Follow us

Οι Νύχτες Των Σταρ: Διάσημες συναντήσεις σε πρεμιέρες και κλαμπ

Την περασμένη εβδομάδα μερικοί από τους πιο σημαντικούς εκπρόσωπους της ελληνικής σόουμπιζ επέλεξαν να παρακολουθήσουν τις επίσημες θεατρικές πρεμιέρες των αθηναϊκών θεάτρων. Στο Θέατρο Προσκήνιο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρώτη της παράστασης του Γιάννη Βούρου «Dead Line» με πρωταγωνιστές τον ίδιο, την Εβελίνα Παπούλια και την Νταίζη Σεμπεκοπούλου. Πρεμιέρα έκανε όμως και το Θέατρο Βεάκη με το θεατρικό έργο «Μάνα, Μητέρα, Μαμά», ενώ για ακόμα μία φορά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στο στέκι των επωνύμων, το Villa Mercedes για να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές της Ναταλίας Γερμανού.

Διάσημες Εμφανίσεις
Οι Νύχτες Των Σταρ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριάντα Πιερίδη το βράδυ της Τρίτης διασκέδασαν στο Villa Mercedes.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 2

Στο Villa Mercedes βρέθηκαν η Σάσα Μπάστα και ο Αλέξανδρος Παρθένης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ στο Villa ήταν και η Ζέτα Θεοδωροπούλου με την οποία η Σάσα, όπως ήταν φυσικό, δεν αντάλλαξε κουβέντα, καθώς την περασμένη εβδομάδα οι δύο γυναίκες εξαπέλυσαν κατηγορίες η μία στην άλλη με τις εμφανίσεις τους σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 3

Στο Villa Mercedes διασκέδασε και ο Χάρης Ρώμας με τη Σοφία Παυλίδου. Δεξιά: Ο Νίκος Παπαδάκης με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην πρεμιέρα του Θεάτρου Βεάκη.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 4

Η Βάσω Γουλιελμάκη -μια εκ των πρωταγωνιστριών της παράστασης-, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Μίνα Αδαμάκη και ο Γιώργος Νινιός στο Θέατρο Βεάκη για την πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Μάνα, Μητέρα, Μαμά».

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 5
Η Ελισσάβετ Μουτάφη δέχεται τα συγχαρητήρια των συναδέλφων της, Τζένης Θεωνά και Λίνας Σακκά μετά το τέλος της παράστασης «Μάνα, Μητέρα, Μαμά».

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 6

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τους πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου «Dead Line», Γιάννη Βούρο και Εβελίνα Παπούλια, την ημέρα της επίσημης πρεμιέρας στο Θέατρο Προσκήνιο.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 7

Στο Θέατρο Προσκήνιο βρέθηκε και ο Παύλος Χαϊκάλης με τη Μαρινέλλα αλλά και η Κοραλία Καράντη που φωτογραφήθηκε με την πρωταγωνίστρια του έργου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 8

Η Άννα Παναγιωτοπούλου με την πρωταγωνίστρια της παράστασης «Αίμα στο Χιόνι», Βέρα Κρούσκα, στο Θέατρο Βασιλάκου την ημέρα της πρεμιέρας. Δεξιά: Η Δέσποινα Μοιραράκη με το σύντροφό της Γιάννη Κοντούλη, στο Θέατρο Αλίκη για την πρεμιέρα της επιθεώρησης «Θέλει η Ελλάδα να Κρυφτεί» που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Θοδωρή Αθερίδη.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 9

Ο σκηνοθέτης/συγγραφέας της επιθεώρησης «Θέλει η Ελλάδα να Κρυφτεί», Θοδωρής Αθερίδης, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι δύο πρωταγωνιστές, Χρυσούλα Διαβάτη και Γιώργος Μαρίνος.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 10

Η Νένα Μεντή και η Τζέσυ Παπουτσή με έναν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης «Θέλει η Ελλάδα να Κρυφτεί», Παύλο Κοντογιαννίδη, τη βραδιά της πρεμιέρας.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 11

Ο Πασχάλης με τη σύζυγό του Αλίκη στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φαντάσματα» μαζί με τον ένα εκ των δυο πρωταγωνιστών του έργου Γιώργο Χρανιώτη. Η παράσταση φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή των δύο πρωταγωνιστών, Στέλιου Κάτσαρη και Γιώργου Χρανιώτη, ενώ τη μουσική έχει επιμεληθεί η κόρη του διάσημου ζευγαριού Ζίνα Αρβανιτίδη.

Διάσημες Εμφανίσεις

Κατερίνα Παπουτσάκη

Μαριάντα Πιερίδη

banner

Σάσα Μπάστα-Αλέξανδρος Παρθένης

Σοφία Παυλίδου-Χάρης Ρώμας

Νίκος Παπαδάκης-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

banner

Βάσω Γουλιελμάκη-Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Μίνα Αδαμάκη-Γιώργος Νινιός

Τζένη Θεωνά-Λίνα Σακκά-Ελισάβετ Μουτάφη

banner

Ελεονώρα Ζουγανέλη-Γιάννης Βούρος

Εβελίνα Παπούλια-Πέγκυ Τρικαλιώτη

Παύλος Χαϊκάλης-Μαρινέλλα

banner

Κοραλία Καράντη-Νταίζη Σεμπεκοπούλου

Ελευθερία Αρβανιτάκη-Θοδωρής Αθερίδης

Χρυσούλα Διαβάτη-Γιώργος Μαρίνος

banner

Νένα Μεντή-Παύλος Κοντογιαννίδης-Τζέσυ Παπουτσή

Γιώργος Χρανιώτης-Αλίκη Αρβανιτίδη-Πασχάλης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα