Follow us

Διάθεση Για Γυμναστική: 4 τρόποι για να μπεις στο πρόγραμμα!

Τόνωσε το κίνητρό σου για γυμναστική με επιστημονικά βασισμένες στρατηγικές που σε κάνουν να περιμένεις πώς και πώς το γυμναστήριο!

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα έχεις πάντα διάθεση για γυμναστική; Βρήκαμε 4 τρόπους να γίνεις Shape girl

«Η άσκηση θα έπρεπε να είναι μια επιβράβευση ενώ έχουμε συνηθίσει να τη θεωρούμε τιμωρία ή αναγκαίο κακό», λέει η Michelle Segar, Ph.D., και συγγραφέας του No Sweat: How the Simple Science of Motivation Can Bring You a Lifetime of Fitness.

Για την ακρίβεια, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσεις ισχυρά και μακροπρόθεσμα κίνητρα για να παραμείνεις σε φόρμα είναι μαθαίνοντας πώς να πάψεις να αγχώνεσαι για όλα τα θέματα που παραδοσιακά σχετίζονται με την άσκηση – τον έλεγχο βάρους, την πρόληψη ασθενειών, τη δύναμη και την αντοχή. Όταν διασκεδάζεις με τη γυμναστική, κολλάς μαζί της – και αυτό αποδεικνύεται επιστημονικά.

Διάθεση Για Γυμναστική

Οι 4 τρόποι για να βάλεις στην καθημερινότητά του τη γυμναστική:

Μην περιορίζεις τη δραστηριότητά σου στο γυμναστήριο

Η προπόνησή σου δεν είναι απαραίτητο να γίνεται στο γυμναστήριο ή με έναν γυμναστή να κρέμεται από πάνω σου. Η φυσική δραστηριότητα μπορεί να γίνεται στο πλαίσιο της καθημερινής σου ζωής, λέει η Segar. Και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σου γίνει συνήθεια! Σκέψου την καθημερινότητά σου και ανακάλυψε πού κρύβεται η κίνηση, προτείνει. Ένας από τους αγαπημένους τρόπους της Segar για λίγο παραπάνω άσκηση; Παίρνοντας τη μακρύτερη διαδρομή για να πας οπουδήποτε. Επίσης δραστηριοποιείται όταν περιμένει κάπου, για παράδειγμα περπατάει όταν περιμένει να τελειώσει ο γιος της το μάθημα του καράτε και προσπαθεί ο οικογενειακός χρόνος να είναι γεμάτος με δραστηριότητες, ώστε να περνάνε καλά και να ασκούνται ταυτόχρονα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα