Follow us

Διαγωνισμός: Δες την παράσταση «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μια από τις διπλές προσκλήσεις

Το πρώτο μυθιστόρημα της Μαργαρίτας Καραπάνου «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» παρουσιάζεται επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, και το Yupiii σου δίνει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσεις από κοντά εντελώς δωρεάν. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Η Κασάνδρα και ο Λύκος

Πρόκειται για μία παράσταση που άλλοτε κινείται στα όρια του κόμικ και άλλοτε στην απόλυτη λιτότητα, αγγίζοντας με ευαισθησία και χιούμορ την καρδιά του θεατή και θίγοντας με μοναδικό τρόπο ζητήματα όπως η ''τραυματισμένη ''παιδική ηλικία, η παντελής έλλειψη-παρουσία της μητέρας, η μύηση στον κόσμο των ενηλίκων, τα αρχετυπικά σύμβολα και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στον κόσμο της ελληνικής μπουρζουαζίας.

Διαγωνισμός: Δες την παράσταση «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πρωταγωνιστές της παράστασης είναι η Έλλη Μερκούρη και ο Σόλων Τσούνης και το έργο παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 3 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο. Το Yupiii τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις και να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 21:30 το βράδυ.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ.

Όροι Διαγωνισμού

-Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

-Ο διαγωνισµός για τους 3 (τρεις) τυχερούς που κερδίζουν από 1 (μια) πρόσκληση για 2 (δύο) άτομα θα διεξαχθεί από τις 27/2/2014 έως τις 6/3/2014. H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία.

-Η ανάδειξη των 3 (τριών) νικητών θα γίνει στις 7/3/2014 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.yupiii.gr

-Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα.

-Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες του διαγωνισμού. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς οι συµµετέχοντες να διατηρούν το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

-Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα