξη του αγαπημένου της δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Καγιά, η οποία για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές, όσο και με τα ιδανικές αναλογίες της. Δεξιά: Μία ακόμα όμορφη παρουσία στην εκδήλωση, η Ευαγγελία Αραβανή.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 3

Στη Μεγάλη Βρετανία βρέθηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά με το μέλλοντα σύζυγό της, Λεό Πατίτσα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 4

Η Καλομοίρα βρέθηκε επίσης στην επίδειξη — χωρίς τον αγαπημένο της Γιώργο. Αριστερά: H Αννίτα Ναθαναήλ.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 5

Αριστερά: Η Κατερίνα Γκαγκάκη παρακολούθησε επίσης το show. Δίπλα της κάθισε ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος συνοδευόταν από την εγκυμονούσα σύζυγό του, Βίλλυ. Η Βίλλυ –παρά το γεγονός ότι διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της- παραμένει εξαιρετικά αδύνατη.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 6

Δύο από τους κριτές του «Next Top Model», ο Χάρης Χριστόπουλος και ο Χριστόφορος Κοτέντος, μαζί με την παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 7

Εκεί όμως βρέθηκε και η πρώην παίχτρια του ριάλιτι του ΑΝΤ1, Ραμόνα, αλλά και ο σύμβουλος μόδας του «Next Top Model», Τάσος Σωφρονίου.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 8

Τέλος, την επίδειξη παρακολούθησαν η Πατρίτσια Μιλίκ-Περιστέρη και η Χριστίνα Αλούπη, η οποία έφτασε στο ξενοδοχείο με μια φίλη της.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 9

Ο γνωστός make up artist Δημήτρης Γιαννέτος γιόρτασε τα γενέθλιά του στο Villa Mercedes την περασμένη Τρίτη. Εκεί βρέθηκαν για να του ευχηθούν πολλοί από τους επώνυμους φίλους του: Εδώ ο Δημήτρης ποζάρει ανάμεσα στον Νίκο Γεωργιάδη και τη Μαρία Σολωμού.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 10

Φυσικά, στο Villa για τα γενέθλια του φίλου της βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 11

Η Σίσσυ ποζάρει μαζί με τη Ναταλία Γερμανού — η οποία την ίδια βραδιά έπαιζε μουσική στο γνωστό κλαμπ.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 12

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρέθηκε επίσης στο πάρτι του πολύ καλού της φίλου. Δεξιά: Η Ραμόνα από το «Next Top Model», η οποία την ίδια μέρα διασκέδαζε στο Villa.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 13

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας, παρά το γεγονός ότι δεν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγουν πάντα να μην κάθονται δίπλα δίπλα. Στη φωτογραφία, ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 14

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε τη νέα του συλλογή στο Ξενοδοχείο King George. Ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετείχαν ήταν η Ευαγγελία Αραβανή και η Μάρα Δαρμουσλή.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 15

Η Εύη Αδάμ στην πασαρέλα και η Εβελίνα Παπαντωνίου με κομψό σύνολο στο ίδιο show.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 16

Την επίδειξη παρακολούθησαν και οι γνωστοί φωτογράφοι Σπύρος Πώρος και Καλλιόπη. Ο Σπύρος Πώρος συνοδευόταν από τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεξιά: Η Νατάσσα Λιακουνάκου στο King George.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 17

Την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Χωρίς Τίτλο Λόγω Αμνησίας» παρακολούθησε η Τζόυς Ευείδη. Στη φωτογραφία, μαζί με την Ινώ Στεφανή και τις πρωταγωνίστριες του έργου, Χρύσα Παπαδοπούλου, Σοφία Παναηλίδου και Μιχαέλα Αντωνίου.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 18

Η Μιχαέλα Αντωνίου και η Σοφία Παναηλίδου –που έχουν επίσης γράψει το έργο- μαζί με τον συμπρωταγωνιστή τους στην παράσταση, Χάρη Γρηγορόπουλο, και τη Ρένια Λουιζίδου, η οποία βρέθηκε στην πρεμιέρα.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 19

Ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τη νέα του μουσική παράσταση «Εκεί Που οι Φίλοι Συναντιούνται», στο Polis Theater.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 20

Στο Polis Theater βρέθηκε και ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος έχει κάνει φέτος μια δυναμική είσοδο τόσο στην ελληνική δισκογραφία όσο και στη νυχτερινή διασκέδαση, στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα.

Σολωμού-Παπουτσακη-θεοδωρίδου-Καγιά

Θεόφιλος Τζιώτης-Νατάσα Θεοδωρίδου

Καγιά-Κριθαριώτης

banner

.Θοδωρής Μαραντίνης-Σίσσυ Χρηστίδου

Εβελίνα Παπαντωνίου

Ευαγγελία Αραβανή1

banner

Γεωργιάδης-Γιαννέτος-Σολωμού

Εύη Αδάμ

Ευαγγελία Αραβανή

banner

Μάρα Δαρμουσλή

Κοτέντος-Καγιά

Ζεύγος Νταλάρα

banner

Μαριέτα Χρουσαλά-Λεό Πατίτσας

Καλομοίρα

Κατερίνα Γκαγκάκη-Γιώργος Θεοφάνους

banner

Αννίτα Ναθαναήλ

Καλλιόπη-Σπύρος Πώρος

Ινώ Στεφανή-Τζόυς Ευείδη-Χρύσα Παπαδοπούλου-Σοφία Παναηλίδου-Μιχαέλα Αντωνίου

banner

Γιώργος Σαμπάνης-Γιώργος Νταλάρας

Παπουτσάκη-Δημήτρης Γιαννέτος-Ορ.Τζιόβας

Πατρίτσια Μιλίκ-Περιστέρη

banner

Ραμόνα

Νατάσα Λιακουνάκου

Ραμόνα-Τάσος Σοφρωνίου

banner

Χάρης Χριστόπουλος

Χρηστίδου-Γερμανού

Μιχαέλα Αντωνίου-Χάρης Γρηγορόπουλος-Ρένια Λουιζίδου-Σοφία Παναηλίδου

banner

Μαριέτα Χρουσαλά

Χριστίνα Αλούπη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα