Follow us

Hollywood Report: Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

Ριάνα R

Hollywood Report

Άμπερ Χερντ

Στην εκπομπή «Live! with Kelly & Michael» βρέθηκε καλεσμένη η Άμπερ Χερντ, με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας με τίτλο «3 Days to Kill». Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι η 27χρονη ηθοποιός δεν φορούσε το δαχτυλίδι, που οι φήμες ήθελαν να αποτελεί το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον Τζόνι Ντεπ, θέμα το οποίο δεν κλήθηκε να σχολιάσει καθόλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Hollywood Report - εικόνα 2

Έιμι Άνταμς

Στο Λος Άντζελες επέστρεψε η Έιμι Άνταμς, μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Royal Opera House στο Λονδίνο με αφορμή την Απονομή των Βραβείων BAFTA.

Hollywood Report - εικόνα 3

Σοφία Βεργκάρα και Νικ Λοέμπ

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Σοφία Βεργκάρα. Η 41χρονη ηθοποιός απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα στους δρόμους της πόλης έχοντας στο πλάι της τον αρραβωνιαστικό της, Νικ Λοέμπ.

Hollywood Report - εικόνα 4

Η Τζέσικα Άλμπα με την οικογένειά της

Ευχάριστες οικογενειακές στιγμές απολαμβάνει η Τζέσικα Άλμπα, αφιερώνοντας πάντα τον ελεύθερο χρόνο της στα παιδιά της, Όνορ και Χέιβεν, και στον σύζυγό της, Κας Γουόρεν.

Hollywood Report - εικόνα 5

Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Μια βόλτα στα μαγαζιά της Νέας Υόρκης έκαναν οι αδελφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κόρντεϊ, με την πρώτη να προκαλεί σχόλια με τις στιλιστικές επιλογές της.

Hollywood Report - εικόνα 6

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ

Κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης εθεάθησαν η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ. Οι δύο τους ήταν πιασμένοι χέρι - χέρι αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά φλας, αν και η 30χρονη ηθοποιός προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της από τους παπαράτσι.

Hollywood Report - εικόνα 7

Μπράντλεϊ Κούπερ και Σούκι Γουότερχαουζ

Άλλη μια κοινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Σούκι Γουότερχαουζ. Οι δυο τους παρακολούθησαν από την πρώτη σειρά το fashion show του σχεδιαστή Tom Ford, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Μια ημέρα αργότερα, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο show του οίκου Burberry, στο οποίο συμμετείχε το 22χρονο μοντέλο.

Hollywood Report - εικόνα 8

Ολίβια Παλέρμο

Το show της Burberry Prorsum παρακολούθησε και η Ολίβια Παλέρμο, αιχμαλωτίζοντας για μια ακόμα φορά τα φωτογραφικά φλας.

Hollywood Report - εικόνα 9

Χάρι Στάιλς

Στην πρώτη σειρά του εν λόγω show κάθισε και ο Χάρι Στάιλς, για να παρακολουθήσει τη φίλη του, Κάρα Ντελεβίν, με την οποία μάλιστα οι φήμες τον ήθελαν να είναι ζευγάρι για λίγες εβδομάδες.

Hollywood Report - εικόνα 10

Ριάνα

Με ένα λευκό φόρεμα, η Ριάνα έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς.

Hollywood Report - εικόνα 11

Σελένα Γκόμεζ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική διάθεση είχε η Σελένα Γκόμεζ κατά την πρόσφατη βραδινή της έξοδο στο Λονδίνο. Η 21χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μίνι σορτσάκι και ροζ γόβες, για να απολαύσει μαζί με την φίλη της, Σαμάνθα Ντρόουκ, ένα γεύμα στο εστιατόριο Sketch.

Δες εδώ προηγούμενα Hollywood Reports.

Ριάνα R

Άμπερ Χερντ

Έιμι Άνταμς στο αεροδρόμιο

banner

Η Σοφία Βεργκάρα με τον αρραβωνιαστικό της

Η Τζέσικα Άλμπα με την οικογένειά της

Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

banner

Μίλα Κούνις και Άστον Κούτσερ στο αεροδρόμιο (1)

Μπράντλεϊ Κούπερ και Σούκι Γουότερχαουζ

Ολίβια Παλέρμο

banner

Ριάνα

Σελένα Γκόμεζ - Αποκαλυπτική εμφάνιση

Χάρι Στάιλς στην Εβδομάδα Μόδας

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα