Follow us

Πώς Nα Bάλεις 20 Kιλά Σε Μυς Σε Τρεις Μήνες: Κάν' το όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Στo υποψήφιο για έξι Oscar «Ελεύθερος Σκοπευτής» (που αδημονούμε να δούμε στις ελληνικές αίθουσες από τις19 Φεβρουαρίου), ο Μπράντλεϊ Κούπερ υποδύεται τον δολοφονημένο Τεξανό πεζοναύτη Chris Kyle, ο οποίος ως στρατιώτης στο Ιράκ διέπραξε τις περισσότερες επιβεβαιωμένες εκτελέσεις - 160 τον αριθμό - στην ιστορία του Αμερικανικού στρατού (o ίδιος υποστήριζε πως είχε σκοτώσει 255, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί). Προκειμένου να γίνει σωστό ντερέκι σαν τον Chris Kyle, o Μπράντλεϊ έπρεπε να πάρει είκοσι κιλά σε όγκο και να ανέβει από τα δικά του 84 κιλά στα 104 του Αμερικανού εθνικού ήρωα.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
Μπράντλεϊ Κούπερ

Για το μέσο άνθρωπο το να πάρει 20 κιλά δεν είναι δα και κανένα ανδραγάθημα. Απλά αφήνεσαι και τρως χωρίς αύριο. Ο Κούπερ, όμως, έπρεπε να κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο: Να πάρει βάρος σε μυς, όχι λίπος. Και το κατάφερε ακολουθώντας καθημερινή, σκληρή προπόνηση πραγματικού πεζοναύτη και ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής που προέβλεπε την πρόσληψη 6.000 - 8.000 θερμίδων καθημερινά, αφού η μεταμόρφωσή του έπρεπε να γίνει σε μόλις τρεις μήνες. «Ήταν μια βαριά, ρυθμισμένη διατροφή», σύμφωνα με τον ηθοποιό. «Δεν έπρεπε να κάνω bodybuilding, αλλά να γίνω σαν τον Chris, ο οποίος ήταν ογκώδης, και δυνατός σαν αρκούδα».

Αφού, λοιπόν, ξυπνούσε κάθε μέρα ανελλιπώς στις 5 το πρωί, ο Bradley έκανε προπόνηση για πέντε ώρες με κλασικές ασκήσεις για αύξηση μυικού όγκου και κατόπιν κατανάλωνε από 6.000-8.000 θερμίδες.

Μάθε τι έτρωγε ο Μπράντλεϊ Κούπερ στο askmen.gr και ακολούθησε αν σ' ενδιαφέρει το διατροφικό του πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα