Follow us

G Star : Το Brand Που Αγαπούν Οι Επώνυμοι

Τι κοινό έχουν ο Jay Z, η Γκουέν Στεφάνι αλλά και η Ελένη Φουρέιρα; Φυσικά το αγαπημένο brand G Star.

Φουρέιρα - Στεφάνι - Jay Z ένωση

G Star

Η Γκουέν Στεφάνι είναι γνωστή για το cool και το ανεπιδήτευτο στιλ της. Σε χαλαρή έξοδό της προτιμήσε την denim φόρμα της G-Star, Arc 3D Boiler Suit, ένα κομμάτι που φέτος έγινε μεγάλη τάση συνδυάζοντας το εφαρμοστό αλλά άνετο επάνω μέρος, με τoν 3D σχεδιασμό του Arc Pant στο κάτω μέρος, δημιουργώντας παράλληλα μια ασύμμετρη αλλά σύγχρονη φιγούρα.

G Star
 - εικόνα 2

Πρόσφατα, είδαμε την ίδια φόρμα φορεμένη και από την Ελένη Φουρέϊρα, στο μεγάλο concert-party για τα 10 χρόνια MAD VIDEO MUSIC AWARDS στο Athens Metro Mall την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

G Star
 - εικόνα 3

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέδειξε αυτό το κομμάτι συνδυάζοντάς το με άσπρες γόβες, μια ακόμα τάση, αλλά και με στενό top που αποκάλυπτε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.

G Star
 - εικόνα 4

Τέλος, το brand G Star απευθύνεται και σε άντρες με στυλ και άποψη. Ο Jay-Z έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές φορώντας το brand G-Star, είτε επί σκηνής είτε εκτός αυτής. Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη να φοράει το αγαπημένο του μοντέλο τζιν της G-Star, το Riley. Το νέο Riley 3D Loose Tapered είναι μια version του Arc 3D denim με περισσότερες λεπτομέρειες , όπως διπλά φερμουάρ στις τσέπες και χρωματιστό κουμπί.

G Star
 - εικόνα 5

Το Riley που φορούσε ο Jay-Z στη Νέα Υόρκη έχει μαύρο, σχεδόν κερωμένο φινίρισμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα