Follow us

Οι Νύχτες Των Σταρ: Πού διασκέδασαν οι διάσημοι Έλληνες τη Δευτέρα;

Ένα μεγάλο πάρτι, μια επίδειξη μόδας και μια πρεμιέρα παράστασης ήταν τα events που προσέλκυσαν αρκετούς Έλληνες celebrities χθες το βράδυ.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Καγιά-Νομικού-Νικοπολίδης
Οι Νύχτες Των Σταρ

Στο πάρτι για την ταινία «Η Κληρονόμος» που έγινε στο Eleven Club στο Μαρούσι, αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν ο Κώστας Σόμμερ και η Ζενίλντα, οι οποίοι εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους πριν από μερικούς μήνες. Η Ζενίλντα συμμετέχει στην ταινία, ενώ ο Κώστας έχει συμβόλαιο με την εταιρία αθλητικών ειδών που είναι χορηγός στην ταινία. Δεξιά: Στο ίδιο πάρτι ο Γιώργος Σατσίδης με τη συνοδό του.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 2

Η «κληρονόμος» στην ομώνυμη ταινία δεν είναι άλλη από τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία εδώ ποζάρει με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Μάλιστα, η Σμαράγδα συμμετέχει και στο τραγούδι της ταινίας, το οποίο ερμηνεύουν οι Stavento και έχει ήδη επιτυχία στα ραδιόφωνα. Δεξιά: O μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, Δημήτρης Παπανικολάου, με τη σύζυγό του στο Eleven.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 3

O Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Μαρκέλα Κατσογιάννη, και ο Σεμπαστιάν Λέτο του Παναθηναΐκού με τον Λουίς Σάντο Ντιόγκο του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 4

Εκεί όμως βρέθηκαν και άλλοι άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης με τη σύζυγό του Βάσω και ο πρώην αθλητής του άλματος εις ύψος Λάμπρος Παπακώστας, οι οποίοι εδώ ποζάρουν μαζί με τον Τόνυ Δημητρίου και τη σύζυγό του.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 5

Η μουσική κωμωδία «Naked Boys Singing» ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά -αυτή τη φορά στο Dirty Mezzo- το χώρο από όπου πριν από μερικές μέρες αποχώρησε η Βάνα Μπάρμπα με τις «Ιστορίες Γυναικών». Στην επίσημη πρεμιέρα βρέθηκε ο Κώστας Βουτσάς (στη σκηνή η Σοφία Μουτίδου που κλέβει την παράσταση).

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 6

Ολόκληρη η ομάδα της παράστασης (Σοφία Μουτίδου, Μάνος Πίντζης, Φίλιππος Constantine, Γιώργος Βάλαρης, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Νίκος Νικολάου) επί σκηνής.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 7

Ο Στέλιος Κρητικός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Naked Boys Singing» μαζί με τη Χριστίνα Παππά. Δεξιά: O περσινός νικητής του «X-Factor», Λούκας Γιώρκας, τραγούδησε στο Room μετά το τέλος του fashion show της Kathy Heyndels.

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 8

Ανάμεσα στα μοντέλα που συμμετείχαν στην επίδειξη «Black Desire» για το Φθινόπωρο-Χειμώνας 2009-10 του οίκου Kathy Heyndels ήταν η Δούκισσα Νομικού, αλλά και η Νάιλα από το «Next Top Model».

Οι Νύχτες Των Σταρ - εικόνα 9

Την επίδειξη παρακολούθησαν η Χριστίνα Αλούπη, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η Βίκυ Καγιά, αλλά και ο γνωστός στιλίστας Αλ Γκίγκα.

Καγιά-Νομικού-Νικοπολίδης

Σόμμερ-Ζενίλντα

Βίκυ Καγιά-Αλ Γκίγκα

banner

Δημήτρης Παπανικολάου με την συζυγό του

Κώστας Φραγκολιάς- Μαρκέλα Κατσογιάννη

Ζεύγος Δημητρίου-Λάμπρος Παπακώστας-Ζεύγος Νικοπολίδη

banner

Ιωσήφ Μαρινάκης-Σμαράγδα Καρύδη

Κώστας Βουτσάς-Σοφία Μουτίδου

Naked Boys Singing -Σοφία Μουτίδου

banner

Γιώργος Σατσίδης με την συνοδό του

Λέτο-Ντιόγκο

Λούκας Γιώρκας

banner

Χριστίνα Αλούπη-Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Νάιλα

Νομικού

banner

Στέλιος Κρητικός-Χριστίνα Παππά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα