Follow us

Μενεγάκη- Μουτσινάς: Ο Νίκος θα γίνει μόνιμος στην εκπομπή της Ελένης;

Σχεδόν μόνιμος καλεσμένος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Οι δυο τους γνωρίζονται καλά από την εποχή που εκείνος ήταν στο πάνελ του «Κους Κους» ενώ από το διπλανό πλατό έβγαινε ο «Καφές με την Ελένη».

Μενεγάκη- Μουτσινάς1

Στη συνέχεια, ο Νίκος έφυγε από τον Alpha και βρέθηκε απέναντι από την Ελένη ως συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο», ενώ την περασμένη σεζόν βρέθηκε πάλι απέναντί της αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, έχοντας δίπλα του την πρώην συμπαρουσιάστρια της Ελένης, Κατερίνα Ζαρίφη.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Νίκος επέστρεψε στο κανάλι της Κάντζας ύστερα από πρόταση της Ρούλας Κορομηλά, για να βρεθεί αυτή τη φορά στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη. Από την πρώτη φορά που πήγε όμως καλεσμένος στο πρωινό του Alpha, φάνηκε ότι υπήρχε έντονη χημεία με την Ελένη Μενεγάκη. Ο κόσμος την είδε να γελάει ξανά, γεγονός που είχε άμεσο αντίκτυπο στα νούμερα τηλεθέασης, που συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία. Το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη και ο Νίκος έφαγαν μαζί στο Villa Mercedes, αλλά δεν ήταν μόνοι τους. Στο τραπέζι βρισκόταν φυσικά και ο σύζυγός της με την αδερφή του (επικεφαλής της Plus Productions) Αγλαΐα Λάτσιου. Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Ηλία Πανταζόπουλο.

Πιστεύετε ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα πρέπει να μετακινηθεί στον

Λίγο πριν, η Ελένη είχε παρακολουθήσει την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους», όπου πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ το ίδιο πρωί εκείνος ήταν, για άλλη μια φορά, καλεσμένος στην εκπομπή της. Όταν κατά την είσοδό της στο θέατρο η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Νίκο, εκείνη απάντησε: «Αν θα έχουμε κάτι να σας πούμε, θα σας το πούμε», ενώ στην επόμενη ερώτηση, «Θα θέλατε όμως να συνεργαστείτε μαζί του;», η απάντησή της ήταν «Ναι».

Η κοινή έξοδος των δύο παρουσιαστών ήταν αρκετή για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη τροφή στις φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά να φεύγει από το «Δέστε τους». με προορισμό τον «Καφέ με την Ελένη». Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα μαζί του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: «Δεν γνωρίζω κάτι γι' αυτό. Δεν μου έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι περνάω πολύ ωραία με την Ελένη».

Μενεγάκη- Μουτσινάς1

Πανταζόπουλος- Μενεγάκη- Μουτσινάς- Γεωργαντάς

Ζέτα Μακρυπούλια

banner

Ελένη Μενεγάκη

Μενεγάκη- Λάτσιος

Μενεγάκη- Μουτσινάς2

banner

Μενεγάκη- Λάτσιος- Αγλαΐα Λάτσιου

Μενεγάκη- Μουτσινάς3

Μενεγάκη- Μουτσινάς- Μακρυπούλια

banner

Μακρυπούλια- Γεωργαντάς- Πανταζόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα