Follow us

Διάσημες Εμφανίσεις: Πού διασκέδασαν οι Έλληνες Σταρ;

Θέατρα, κλαμπ και -φυσικά- νυχτερινά κέντρα είχε το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών για τους Έλληνες celebrities. Αναλυτικότερα:

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
διάσημες εμφανίσεις
Διάσημες Εμφανίσεις

Το νυχτερινό κέντρο Posidonio, όπου εμφανίζονται ο Χρήστος Χολίδης και η Χριστίνα Κολέτσα, επέλεξε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να γιορτάσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ του 2010. Στη φωτογραφία από αριστερά: Φάνης Γκέκας, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Χαριστέας και Γιώργος Καραγκούνης.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 2

Ο Άγγελος Χαριστέας απέδειξε πως, εκτός από το ποδόσφαιρο, και η μουσική ανήκει στα ταλέντα του.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 3

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Γιώργος Σαμαράς διασκεδάζουν στο Posidonio.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 4

Το ίδιο νυχτερινό κέντρο επέλεξαν όμως μία από τις προηγούμενες μέρες για τη διασκέδασή τους και η Έλλη Κοκκίνου, η Ρεγγίνα Κουρή (διευθυντικό στέλεχος του MAD) και η Δέσποινα Καμπούρη.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 5

Ο Χρήστος Χολίδης όχι μόνο έκατσε δίπλα τους παραχωρώντας το μικρόφωνο στην Έλλη, αλλά την ανέβασε και στη σκηνή.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 6

Στο Θέατρο Αμιράλ για την πρεμιέρα της παράστασης «Η Παλίρροια του Σεπτέμβρη» βρέθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης, η Φαίη Ξυλά και η Παναγιώτα Βλαντή με το σύντροφό της.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 7

Τρεις από τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Η Παλίρροια του Σεπτέμβρη», ο Αλέκος Συσσοβίτης, η Βίκυ Καλπάκα και η Ελένη Ερήμου μαζί με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη Φαίη Ξυλά.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 8

Την Παρασκευή έκανε πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος στο «Διογένης Studio» με την παράσταση «Love Stories». Στην παράσταση συμμετέχουν δεκαέξι χορευτές και ακροβάτες από το εξωτερικό ενώ τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Αντώνης Καλογρίδης.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 9

Την έναρξη του «Διογένης Studio» επέλεξε η πρώην διευθύντρια προγράμματος του Alpha, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της μετά την απομάκρυνσή της από τον Alpha, ενώ δύο μέρες αργότερα, την Κυριακή, βρέθηκε εκεί και η Άννα Βίσση — άλλωστε και ο Αντώνης έχει διασκεδάσει αρκετές φορές στο Αθηνών Αρένα το τελευταίο διάστημα.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 10

Όπως κάθε χρονιά και φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το παρόν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. Αυτή τη φορά, μαζί της είχε την καλή της φίλη, Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου. Δίπλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη, στο Güzel, όπου έκανε μια guest εμφάνιση μαζί με τους De Niro.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 11

Εκτός από τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο -ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που επιμελείται τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Κατερίνας- στην παρέα της ηθοποιού στο Güzel βρέθηκε και ο Ορέστης Τζιόβας. Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο με τον αβγοπόλεμο με τους παπαράτσι, οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι διασκεδάζοντας με τα φλας των φωτογράφων.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 12

Στο Room, όπου εμφανίζεται ο Νίνο, βρέθηκε η ομάδα του «Όμορφου Κόσμου» πριν λίγες μέρες. Εδώ, ο τραγουδιστής χαιρετά την Κατερίνα Καινούργιου που κάθεται μαζί με τη Δούκισσα Νομικού. Η Κατερίνα θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή Sfera Gossip με τον Νίκο Γεωργιάδη το μεσημέρι της Τετάρτης στον Sfera 102.2

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 13

Η Δούκισσα ποζάρει με την αδερφή του αγαπημένου της, Μαρία Ξυπολητά, ενώ ο Νίκος Παπαδάκης αγκαλιάζει την Κατερίνα Καινούργιου.

Διάσημες Εμφανίσεις - εικόνα 14

Στο Room διασκέδασε και η Νάταλι Θάνου, ενώ η Σάσα Μπάστα προτίμησε το Caramela live, όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Στανίση. Στην παρέα της ήταν και η Ευαγγελία Αραβανή με το νέο της συνοδό, Νικόλα Γιγουρτάκη.

διάσημες εμφανίσεις

Αντώνης Ρέμος

Άννα Βίσση

banner

Καμπούρη-Κοκκίνου-Χολίδης

Γκέκας-Κυριάκος-Χαριστέας-Καρακούνης

Κοκκίνου-Χολίδης

banner

Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Νάταλι Θάνου

Δούκισσα Νομικού με την αδερφή του Νίνο,Μαρία Ξυπολητά

banner

Νίνης-Σαμαράς

Αλέκος Συσσοβίτης-Φαίη Ξυλά-Βίκυ Καλπάκα-Ελένη Ερήμου-Θανάσης Ευθυμιάδης

Παπαδάκης-Καινούργιου

banner

Νομικού-Καινούριου-Νίνο

Μακρυπούλια-Κωνσταντινίδου

Τζιόβας- Γιαννέτος- Παπουτσάκη

banner

Στανίση-Μπάστα

Χαριστέας-Καραγκούνης-Τζόρβας-Σπυρόπουλος

Χολίδης-Χαριστέας

banner

Παναγιώτα Βλαντή με τον αγαπημένο της

Τσεβά-Γανωτή- Λαμπράκης-Νικολοπούλου- Κωνσταντίνου- Λάσκαρη-Μανέ-Κορμανός

Χρανιώτης-Ξυλά

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα