Follow us

Αποστόλης Τότσικας: «Δεν έχω κάνει καμία τρέλα για τον έρωτα γιατί δεν ήμουν ερωτευμένος. Τώρα που είμαι, θα κάνω πολλές!»

Καλεσμένος στην εκπομπή Movies & Stars στο MTV GREECE βρέθηκε o Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στον Γιώργο Σατσίδη για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον τύπο, την "αποχώρησή" του από το "Πίσω στο Σπίτι" του Mega αλλά και την αγάπη του για τη σύντροφό του, τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη. 

Γιώργος Σατσίδης και Αποστόλης Τότσικας

Όσον αφορά τη μακρόχρονη σχέση του με τη Ρούλα Ρέβη και το ενδεχόμενο επισημοποίησής της αποκάλυψε: “Με τη Ρούλα είμαστε 6 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό στο πως διατηρούμε τη σχέση μας αλλά νομίζω πως έχουμε βρει το ρυθμό και τα πατήματά μας. Δεν ξέρω αν θα επισημοποιούσα τη σχέση μου, το έχουμε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο”, ενώ μίλησε και γι' αυτό που τον γοήτευσε στην σύντροφό του: “Αυτό που θαυμάζω και με κέρδισε στη Ρούλα είναι η ειλικρίνεια και φυσικά το χιούμορ της. Περνάς καλά όταν έχεις αλήθεια μέσα σου και απέναντί σου. Όπως μου συμβαίνει τώρα”, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι είναι ερωτευμένος: “Δεν έχω κάνει καμία τρέλα για τον έρωτα γιατί τώρα είμαι ερωτευμένος και θα κάνω πολλές. Πριν δεν ήμουν και γι΄αυτό δεν έχω κάνει κάτι τρελό για μια γυναίκα!”.


Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σίριαλ “Πίσω στο Σπίτι” το οποίο προβάλλεται για δεύτερη χρονιά από το Mega και ξεκαθάρισε σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησής του: “Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τα δημοσιεύματα ότι αποχωρώ. Ήταν ράδιο αρβύλα όλο αυτό το ότι φεύγω από το σίριαλ. Ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο. Ήμουν στο Μιλάνο με την παράσταση του Εθνικού και έλειπα για μερικές μέρες από τα γυρίσματα. Αυτό έγινε. Το κοινό μάς αγκάλιασε στην Ιταλία και ήταν μια υπέροχη εμπειρία αλλά ποτέ δεν είπα ότι φεύγω ή ότι θα φύγω από την τηλεοπτική σειρά”.


Παράλληλα, παραδέχθηκε: "Η χειρότερη κριτική που μου έγινε ήταν όταν έπαιζα στην Ηλέκτρα στην Επίδαυρο. Από τότε σταμάτησα να διαβάζω κριτικές. Νομίζω πως εξυπηρετούν πολλά συμφέρονται και τίποτα παραπάνω", ενώ τόνισε: "Γενικά στην ελληνική πραγματικότητα με πειράζει που δεν υπάρχει λίγο ντροπή. Να βγούμε να πούμε ένα συγγνώμη... κρίνουμε εύκολα τα πράγματα και δεν φταίμε ποτέ και για τίποτα, πάντα το ρίχνουμε αλλού. Με ενοχλεί πολύ αυτό. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο του να φύγω στο εξωτερικό. Αν συμβεί όμως αυτό δε θα το πω σε κανένα τίποτα γιατί την πρώτη φορά πέσανε και με φάγανε".


Τέλος, αναφέρθηκε στον στρατό τον οποίο υπηρέτησε και ποια συναισθήματα έχει γι' αυτόν: “Στο στρατό έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου. Ήταν τελείως χάσιμο χρόνου και είναι κρίμα να βλέπεις ότι τα λεφτά σου ως φορολογούμενος πηγαίνουν εκεί. Εγώ δεν μπορούσα να λειτουργήσω από ένα σημείο και μετά. Καλά κάνουν λοιπόν πολλοί και δεν πηγαίνουν προφασιζόμενοι διάφορους λόγους. Αν σε κάποιους αρέσει ο πόλεμος και όλη αυτή η κατάσταση, ας πάνε αυτοί. Ο στρατός μου έκοψε δουλειές... και γενικά με πήγε πίσω”.

Αποστόλης Τότσικας




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα