Follow us

Μη Χτυπάτε Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εσάς σας έκρινε κανείς όταν ορκιζόταν ο κολλητός σας και πήγατε για «κερκίδα»;

Έχει γίνει, λοιπόν, μια παρανόηση σήμερα και το Yupiii είναι εδώ για να αποκαλύψει την αλήθεια: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραβρέθηκε χθες στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, φορώντας ένα κίτρινο παλτό και φούξια παντελόνι. Και φυσικά όλοι έπεσαν να τη φάνε, ενώ η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε να «κουμπώσει», δίνοντας τροφή στα... κακεντρεχή blogs.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει όλα τα κόμματα και παρατάξεις. Δεν είναι κομματικό, ούτε κυβερνητικό πρόσωπο. Είναι Πρόεδρος της Βουλής όλων των Ελλήνων. Αυτά τα δείγματα γραφής δεν είναι καθόλου καλά» είπε η ΝΔ και ΔΕΝ αναφερόταν στα ρούχα της Ζωής Κωνσταντοπούλου (που, σημειωτέον, έχει τον ίδιο στυλίστα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή - δεν το λέω εγώ, η παρουσίαστρια το είπε σήμερα στην εκπομπή της). Η ανακοίνωση έγινε γιατί μέχρι σήμερα κανείς υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Βουλής δεν έχει δώσει το «παρών» σε ορκωμοσία κυβέρνησης, διότι, πολύ απλά, δεν έχει εκλεγεί ακόμα. Η εκλογή έρχεται αργότερα, από την Ολομέλεια.

Το συμπέρασμα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι προτεινόμενη για την Προεδρία της Βούλης μεν, αλλά πήγε με άλλο ρόλο εκεί - τον πιο απλό, ουσιαστικό και (παν)ανθρώπινο ρόλο της φίλης. Της συντρόφου. Της συναγωνίστριας. Και, αφού σου έλυσα την πολιτική απορία, να σου πω πως είναι άδικο, λοιπόν, να την κρίνεις για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Θυμήσου τον εαυτό σου όταν μετά από ξενύχτι βρέθηκες στην ορκωμοσία του κολλητού σου που έπαιρνε πτυχίο ή που έμπαινε στρατό. Για δες τον εαυτό σου στις φωτογραφίες. Έτσι και αυτή θα δει τον εαυτό της σε λίγα χρόνια και θα αναφωνήσει «Ω,Θεέ μου, τι έβαλα; Μα τι σκεφτόμουν;». Δείξε κι εσύ λίγο οίκτο.

Υ.Γ.: Για τη χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με το σατιρικό άρθρο του Νίκου Ζαχαριάδη και «τη συνεχιζόμενη αθλιότητα που κατασκευάζεται από το ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από το γραφείο του κ. Αλ. Τσίπρα και κατευθύνεται στα φερέφωνά τους», «τα όσα παραπλανητικά διέδωσαν για το θέμα της παράδοσης-παραλαβής» ή τους «ισχυρισμούς ότι δήθεν σκίστηκε ο πίνακας "η Ελλάς Ευγνωμονούσα" του Θ. Βρυζάκη», ας μην μιλήσουμε. Είχα χρόνια να γελάσω τόσο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα