Follow us

Άννα Βίσση: Η μεγάλη πρεμιέρα: Δείτε τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα χθες, Παρασκευή. Οι διάσημοι φίλοι και θαυμαστές της που βρέθηκαν εκεί ήταν πολλοί όπως και οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η Άννα.

Άννα Βίσση
Άννα Βίσση

Το πρόγραμμά της ξεκίνησε με ένα χιουμοριστικό βίντεο σχετικά με το θέμα που είχε προκύψει με την κατάσχεση των ρούχων της. Καλοφτιαγμένο και με την Ελληνίδα σταρ να υποδύεται διάφορους ρόλους έκανε τον κόσμο να γελάσει λίγο πριν ακουστούν οι πρώτες νότες. Μόλις η προβολή ολοκληρώθηκε, η Άννα κατέβηκε στη σκηνή με ειδικό μηχανισμό τραγουδώντας το πρώτο κομμάτι του σόου που δεν είναι άλλο από το καινούργιο «Fabulous».

Άννα Βίσση - εικόνα 2
Όταν έφτασε η στιγμή να κάνει ντουέτο με την Τζόρτζια των Μπλε, η Άννα εμφανίστηκε ξανά στη σκηνή ενώ η Τζόρτζια ήταν στο κέντρο του νυχτερινού μαγαζιού. Οι δύο τραγουδίστριες ήρθαν η μία πιο κοντά στην άλλη με τη βοήθεια μιας γέφυρας και μαζί τραγούδησαν κομμάτια όπως η «Κόντρα» αλλά και το «Πιάνω Φωτιά» των Μπλε.

Άννα Βίσση - εικόνα 3

Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που η Άννα καθισμένη σε μια καρέκλα στο κέντρο της σκηνής τραγούδησε ένα από τα κομμάτια του δίσκου «Απαγορευμένο», το «Μέταλλο», με ένα μικρόφωνο παλιού τύπου. Λίγο πριν αρχίσει το τραγούδι, η Άννα ζήτησε από τα πρώτα τραπέζια ένα τσιγάρο. «Θέλω να ανάψω τσιγάρο για το επόμενο τραγούδι» είπε.

Άννα Βίσση - εικόνα 4

UPDATE: Το βράδυ του Σαββάτου, μια μέρα μετά την πρεμιέρα, είδαμε στο video wall τον Γιάννη Φλωρινιώτη να τραγουδάει «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα». Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού απευθυνόμενος στην Άννα τραγουδάει: «Πειράζει που είσαι και η πρώτη ντίβα;»

Τελικά, το βίντεο με τον Γιάννη Φλωρινιώτη δεν προβλήθηκε ποτέ στην πρεμιέρα σε αντίθεση με αυτό που γύρισε η σταρ μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα και τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Στο βίντεο βλέπουμε τις τρεις γυναίκες να τσακώνονται για έναν άντρα μέσα σε μία λιμουζίνα. Την αστεία κατάληξη του βίντεο, όμως, δεν την αποκαλύπτουμε!

Άννα Βίσση - εικόνα 5

Όσο για τη χημεία της Άννας Βίσση με τη Μαριώ, αποδείχθηκε διασκεδαστική. Τα ντουέτα τους ξεσήκωσαν τον κόσμο ενώ η έναρξη της κοινής τους εμφάνισης έγινε ανάμεσα στον κόσμο, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο stage που ανεβαίνει ψηλά για να μπορούν να έχουν όλοι οπτική επαφή.

Άννα Βίσση - εικόνα 6

Για πρώτη φορά ακούστηκε το ντουέτο της με τον Ντέιβ Στιούαρτ των Eurythmics μέσα από ένα βίντεο που έδειχνε εκείνη σε ένα μικρό σκάφος στη Σαντορίνη ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά την είδαμε να τραγουδάει στην αγκαλιά του διάσημου μουσικού.

Άννα Βίσση - εικόνα 7
Ένα από τα highlights ήταν εκείνο που ο Νίκος Καρβέλας εμφανίστηκε στο σόου με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο τεράστιο video wall προβλήθηκαν αρχικά κοινές τους φωτογραφίες και αμέσως μετά εμφανίστηκε εκείνος. Τότε, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας, τραγούδησαν κάποια από τα ντουέτα τους, όπως τα «Ένα Χρόνο το Περισσότερο», «Αντίστροφη Μέτρηση», «Τελευταίος Χορός», «Εμείς» και «Όλα Είναι Εντάξει».

Άννα Βίσση - εικόνα 8
Η Άννα, γνωστή για τη μεγάλη διάρκεια των προγραμμάτων της, κατέβηκε από τη σκηνή στις 6 το πρωί ενώ λίγο πριν είχε τραγουδήσει από Ξυλούρη και Αλεξίου μέχρι Πρωτοψάλτη αλλά και δικά της παλαιότερα κομμάτια.

Άννα Βίσση - εικόνα 9

Μαρία Μπακοδήμου, Φώτης Σεργουλόπουλος και η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Άννα Βίσση - εικόνα 10

Ο Κώστας Πηλαδάκης και ο Αντώνης Ρέμος.

Άννα Βίσση - εικόνα 11

Η Έλλη Κοκκίνου μαζί με την Πατρίσια Φιλντ. Η διάσημη στιλίστρια έμεινε εκεί μέχρι το πρωί ενώ δεν σταμάτησε να χορεύει ακόμη και όταν στη σκηνή βρισκόταν μόνο η Μαριώ.

Άννα Βίσση - εικόνα 12

Ο Δημήτρης Μάζης συνόδευσε την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρεμιέρα της Άννας. Μαζί τους στη φωτογραφία, η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Το YUPI TV ήταν στην πρεμιέρα. Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα:


Άννα Βίσση

Άννα Βίσση (2)

Άννα Βίσση (3)

banner

Άννα Βίσση (4)

Άννα Βίσση (5)

Άννα Βίσση (6)

banner

Άννα Βίσση (7)

Άννα Βίσση (8)

Άννα Βίσση (9)

banner

Άννα Βίσση (10)

Άννα Βίσση (11)

Άννα Βίσση (12)

banner

Άννα Βίσση (13)

Άννα Βίσση (14)

Άννα Βίσση (15)

banner

Άννα Βίσση (16)

Άννα Βίσση-Μαριώ (1)

Άννα Βίσση-Μαριώ (2)

banner

Άννα Βίσση-Μαριώ (3)

Άννα Βίσση-Τζόρτζια Κεφαλά (2)

Δημήτρης Μάζης-Μπέτυ Μαγγίρα-Ματθίλδη Μαγγίρα

banner

Διογένης Παπαθεοχάρης-Κατερίνα Στικούδη

Έλενα Παπαρίζου-Τόνι Μαυρίδης (2)

Ελεονώρα Μελέτη- Γιάννης Ολζιέρσκυ

banner

Έλλη Κοκκίνου-Πατρίσια Φιλντ

Κώστας Πηλαδάκης-Αντώνης Ρέμος

Μαρί Κωνσταντάτου-Μίνωας Κυριακού

banner

Μαρία Μπακοδήμου-Φώτης Σεργουλόπουλος-Ματθίλδη Μαγγίρα

Μαρία Σολωμού

Σωτήρης Φουρτουλάκης-Χριστίνα Πολίτη-Ρούλα Ρέβη

banner

Τόνι Μαυρίδης-Έλενα Παπαρίζου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα